Δίδυμος Διαλογισμός

Δύο «δίδυμοι» διαλογισμοί που λειτουργούν ως δύο όψεις της ίδιας δυνατότητας, ως συνένωση του πριν και του μετά.

πληροφορίες παρακολούθησης εδώ >> 

 

Διαλογισμός Αποδέσμευσης και Απελευθέρωσης για το 2018

 

28/12/18

Σας προσκαλούμε σ’ ένα ιδιαίτερο Διαλογισμό που θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μμ, για την αποδέσμευση και απελευθέρωση όλων των γεγονότων που μας δυσκόλεψαν, μας πόνεσαν, μας τάραξαν, το 2018. Ακολουθώντας την σοφία του θεραπευτικού τροχού θα μετουσιώσουμε γεγονότα, αναμνήσεις, συνδέσεις και τ ‘απελευθερώσουμε σε πολλαπλά πεδία του εαυτού μας αυτά που δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να έχουμε μαζί μας το 2019. Θα κάνουμε μία ανασκόπηση της πνευματικής προόδου και της αλλαγής μέσα στον εαυτό που έφερε το 2018 και θα αξιολογήσουμε ποιοτικά τους καρπούς του. Θα ευλογήσουμε και θα ευλογηθούμε. Θα απελευθερώσουμε και θα απελευθερωθούμε. Θα αποδεσμεύσουμε και θα αποδεσμευτούμε.

Και έτσι, θα είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε στο 2019 χωρίς βάρη κάθε είδους, χωρίς επαναλήψεις μαθημάτων, χωρίς ανακυκλώσεις πόνου. Έτσι το 2019 θα μπορέσει να είναι για μας μία χρονιά που θα σηματοδοτεί μία πραγματικά νέα αρχή χωρίς το παρελθόν μέσα του, χωρίς να αποτελεί γραμμική συνέχεια του 2018.

Έτσι θα εισέλθουμε στο 2019 με «άδεια χέρια», ακολουθώντας την Αγάπη του Πνεύματος, ελεύθεροι από τα βάρη της ανθρώπινης εμπειρίας, με εμπιστοσύνη προς την Ολικότητα των Εαυτών μας, έτοιμοι να λάβουμε την ύψιστη δυνητικότητα που η Αγάπη του Πνεύματος έχει ήδη σχεδιάσει για εμάς. Αυτό το Πέρασμα της μίας βδομάδας (των 7 ημερών από τις 28.12.2018 έως τις 4.1.2019) είναι πέρασμα εμπιστοσύνης και αφοβίας ώστε να μην βιαστούμε εμείς να «γράψουμε» δηλαδή να καθορίσουμε τις δυνατότητές μας. Εμείς ως βοηθοί του πνεύματος τρεις μέρες μετά την Πρωτοχρονιά θα βρεθούμε ξανά για να θέσουμε σε κίνηση την Ύψιστη Δυνητικότητά μας.

Τι χρειάζεται να κάνετε πριν έρθετε:

  • Καταγράψτε σε ένα χαρτί αυτό που σας δυσκόλεψαν ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά, κοινωνικά, κοκ. ώστε να είναι ξεκάθαρος ο νους σας γι’ αυτά που θέλετε να μετουσιωθούν για ν’ αποδεσμευτούν.

  • Φορέστε άνετα ρούχα για να είστε χαλαροί κατά τον διαλογισμό.

 

Διαλογισμός Σποράς και Ύψιστης Δυνητικότητας για το 2019

 

04/01/19

Μετά τις πρώτες τρεις μέρες του Νέου Έτους, στις 4 Ιανουαρίου 2019, στις 6.30 θα γίνει ένας ιδιαίτερος διαλογισμός που θα αφορά την σπορά στόχων, προθέσεων και θέσεων  απέναντι στον εαυτό μας για την χρονιά που θα έχει ξεκινήσει. Σ’ αυτόν τον διαλογισμό θ’ ανοίξουμε την πορεία της χρονιάς, θα κάνουμε την διαδρομή για την σπηλιά των δυνητικοτήτων, θα επιλέξουμε την ύψιστη δυνητικότητά μας αφού ακούσουμε το φτερούγισμα της δικής μας καρδιάς, και θα σπείρουμε την συνειδητή εκπλήρωση. Ευλογώντας και ευχαριστώντας θα κλείσουμε την σπορά της ύψιστης δυνητικότητας του εαυτού μας, ευχόμενοι το ύψιστο για εμάς και όλους τους άλλους. Και κάπως έτσι, μία διαφορετική νέα χρονιά θα έτσι ξεκινήσει!

Στην αρχή της συνάντησης θα μιλήσει η Χαριτίνη για το νόημα και την σημασία της Νέας Χρονιάς που έχει την σφραγίδα του Μέτατρον. Τι σημαίνει αυτό και τι σηματοδοτεί για κάθε άνθρωπο, ιδιαίτερα όσους ακολουθούν την πνευματική οδό. Τι πρακτικά θα συμβεί, τι ψυχικά θα ζητηθεί και πώς θα μπορέσουμε να βαδίσουμε το Μετατρόνιο Έτος που έρχεται για την Ύψιστη Ανθρώπινη Δυνητικότητα!

Όπως αναφέρθηκε στην τελευταία επικοινωνία της 10.12.2018, το Νέο Έτος είναι χρόνος για να εκδηλώσουμε και να ζήσουμε το Ένα Όραμα της ύπαρξής μας, που η είναι η ύψιστη δυνητικότητα του δικού μας εαυτού -  πτυχές και ικανότητές μας που ακόμα δεν έχουμε εκδηλώσει.  Επίσης, διαβάζοντας την επικοινωνία του Νοεμβρίου 218, θα δείτε πως όλες οι δεκαετίες που πέρασαν ήταν προετοιμασία για να εισέλθουμε στο κυρίως πνευματικό έργο που ενεργοποιείται στο ηλιοστάσιο και ζωντανεύει μέσα στο 2019.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Δήλωση συμμετοχής  2114058145 / 6931582291

Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ *ο κάθε διαλογισμός         
Ώρα: 18.30 - 21.00  | Διεύθυνση: Σεμιτέλου 2, Αθήνα, 11528, στον 2ο όροφο (έναντι Μεγάρου Μουσικής)

Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2020 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου