Αυτογνωσία στο  Επίπεδο της Ψυχής

 

Soul Power Series

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ   *SOLD OUT*

Δείτε το σύντομο video 1.30' λεπτού

" Ανακαλύπτοντας τις Κρυμμένες
μας Πτυχές,
Ανακαλύπτουμε Δυνατότητες και Επιλογές.
Κατανοώντας τους κόσμους της Ψυχής μας,
Αλλάζουμε την δύναμη που έχουμε στην ζωή μας. "
- Χαριτίνη Χριστάκου

Παρακολουθώντας το σεμινάριο θα:

 • Αποκτήσετε βαθύτερη αίσθηση κυριότητας του εαυτού και της ζωής σας

 • Μειώσετε τον απροσδιόριστο φόβο ζωής και το αίσθημα κινδύνου όσο ζείτε στην Γαία.

 • Ενεργοποιείτε συνειδητά τις εσωτερικές σας λειτουργίες και δυνατότητες

 • Ανακαλύψετε πολύτιμες πτυχές του εαυτού σας

 • Μάθετε να θεραπεύετε στην ανισόρροπη τάση  ροών επαναφέροντας την ισορροπία

 • Μάθετε πως η συνειδητότητα (εσωτερικό) και η Γαία (εξωτερικό) είναι ένας κόσμος μέσα σας
1ο μέρος:
Η Κρυμμένη Χάρη μέσα στην ψυχή σου
2ο μέρος:
Η Δύναμη της Γαίας μέσα στην ψυχή  σου
3ο μέρος:
Η Δύναμη των Ουρανίων μέσα στην ψυχή  σου

Εισαγωγή

Η συνηθισμένη ιστορία μίας ανθρώπινης ζωής είναι να ερχόμαστε και να φεύγουμε χωρίς αλήθεια να έχουμε γνωρίσει τον μακρόκοσμο που κρύβουμε μέσα μας. Εάν είμαστε τυχεροί, μπορεί να έχουμε ανακαλύψει ότι η φύση μας είναι πνευματική και όχι απλά βιολογική. Αλλά τι σημαίνει ότι είμαστε - καθένας μας - ένα σύμπαν; Όταν λέμε ότι καθένας μας φέρει τον μακρόκοσμο μέσα του, πόσο αλήθεια το πιστεύουμε; Τι έχουμε βιώσει που να το επιβεβαιώνει;

 

Ανακαλύπτοντας τον εσωτερικό μακρόκοσμο και συνειδητοποιώντας τις κρυφές μας δυνάμεις, αλλάζουμε τον συσχετισμό και το αίσθημα δύναμης και παρουσίας στην ζωή μας. Η ψυχολογική μας βάση αναβαθμίζεται και ανασυγκροτείται. Ο συναισθηματικός μας άξονας εξυγιαίνεται και ισχυροποιείται. Παράγουμε πιο υγιή συναισθήματα και έχουμε εσωτερική σιγουριά για το ποιοι είμαστε, που στεκόμαστε και που πάμε.

Στο ταξίδι μίας ανθρώπινης ζωής η μαγεία κρύβεται κάτω από την επιδερμίδα μας, πίσω από τα αιμοσφαίρια μας, μέσα στο μεδούλι των οστών μας. Βαθιά, πολύ βαθιά μέσα στο αόρατο. Εκεί όπου ούτε τα επιστημονικά μικροσκόπια δεν μπορούν να δουν, ένας μαγικός κόσμος ζει, αλληλεπιδρά, επικοινωνεί και βιώνει το θαύμα της δημιουργίας. Το θαύμα του ίδιου του εαυτού μας. Το θαύμα της κρυμμένης μας ύπαρξης.

Τις Τετάρτες, αφήστε δύο ώρες γι' αυτή την ανακάλυψη του αληθινού εαυτού σας. Η ψυχή σας, ο πλούσιος, μακροκοσμικός, συμπαντικός εαυτός, πλήρης και φωτισμένος ακτινοβολεί από τον πυρήνα του πυρήνα των κυττάρων και διηγείται ιστορίες, βιώνει επικοινωνίες, κάνει άλματα σε γαλαξίες, χαϊδεύει τα βαθιά νερά των ποταμών πριν αυτά ξεβραστούν από την πηγή τους στο βουνό. Eίναι η ώρα ν' ανακαλύψουμε τι αλήθεια είμαστε κάτω από την επιδερμίδα μας και τι θαύματα κρύβονται και κρύβουμε μέσα μας.

Ανακαλύπτοντας αυτόν τον μακρόκοσμο του δικού μας εαυτού, συνειδητοποιούμε τις αληθινές δυνατότητες που έχουμε σε κάθε στιγμή και εμπειρία. Αυτό μας ανοίγει την αντίληψη στις αληθινές δυνατότητες επιλογής, στην επίγνωση του κριτηρίου της επιλογής αλλά και του τρόπου να φέρνουμε σε ισορροπία τις συγκρουόμενες πτυχές της ύπαρξής μας. Έτσι ανακτάμε την κυριότητα του εαυτού μας και της ζωής μας.

Αυτή είναι μία μυστικιστική συνάντηση με τον μαγικό κόσμο των ψυχών μας. Μία συνάντηση με τους κόσμους που ζουν μέσα μας. Μία ευκαιρία ανακάλυψης του μεγαλείου και της απεραντοσύνης μας, της ομορφιάς και των δυνατοτήτων μας. Μία ευκαιρία ανάκτησης της δύναμής μας στην ζωή.

Περιγραφή 

 

Πρώτο Μέρος: Η Κρυμμένη Χάρη μέσα στην Ψυχή σου

 

Tο Πρώτο Μέρος αφορά την ανακάλυψη των ποιοτήτων της ίδιας της γαίας τις οποίες φέρουμε μέσα στην ψυχή μας. Αυτές συνιστούν την Κρυμμένη Χάρη του Θεϊκού μέσα μας. Ο υλικός κόσμος και τα σώματά μας δημιουργούνται με βάση τα στοιχεία: την φωτιά, το νερό, την γη, τον αέρα. Η ψυχή μας τα εμπεριέχει ως ποιότητες συνείδησης σε όλες τις πτυχές, όψεις και εκδηλώσεις τους. Η ίδια η βιολογία μας υπάρχει χάρη στην μίξη των στοιχείων της Γαίας

Στις online συναντήσεις θα γνωρίσουμε την ψυχή μας ως αέρα, ως φωτιά, ως νερό, ως γη. Θα  αποσυμβολίσουμε κάθε στοιχείο και την σημασία του για την ψυχική μας κατάσταση. Θα μάθουμε να φέρνουμε ισορροπία στο συγκεκριμένο στοιχείο. Θα μάθουμε την θεραπευτική συμπληρωματικότητα τους. Θα ανακαλύψουμε την σχέση κάθε στοιχείου με τις διεργασίες της συνείδησης και της αντίληψής μας, αποκαλύπτοντας έτσι τον βαθύ και μαγικό χώρο του εαυτού μας.

 

Στο πρώτο μέρος ταξιδεύουμε για ν' ανακαλύψουμε μέσα στον ψυχικό μας κόσμο σε όλες τις όψεις, σημασίες και λειτουργίες: 

 

 •    Την φωτιά μέσα στην ψυχή μας

 •    Το νερό μέσα στον ψυχισμό μας

 •    Τον αέρα μέσα στην ψυχή μας

 •    Την γη ως ποιότητα του ψυχικού μας κόσμου

Ανακαλύπτουμε τις ποιότητες συνείδησης, σκέψης και αισθήματος που λειτουργούν βαθύτερα μέσα στην ύπαρξή μας, πίσω από τις κουρτίνες της ταχύτητας του παρόντος, της ανάμνησης του παρελθόντος και του σχεδιασμού του μέλλοντος. Ανακαλύπτουμε, θεραπεύουμε, συνειδητά συσχετιζόμαστε με το πρώτο ιερό κομμάτι του μακρόκοσμου του εαυτού μας.

Δεύτερο Μέρος:
Η Δύναμη της Γαίας μέσα στην ψυχή σου

 

Το Δεύτερο Μέρος είναι μία προέκταση του πεδίου που ήδη γνωρίσαμε. Αποτελεί ένα ακόμα βήμα διεύρυνσης των κόσμων που ζουν μέσα στην ίδια μας την ψυχή. Στο Δεύτερο Μέρος γνωρίζουμε την παρουσία και δύναμη που έχουν οι κόσμοι της Γαίας μέσα στον ψυχικό και νοητικό μας κόσμο. Ανακαλύπτουμε πως ο΄,τι υπάρχει εκεί έξω, είναι ήδη εδώ μέσα μας. Πώς λοιπόν αλληλεπιδρούν οι κόσμοι της Γαίας με τον εαυτό μας; Τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα της επιδερμίδας μας;

Εδώ ανακαλύπτουμε βαθύτερες λειτουργικότητες της ίδιας μας  της ψυχής και το πώς αυτές  συνδέονται με:  

 • Γίγαντες

 • Μάγους 

 • Γοργόνες

 • Πυγολαμπίδες,

 • Νάνους

 • Νεράϊδες

 • Δράκους

 • Στοιχειά 

Τρίτο Μέρος:

Η Δύναμη των Ουρανίων μέσα στην Ψυχή σου

 

Στο Τρίτο Μέρος γνωρίζουμε την Δύναμη των Ουρανίων μέσα στην ψυχή μας, δηλαδή την παρουσία πιο λεπτοφυών και πιο αιθέριων κόσμων. Αυτό είναι ένα ακόμα πιο διευρυμένο πεδίο του εαυτού μας, όπου ακόμα περισσότεροι κόσμοι βιώνονται. Η αλληλεπίδραση μαζί τους είναι αδιόρατη και φευγαλέα. Εντούτοις μέσα στον πλούτο της ψυχής μας οι κόσμοι χορεύουν και ζυμώνονται δημιουργώντας αλχημικές δυνατότητες μέσα στην συνειδητότητά μας. Αυτές οι δυνατότητες γίνονται επιλογές. Και η κατανόησή τους αλλάζει την δύναμη που έχουμε στην ζωή μας. Εδώ ανακαλύπτουμε τις λειτουργίες και δράσεις μας που συνδέονται με:

 

 •  Χρονοταξιδευτές

 •  Χωροάλτες

 •  Γαλαξιακούς μάγους

 •  Αφηγητές και παραμυθάδες

 •  Γαλαξιακούς Μάστερς

 •  Αγγέλους και Αρχαγγέλους

 •  Συνειδητότητα υπερχορδών

 • Βασίλεια μαύρων τρυπών και αλχημικών - κβαντικών λειτουργιών

Δομή Συναντήσεων

Κάθε δίωρη συνάντηση ψυχικής ενεργοποίησης αναπτύσσεται ως εξής:

- Διαλογισμός - προσευχή ανοίγματος.

- Ανάπτυξη θεματικού πεδίου

- Διαλογισμός - προσευχή θεραπείας και επανα-σύνδεσης

- Ερωτήσεις & Απαντήσεις

- Διαλογισμός - προσευχή κλεισίματος

Πρόγραμμα

Ημερομηνίες Πρώτου Μέρους:         3, 10, 17 & 24 Οκτωβρίου

​ Ημερομηνίες Δεύτερου Μέρους:    31 Οκτωβρίου, 7, 14, 21 Νοεμβρίου

Ημερομηνίες Τρίτου Μέρους:           28 Νοεμβρίου, 5, 12, 19 Δεκεμβρίου  

 

Κάθε μέρος αποτελείται  από 4 δίωρα, ένα δίωρο αφιερωμένο σε δύο ποιότητες - οντότητες του κάθε μέρους.

Διάρκεια συναντήσεων: 

3 Οκτωβρίου - 19 Δεκεμβρίου - Kάθε Τετάρτη, 19.00 - 21.00

Αυτή είναι μία μυστικιστική συνάντηση με τον μαγικό κόσμο των ψυχών μας.

Μία συνάντηση με τους κόσμους που ζουν μέσα μας.

Μία ευκαιρία ανακάλυψης του μεγαλείου και της απεραντοσύνης μας, της ομορφιάς και των δυνατοτήτων μας.

Μία ευκαιρία ανάκτησης της δύναμής μας στην ζωή.

- Χαριτίνη Χριστάκου

©2018 Haritini Christakou. All rights reserved.