Η Δύναμη να κινείς Χρονογραμμές

Πλειάδειοι Time Masters & Aρχάγγελος Κασιήλ

28 Δεκεμβρίου 2019

πληροφορίες παρακολούθησης >> 

Ίσως το 2020 σας λέει με συμβολικό τρόπο ότι ο χρόνος είναι πλαστός, ρευστός, επαναληπτικός και γι’ αυτό ευέλικτος! Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο του 2019 και την είσοδο του 2020, είναι η κατάλληλη ώρα να ευχαριστήσουμε για την διαδρομή που κάναμε την χρονιά που πέρασε, και ν’ ανοίξουμε νέες, καθαρές και φωτεινές Χρονογραμμές, για το 2020.

Στο πέρασμα προς το 2020, έρχεται να μας οδηγήσει η εξαίσια παρουσία του Αρχάγγελου Κασιήλ, Άρχοντα του Χρόνου, με σύνδεσμο την Πλειάδεια ενέργεια της Δημιουργικής Αγάπης.

Μας οδηγούν στην συνειδητότητα του χρόνου, στην χρησιμότητα του χρόνου, στις αιτίες που ο χρόνος είναι εύπλαστος, στο γιατί και πώς ο καθένας μας είναι κύριος του χρόνου του, έτσι ώστε να συντονιστούμε με την πτυχή του εαυτού μας που κινεί τον χρόνο.

Από τον εαυτό που είναι κύριος του χρόνου, με σοφή καθοδήγηση θα αποδεσμεύσουμε μνήμες και καταγραφές του παρελθόντος, δηλαδή αυτοπεριορισμούς που καταλήγουν στην γραμμική ανακύκλωσης των εμπειριών. «Σβήνοντας» χρονογραμμές με σοφία, μπορούμε να έρθουμε καλύτερα στο εδώ, στο τώρα, μπορούμε να νιώσουμε παρόντες, χωρίς οι παλιές εμπειρίες να είναι τροχοπέδη για την πληρότητα και πραγμάτωσή μας.

Το 2020 μέλλεται να είναι μία χρονιά κομβικών αποφάσεων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Η ανθρωπότητα αναπροσδιορίζει την ουσία του Χρόνου της. Κάθε άνθρωπος θ’ αναρωτηθεί για την θέση του, τον ρόλο του, την δράση του, την ποιότητα της ημέρας του, της ζωής του, και την σημασία και την αξία της ζωή του τώρα στην γη.

Κάθε άνθρωπος θα νιώσει την ανάγκη ή επιθυμία να λειτουργήσει με ευρύνοια, σοφία και μεγαλοσύνη πνεύματος, αξιώνοντας την συμμετοχή του και παρουσία του στην ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι θέλουμε να πάψουμε ν’ αναμασάμε και να καθοριζόμαστε από το παρελθόν. Θέλουμε να διαμορφώσουμε ελεύθεροι και με σοφία τις συνέχειες της ζωής μας. Θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το μέλλον σαν επαναληπτική προβολή της ταινίας που έχουμε δει. Θέλουμε το μέλλον να είναι ανοικτό για να ζήσουμε τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας, του πλανήτη μας και της ανθρωπότητας. Θέλουμε να νιώθουμε το μεγαλείο του να είμαστε παρόντες, συνειδητοί και γι’ αυτό φωτεινοί.

Με την καθοδήγηση του Αρχάγγελου Κασιήλ θα «σβήσουμε» ΧρονοΧορδές παρελθόντος και θα «φωτίσουμε» κατάλληλες ΧρονοΧορδές του Μέλλοντος. Ο φετεινός Πλειάδειος Διαλογισμός 2020 θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο, ημέρα του Κασιήλ, ημέρα του Κυρίου του Χρόνου.

*** Όσοι συμμετάσχουν, θα παραλάβουν στο e-mail τους λίγες μέρες πριν την ειδικη προετοιμασία που θα πρέπει να έχουν κάνει πριν έρθουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 28 Δεκέμβρη 

Ώρες:  10.30πμ – 13.30μμ

Συμμετοχή:  30 ευρώ

Τηλ. επικοινωνίας :      2114058145 / 6931582291                                  *Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής*

 
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2020 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου