top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Συνεργάτες με το θεϊκό


Την προηγούμενη φορά αναφέρθηκα στα προγνωστικά όνειρα που πολλοί άνθρωποι βλέπουν. Τι γίνεται όμως με εκείνους τους ανθρώπους που βλέπουν όνειρα ή έχουν προαισθήματα για γεγονότα που δεν αφορούν τους ίδιους αλλά το κοινωνικό σύνολο; Οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν θέλουν να τα λένε γιατί φοβούνται ότι θα τους θεωρήσουν αλλόκοτους ή ότι οι άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι εκείνοι τα δημιουργούν αφού τα βλέπουν. Το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο για όσους βλέπουν τέτοια όνειρα.


Τέτοια «προφητικής» φύσης όνειρα (π.χ. θα πέσει κάποιο αεροπλάνο) έχουν σκοπό να μας δώσουν πληροφορίες για το μέλλον, ώστε να δράσουμε σε σχέση μ’ αυτό. Ο συνήθης σκοπός που έρχονται τέτοιες πληροφορίες που αφορούν το μέλλον είναι για να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Εάν είστε από τους λίγους που έχουν τέτοια προαισθήματα ή βλέπουν τέτοια όνειρα, μπορεί ν’ αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε;


Σε μία συνεδρία με κάποια κυρία που έβλεπε όνειρα για γεγονότα που επρόκειτο να συμβούν (π.χ. την τραγωδία του «Σάμαινα»), ήταν ξεκάθαρο ότι η ίδια θα προτιμούσε να μην τα βλέπει και να μην παίρνει τέτοιες πληροφορίες που την τάραζαν, αφού φαινόταν να μην προκύπτει τίποτα καλό ή θετικό απ’ αυτά.


Δεν είχε άδικο, αφού όντως δεν φαινόταν κανένα όφελος να προκύπτει από το γεγονός ότι έβλεπε τέτοια όνειρα, ούτε φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι γι’ αυτά. Εάν όμως ο σκοπός τέτοιων ονείρων ή προαισθημάτων δεν είναι να μας κάνουν να νιώσουμε άσχημα, αλλά να κάνουμε κάτι σε σχέση μ’ αυτή την πληροφορία, ίσως να πρέπει ν’ αναρωτηθούμε τι θα μπορούσαμε άραγε να κάνουμε;


Ας δούμε λοιπόν ένα πιθανό τέτοιο σενάριο. Φανταστείτε μία γυναίκα που έχει την ψυχική ικανότητα να παίρνει τέτοιου είδους πληροφορίες για το μέλλον… Ίσως αυτή η γυναίκα δεν το κρατήσει μυστικό για τον εαυτό της, αλλά αποφασίσει να πει την πληροφορία σε κάποιες κοντινές της φίλες ώστε εάν η πληροφορία επαληθευτεί, να ξέρει και η ίδια και οι φίλες της ότι πράγματι η πληροφορία ήταν έγκυρη.


Αν αυτό συμβεί μερικές φορές και επιβεβαιωθεί και η ίδια και οι φίλες της ότι πράγματι τα όνειρα ή προαισθήματά της είναι έγκυρα και αξιόπιστα, τότε μπορεί κάποια από τις επόμενες φορές να σκεφτούν και αποφασίσουν να κάνουν κάτι πιο ενεργητικό, π.χ. να προσευχηθούν παρέα ώστε να αποτραπεί το γεγονός.


Ίσως με τον καιρό νιώσουν ότι θα ήταν καλό να είναι και άλλοι άνθρωποι να μπορούν να βοηθούν με την προσευχή τους για την αποτροπή δυσάρεστων γεγονότων και αποφασίσουν να προσκαλέσουν και άλλες φίλες τους διευρύνοντας τον κύκλο ανθρώπων που βοηθούν ώστε ν ’αλλάξει το μέλλον προς το καλύτερο.


Σκεφθείτε λοιπόν σ’ αυτό το παράδειγμα ότι με τον καιρό μπορεί ν’ αποφάσιζαν να φτιάξουν μία ιστοσελίδα, ώστε και άλλοι άνθρωποι που θα το ήθελαν να μπορούν να προσεύχονται μαζί τους, είτε από κοντά, είτε από μακριά! Τότε, η δύναμη αποτροπής τέτοιων γεγονότων θα αυξάνονταν εκθετικά.


Όσοι βλέπετε τέτοια όνειρα ή έχετε τέτοια προαισθήματα, να ξέρετε ότι οι πληροφορίες που σας δίνονται είναι για να δράσετε. Ο σκοπός των πληροφοριών είναι να χρησιμεύσουν ώστε ν’ αλλάξουμε πιθανά δυσάρεστα γεγονότα που έρχονται. Δεν είναι ο σκοπός των «προφητικής» φύσης πληροφοριών να φοβίσουν, ούτε να στενοχωριόμαστε σαν να έχουν ήδη γίνει… αλλά να ενεργοποιηθούμε, να ζωντανέψουμε, και να κάνουμε κάτι.


Ίσως αυτό μας βοηθά να καταλάβουμε το γιατί είμαστε ενδιάμεσοι ανάμεσα στον ουρανό και την γη, γεφυρώνοντας το άυλο με το υλικό. Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να είμαστε μία γέφυρα αγάπης, χρησιμότητας και βοήθειας, και όταν γινόμαστε μία τέτοια γέφυρα, τότε μπορεί ν’ αποφευχθεί πολύς πόνος και θλίψη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταλάβουμε σωστά το μήνυμα της «προφητικής» πληροφορίας και να θελήσουμε να κάνουμε κάτι βοηθητικό γι’ αυτό!


Έτσι ανακαλύπτουμε ότι πράγματι είμαστε συνεργάτες με το θεϊκό, ότι η δύναμή μας να αλλάξουμε σενάρια και πιθανότητες είναι μεγάλη, και το μόνο που ζητείται είναι η προθυμία της καρδιάς και του νου για να γίνουν πολλά καλά μέσα στον κόσμο μας και για τον κόσμο μας.


Εάν είστε ένα τέτοιο άτομο, μοιραστείτε τις πληροφορίες με άτομα που εμπιστεύεστε, περιμένετε να βεβαιωθείτε ξανά και ξανά για την εγκυρότητα της πληροφορίας, και προτρέψτε άλλες φίλες να βοηθήσουν με την προσευχή τους. Δημιουργήστε ένα ιερό πυρήνα, μία ιερή ομάδα.


Να είστε βέβαιοι πως οι άγγελοι και οι θεϊκές δυνάμεις θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδρομής και θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τον σκοπό και την λειτουργία των πληροφοριών που έρχονται. Εσείς κάντε το πρώτο βήμα, μείνετε έντιμοι και ακέραιοι στην πορεία, και όλα τα άλλα θα έρθουν...


Να είστε βέβαιοι μέσα στην καρδιά σας ότι κάθε φορά που εσείς από αγάπη κάνετε ένα βήμα, τα ουράνια κάνουν για σας δέκα βήματα! Να ξέρετε ότι κάθε ψυχική πληροφόρηση είναι μία ευλογία και είναι στο χέρι σας ν’ ανοίξετε χώρο ώστε και άλλοι να γίνουν ενεργά μέρη αυτής της ευλογίας!


Με αγάπη,

Χαριτίνη


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page