ΑΚΟΥΣΤΕ 30' από το σεμινάριο της Χαριτίνης

Αποκτήστε το σεμινάριο λάβετε δώρο το 2ωρο σεμινάριο
 "Αγάπη που δεν μπορείς να φανταστείς.." 

Η θεμελιώδης δύναμη της ζωής σου γιατί όλα τα πεδία και όλες οι ποιότητες συνδέονται μ’ αυτήν. Είναι η εκδήλωση του πνεύματος εν δράσει.

Συνδέεται με το ενεργειακό σου σύστημα, την ουσία της συνειδητότητάς σου. Ανταποκρίνεσαι, ακούς, κατανοείς ανάλογα με τον βαθμό της αυτοεκτίμησής σου.

 

Κάθε απόφαση που παίρνεις συνδέεται με την αυτοεκτίμηση. Ο βαθμός αυτοεκτίμησης επηρεάζει ολικά την σχέση με τον εαυτό, το πνεύμα, την ζωή μας.

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι μία πνευματική κρίση γιατί δεν μπορούμε να θεραπευτούμε και να προοδεύσουμε γρήγορα και βαθιά.

Αληθινή Αυτοεκτίμηση & ΔΩΡΟ 2ωρο audio course

40,00 €Τιμή

ΔΩΡΟ 2ωρο ηχητικό σεμινάριο:

"Αγάπη που δεν μπορείς να φανταστείς…"

Ο στόχος αυτής της δίωρης ομιλίας είναι ν’ αποκαλύψει τον κρυμμένο κόσμο της αγάπης που βρίσκεται κάτω από τα πόδια μας, πίσω από τα μάτια μας και μέσα από τα αυτιά μας. Κοιτώντας τα πάντα με μία δι-αισθητική οπτική ανακαλύπτουμε τον κόσμο μίας αγάπης που κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί, που διαπερνά κάθε στιγμή την ζωή και εμάς, που υπερβαίνει κάθε όριο και κάθε συνηθισμένη ανθρώπινη κατανόηση.

Στην διαδρομή προς την αποκάλυψή της, πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν κι ένα νέο πλαίσιο οπτικής θα προκύψει. Που και πώς ψάχνουμε για την αγάπη; Πώς θα είμαστε ικανοί να  την αναγνωρίσουμε; Πώς κινείται και ποιοι είναι οι τρόποι της αγάπης στην γη; Ποια είναι τα θεμελιώδη κίνητρα και η δική της σκοπιμότητα; 

Είναι ώρα να γνωρίσουμε αυτή την αγάπη που δεν μπορείς να φανταστείς!

Δείτε επίσης

  • Instagram
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2020 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου