Συνεδρίες  Πνευματικής Καθοδήγησης
 για προσωπική διεύρυνση και εξέλιξη

 

Συνεδρίες Πνευματικής Καθοδήγησης

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να εκφράσετε την δημιουργική σας ενέργεια, ν’ ανακαλύψετε το πάθος της ζωής σας, να γνωρίσετε ποιοι είναι οι πνευματικοί βοηθοί σας, να πάρετε απαντήσεις για τωρινούς τομείς δράσης που δυσλειτουργούν, τότε αυτή η συνεδρία θα βοηθήσει ουσιαστικά να προχωρήσετε ξεδιαλύνοντας το τοπίο. Επίσης, εάν νιώθετε ότι έχετε τελματώσει ή θέλετε επιβεβαίωση για πράγματα που έχετε αισθανθεί, η συνεδρία πνευματικής καθοδήγησης μπορεί να είναι ο καταλύτης για να προχωρήσετε μπροστά.

Μέσα από τη συνεδρία σας προσφέρεται ένας νέος τρόπος ν' αντιληφθείτε και να συνειδητοποιήσετε τον εαυτό σας. Ποιοι είστε, ποια είναι τα χαρίσματά σας, ποιες είναι οι κυρίαρχες ενέργειές σας που σας οδηγούν στο πάθος και την χαρά της αυτοπραγμάτωσης, και πολλά άλλα που εξατομικεύονται ανά περίπτωση.Οι συνεδρίες πνευματικής καθοδήγησης είναι από τα πιο όμορφα και σημαντικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας ή και σε άλλους.

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι εάν θέλετε να κάνετε δώρο μια τέτοια συνεδρία σε κάποιον άλλο, ο άλλος πρέπει να θέλει και ο ίδιος και να μην εξαναγκαστεί από ευγένεια να το κάνει. Επίσης είναι σημαντικό να ξέρετε ότι οι συνεδρίες δεν αφορούν προβλέψεις. Δεν πρόκειται να μάθετε για το μέλλον σας, γιατί το μέλλον σας δημιουργείται από εσάς τώρα με βάση τις επιλογές σας. Είναι σ’ αυτές τις επιλογές που η συνεδρία προσφέρει φως ώστε να τις κάνετε με μεγαλύτερη επίγνωση και σοφία.

Έχοντας κάνει περισσότερες από 7.000 προσωπικές συνεδρίες, πολλές φορές μου έχουν το ερώτημα πώς γίνεται αυτή η επικοινωνία και τι γίνεται εκείνη την ώρα. Ο πιο απλός τρόπος να το περιγράψω είναι ότι οι πνευματικοί μας οδηγοί, οι άγγελοι και οι πνευματικοί δάσκαλοι «ανοίγουν» την ενέργεια ώστε να μπορώ εκείνη την ώρα να «νιώθω» ή να «βλέπω» τα μηνύματά τους και να μπορώ να τα «μεταφράζω» σε λέξεις που τα περιγράφουν. Και εγώ η ίδια δεν κατανοώ λογικά ή τεχνικά το πώς συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Αυτή η  ικανότητα πνευματικής επικοινωνίας ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Όμως χρειάζεται εξάσκηση και υπομονή.

Με αγάπη,

Χαριτίνη

Πληροφορίες

 

Οι προσωπικές συνεδρίες γίνονται υπό μορφή καθοδηγούμενης συζήτησης. Έχουν διάρκεια 45 λεπτών και κοστίζουν 100 €.

Οι συνεδρίες μέσω τηλεφώνου ή skype έχουν διάρκεια είτε 20 λεπτών - οπότε κοστίζουν 40 € είτε 45 λεπτών - οπότε κοστίζουν 80 €. Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη γνωριμία σε ανθρώπινο επίπεδο, επειδή οι ψυχές μας γνωρίζονται ήδη. Η κατάθεση του αντίστοιχου ποσού / αμοιβής γίνεται πριν την συνεδρία σε λογαριασμό. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να κλείσει κάποιος ραντεβού για συνεδρία είναι 210 89 75 007 και 6931 582291. Οι ώρες που λειτουργεί η γραμματεία είναι 10.00 - 17.00, Δευτέρα με Παρασκευή.

Είναι καλό πριν την συνεδρία να έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία της Χαριτίνης  ή να σας έχει μιλήσει κάποιος φίλος ή φίλη που έχει ήδη κάνει την συνεδρία, ώστε να έχετε μια ιδέα για το πλαίσιο και την οπτική.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε, είναι σημαντικό να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα.

 
Contact

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

Recent blog posts
Please reload

 

©2019 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου