top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Φωτομάγοι, 31 Δεκεμβρίου


Καλημέρα, όλη μέρα! Έφτασε με το καλό η 31 Δεκεμβρίου! Τα καταφέραμε να φτάσουμε παρέα, αγαπημένοι, μονιασμένοι, γεμάτοι χαμόγελα στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς! Πάει ο παλιός ο χρόνος… Πάει ο παλιός εαυτός… Ένας νέος έρχεται τώρα, ωραίος, λαμπερός εαυτός! Ναι! Μας αξίζει, δεν νομίζετε; Όχι, δεν εννοώ μία καλύτερη χρονιά, γιατί η χρονιά ακολουθεί το αφεντικό της! Μας αξίζει ένας καλύτερος, λαμπερότερος, πιο ενθουσιώδης, πιο αισιοδόξος, πιο χαρούμενος, πιο ευτυχισμένος, πιο εκπληρωμένος, πιο γελαστός, πιο σίγουρος, πιο βέβαιος, πιο δυναμικός, πιο άφοβος, πιο σοφός και απελευθερωμένος εαυτός! Με τέτοιο αφεντικό, η νέα χρονιά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να υπακούσει και να ακολουθήσει!

Γιατί εσύ είσαι το αφεντικό του χρόνου, και άρα όπως είσαι εσύ, είναι και ο χρόνος! Ουφ, μεγάλη ανακούφιση γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ο χρόνος θα τους πει πώς θα είναι η ζωή τους! Έχεις όλη την δύναμη των άστρων και όλη την σοφία των ουρανών και όλο το πάθος της γης, για να κάνεις εσύ τον χρόνο ό,τι εσύ είσαι! Τι πιο μαγικό από αυτό υπάρχει; Τι πιο απολαυστικό από το ν’ ανακαλύπτεις ότι ο μάγος του χρόνου είσαι εσύ!

Πάρε λοιπόν αγαπημένε μου μάγε το ραβδί σου και ετοιμάσου. Ανασκουμπώσου γιατί σήμερα είναι η μέρα της μαγείας σου. Φόρεσε το ψηλό σου μαγικό καπέλο, πάρε μαζί σου τις ιστορίες που ονειρεύτηκες και φαντάστηκες που απελευθέρωσαν την μαγική σου δύναμη και έλα! Ακολούθησέ με στην σύντομη διαδρομή στο ιερό βουνό της δημιουργίας του εαυτού και του χρόνου.

Λοιπόν, πώς σε έκαναν να νιώθεις οι ιστορίες που φαντάστηκες μέσα στην βάση σου; Πώς αισθανόσουν όταν τις ονειρευόσουν; Ε, αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της δύναμής σου για την νέα χρονιά!

Όταν εσύ ανοίγεις τα φτερά της φαντασίας σου και φέρνεις χαρά, χαμόγελα, ανάσα και ελευθερία σε σένα, ανοίγεις όλη την ζωή σου σ’ όλα τα καλά! Όλες οι νεράϊδες και όλοι οι άγγελοι των ουρανών τότε, μπορούν να έρθουν γύρω σου, και να φτιάξουν μαζί με σένα όλα όσα ταιριάζουν για μια ζωή γεμάτη χαρά, χαμόγελα, ανάσα, ελευθερία! Βλέπεις αυτά που νιώθεις, τους τα στέλνεις σαν κωδικοποιημένα μηνύματα. Είναι τα μυστικά σου μηνύματα προς τους αόρατους φίλους σου.

Όταν λοιπόν εσύ γίνεσαι ξωτικό, δηλαδή χρησιμοποιείς την φαντασία σου για να φτιάξεις χαρούμενες εικόνες και ευτυχισμένες ιστορίες, τότε όλοι οι αόρατοι φίλοι σου σε βοηθούν να γίνουν πραγματικότητα! Για παράδειγμα, εσύ φαντάζεσαι έναν τάρανδο να κόβει βόλτα μέσα στο σαλόνι σου και αυτό σε κάνει μέσα σου ή έξω σου να γελάς! Οι αόρατοι φίλοι σου καταλαβαίνουν ότι τους λες «Θέλω η επόμενη χρονιά να έχει χαρά!» Μετά εσύ φαντάζεσαι μέσα στην κουζίνα της μαμάς σου την Φρίλια να τα κάνει άνω κάτω και να φτιάχνει ας πούμε ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο από φρούτα! Τότε οι αόρατο φίλοι καταλαβαίνουν ότι τους λες «Θέλω να είμαι δημιουργικός και ευτυχισμένος. Θέλω να φτιάξω νέα όμορφα πράγματα»

Αγαπημένε μου, όσο πιο συχνά ονειρεύεσαι και φαντάζεσαι εικόνες και ιστορίες που σε κάνουν να χαμογελάς και να νιώθεις ελεύθερος, τόσο πιο πολλές μέρες χαράς και ελευθερίας και φυσικής ευτυχίας θα έχει η νέα χρονιά! Είναι απλό! Εσύ φαντάζεσαι τουλάχιστον το βράδυ πριν κοιμηθείς τις αστείες εικόνες και αστείες ιστορίες, μετά πας για ύπνο με ελεύθερο νου και χαρούμενη φαντασία, και όλο το φως του σύμπαντος πιάνει δουλειά! Αυτό θα πει "εσύ να κοιμάσαι και η τύχη σου να δουλεύει!"

Όσο πιο συχνά παθαίνεις «ξωτικομανία» «ξωτικοφαντασία» «ξωτικολατρεία» «ξωτικομαγεία», τόσο πιο πολύ η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη με χαρά, με δημιουργία, με καλοτυχία, με αγάπη, με γέλιο, με υγεία και όλα τα καλά του Θεού!

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα πόσο απλή είναι η συνταγή για να δημιουργείς την ζωή σου μέσα στην κάθε μέρα του χρόνου. Ελπίζω τώρα να λύνονται πολλές απορίες για τις περασμένες χρονιές. Και ελπίζω τώρα να χρησιμοποιήσεις την απλή φωτομαγική συνταγή για να φτιάξεις την νέα χρονιά!

Σκέψου λοιπόν την χθεσινή ημέρα και γράψε σ' ένα χαρτί όλα όσα ένιωσες όταν ονειρευόσουν και φανταζόσουν π.χ. εμένα μέσα στην φλυτζανιέρα. Γράψε πώς ένιωσες και ονόμασε τα αισθήματά σου. Μην φοβηθείς να τα ονοματίσεις. Μην γράψεις δηλαδή σαν ξενέρωτος : «ένιωσα καλά». Μπλιαχχχ! Φρίκη! Γράψε π.χ. ένιωσα χαρά, ένιωσα ξαλάφρωμα, ένιωσα θέρμη στην καρδιά μου, ένιωσα ότι αναπνέω καλύτερα, ένιωσα αισιόδοξος, ένιωσα ….

Αγαπημένε μου, όσο πιο τολμηρός γίνεσαι στην φαντασία, τόσο πιο πολλά καλά αφήνεις να έρθουν στην κάθε μέρα σου. Όσο πιο συχνά χαίρεσαι δημιουργώντας με το φως μέσα στο νου και την καρδιά σου, τόσο πιο πολύ η ζωή σου θα είναι λαμπερή σαν φως! Θα αρχίσεις να νιώθεις ότι όλα είναι δυνατά – και πράγματι είναι. Θ’ αρχίσεις να νιώθεις ότι όλα τα προβλήματα έχουν μία τέλεια λύση – και πράγματι έχουν. Θ’ αρχίσεις να νιώθεις πως μπορούν να έρθουν σε σένα όλα όσα σε κάνουν ευτυχισμένο – και πράγματι μπορούν.

Όλα μα όλα μα όλα μα όλα συνδέονται και χορεύουν με το πώς νιώθεις εσύ! Όλα όσα νιώθεις είναι κωδικοί και μηνύματα! Κοίτα λοιπόν αυτά που έγραψες ότι ένιωσες και βγάλε εσύ τα συμπεράσματά σου! Δηλαδή, ήταν καλά αυτά που ένιωσες όσο φανταζόσουν και έπλαθες όνειρα με ξωτικά και νεραϊδες και αγγελάκια; Εάν ναι, τότε αποφάσισε ότι φέτος κάθε μέρα, λίγη ώρα, θα κάνεις παρέα μαζί τους αντί ν' ακούς τις ίδιες και τις ίδιες ιστορίες που λένε οι άλλοι γύρω σου. Δεν χάνεις και τίποτα εάν ξεκλέψεις 15 λεπτά και πας στο δωμάτιό σου να ονειρευτείς και να φανταστείς και να χαρείς!

Ειδικά τις μέρες που μπορεί να είσαι νταουνιασμένος, είναι απαραίτητο εσύ ως μάγος να μην εγκαταλείψεις την φωτομαγεία! Στην γη δεν υπάρχουν ακόμα πολύ φωτομάγοι. Και η γη χρειάζεται πολλούς φωτομάγους σαν εσένα! Ετσι λοιπόν όταν είσαι κατσούφης και λίγο γκρουμφς, πήγαινε στο δωμάτιό σου και αφέσου να φανταστείς και να ονειρευτείς! Θα δεις πόσο αληθινά μαγικό είναι! Θα δεις πόσο λίγο χρειάζεσαι για να μαγέψεις εσένα τον ίδιο! Θα δεις πόσο εύκολα φεύγει το γκρουμφς και έρχεται το Ολαρία Ολαρά! Θα διαπιστώσεις πόσο εύκολα όλα γίνονται όταν βάζεις μπρος το μαγικό ραβδί της φαντασίας και του ονειρέματος!

Και τότε, εγώ η νεράϊδα θα είμαι σε μία γωνιά του δωματίου σου που ούτε καν θα φαντάζεσαι και θα σε χειροκροτώ ασταμάτητα με συγκίνηση και χαρά! Θα τραγουδώ μέσα στα όνειρά σου και θα δίνω παλμό στην φανταστική σου φαντασία! Θα προικοδοτώ κάθε χαρούμενο αίσθημα, και θα καμαρώνω για τον νέο Φωτομάγο επί γης! Θα καλώ τις φίλες μου να παίρνουμε το τσάι μας στην γωνιά του δωματίου σου ώστε να σε καμαρώνουν και οι άλλες!

Γιατί, αγαπημένε μου, είναι διασημότητα στον νεραϊδόκοσμο και στον αγγελόκοσμο κάθε παιδί και κάθε άνθρωπος που ζει με χαμόγελα, με χαρά, με αισιοδοξία, με πίστη, με πάθος, με δημιουργικότητα και με καλοσύνη! Μπορεί οι άνθρωποι να έχουν μπερδευτεί με το ποιος είναι διάσημος, αλλά ούτε εμείς οι νεράϊδες, ούτε οι άγγελοι, ούτε οι αόρατοι φίλοι σου, έχουμε κανένα μπέρδεμα! Αυτοί είναι οι δικοί μας διάσημοι, γιατί αυτοί είναι πραγματικοί αστέρες που λάμπουν όλη μέρα κάθε μέρα στο στερέωμα και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε γι’ αστείο να σου λέω κάθε μέρα «Καλημέρα, όλη μέρα!».

Να λοιπόν πώς θα υποδεχτείς τον νέο χρόνο! Θα πάς λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ στο δωμάτιό σου, θα πλάσεις ιστορίες χαράς και γέλιου, φαντασίας και δημιουργικότητας. Μόλις φτιάξει το κέφι σου, μόλις νιώσεις ότι το ηθικό σου είναι μια χαρά, τότε θα πας στο σαλόνι μαζί με τους άλλους.

Και όταν θα χτυπά το ρολοϊ δώδεκα, σκέψου σαν πρώτη σκέψη κάποιο ξωτικό ή άγγελο που σου φτιάχνει το κέφι και μπες στην νέα χρονιά παρέα του! Κράτα τον στο μυαλό σου και στην καρδιά σου, και γίνε κολλητός του! Θα σου δείξει πολλά μέσα από τα μάτια της φαντασίας σου. Θα σε μάθει πολλά μέσα από τα όνειρα του νου σου! Θα σε ταξιδέψει σ’ ονειρικά μέρη και σε απίθανους τόπους! Θα σε συνοδεύει παντού όπου πας, και θα έχεις παρέα σου κάποιον ο οποίος θα ξέρει να σου φτιάχνει τα κέφια, αν το επιτρέπεις φυσικά!

Με την πολυλογία μου θα φτάσει δώδεκα και ούτε ένα κέϊκ δεν θα έχω φτιάξει! Σήμερα τραγούδα στον σκοπό του "Ολαρία, Ολαρά" το τραγούδι για την αλλαγή της χρονιάς! Θα σου φτιάξει τα κέφια και θα σε συντονίσει με τα νεραϊδοFM ώστε έχεις καλή διάθεση, καλό νου, και να είσαι τέλεια συντονισμένος την στιγμή που θα φύγει ο παλιός και θα έρθει ο νέος χρόνος!

«Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

φως φωτίζει και σκεπάζει την ψυχή μου,

η ψυχή μου μού χαμογελά,

Φως φωτίζει και σκεπάζει την ψυχή μου,

και η ψυχή μου ανοίγει μαγικά!

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

κάθε βήμα μου τον εαυτό μου αλλάζει,

και εγώ γίνονται τελείως μαγικά!

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

Κάθε αίσθημα που τρέφω με αλλάζει,

Κάθε σκέψη φέρνει την χαρά,

Κάθε όνειρο που κάνω με μπολιάζει,

Με των άστρων την ανεμελιά!

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

Παντού μέσα μου και γύρω μου θυμάμαι,

Πώς να κάνω τα πάντα μαγικά,

Παντού μέσα μου και γύρω μου θυμάμαι,

Τον δικό μου μέγα βασιλιά.

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

Φως φωτίζει μέσα στο μυαλό μου

και όλα γύρω μου δεν είναι πια θολά.

Φως φωτίζει μέσα στο μυαλό μου

και ο νέος μου εαυτός βγάζει φτερά.

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

Με αισθήματα χαράς και ελευθερίας,

Και με σκέψεις γεμισμένες φωτεινά,

βάζω μπρος τον δρόμο για την ευτυχία

και ανοίγω την νέα μου χρονιά!

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

καθετί που νιώθω την ζωή μου πλάθει,

και εγώ θα νιώθω τώρα μαγικά,

με το όνειρο θα φέρνω την αγάπη,

και αυτή μαζί της φέρνει την χαρά.

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

κάθε μέρα μου με τ’ όνειρο αλλάζω,

κάθε μέρα μου φαντάζομαι αλλιώς,

κάθε μέρα μου τολμώ και δεν διστάζω,

και με τόλμη εγώ δημιουργώ!

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

φως φωτίζει κάθε σπιθαμή του νου μου,

και εγώ ξαναθυμάμαι τα καλά,

την μαγεία μές την φαντασία,

τα κρυμμένα της δυναμικά!

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

Φως απλώνει και καλύπτει την αυλή μου,

και εγώ ονειρεύομαι μόνο καλά,

ονειρεύομαι ευτυχία και αγάπη,

και ευχάριστες κουβέντες και χαρά.

Ολαρία, ολαρά. Φως φωτίζει από ψηλά,

φως γεμίζει κάθε μέρα την χρονιά μου,

και εγώ δεν σταματώ ποτέ ξανά,

να φαντάζομαι μέσα στα ονειρά μου,

όλα μα όλα του κόσμου τα καλά!


Επειδή άνθρωπος είσαι κι εσύ, παρότι φωτομάγος, θυμίσου ότι έχεις και το χθεσινό τραγούδι που είναι επίσης πολύ κατάλληλο για να αποχαιρετίσεις την παλιά χρονιά, και να υποδεχτείς την νέα!

Πάντως, μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια με τους ίδιους γνωστούς παλιούς τρόπους! Θα είναι πολύ βαρετό! Κάνε αυτή την χρονιά μία νέα συνταγή! Να είσαι βέβαιος ότι δεν θα χάσεις! Θ’ ανακαλύψεις την δική σου δύναμη φωτομαγείας, και τότε… ποιος σε πιάνει!


Να έχεις μία φωτομαγική νέα χρονιά!

Με αγάπη και συγκίνηση, η νεράϊδα Χαριτίνη


copyright 2013-2022
0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Στήριγμα

Comments


bottom of page