>> CCIN : ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΟΜΙΛΙΕΣ

atomiki live skype.jpg

Ατομική Αναχώρηση Ψυχής

 

Εξ αποστάσεως - Ζωντανά μέσω Skype | 12 Απριλίου

Κάθε σεμινάριο μετάβασης - είτε αφορά τον ερχομό, είτε αφορά την αναχώρηση - αποτελεί ένα μεγάλο Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και απελευθέρωσης. Οι μεταβάσεις αφορούν κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαίδευσης, επειδή αποτελούν ορόσημα ανάπτυξης στην πνευματική μας πορεία. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

mustikistiki vdomada banner.jpg

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα

 

Ζωντανά κάθε μέρα, στις 8.30πμ | 13-19 Απριλίου

Κάθε σεμινάριο μετάβασης - είτε αφορά τον ερχομό, είτε αφορά την αναχώρηση - αποτελεί ένα μεγάλο Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και απελευθέρωσης. Οι μεταβάσεις αφορούν κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαίδευσης, επειδή αποτελούν ορόσημα ανάπτυξης στην πνευματική μας πορεία. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

thursdays livestream.jpg

Thursday's of  Illumination

Facebook live | κάθε 1η & 3η ημέρα Πέμπτη 19.00-21.00

**Όλο αυτό το διάστημα του περιορισμού η Πέμπτη της Φώτισης θα γίνεται κάθε βδομάδα, κάθε Πέμπτη,  ζωντανά στο Facebook με θέμα που θα είναι βοηθητικό κάθε φορά ανάλογα με την κατάσταση και την εξέλιξή της, ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε, να θέσετε ερωτήσεις, και να πάρετε απαντήσεις.**

 

Οι ομιλίες αφορούν την πραγμάτωση της ύψιστης εκδοχής του εαυτού μας, την υιοθέτηση ενός κβαντικού πνευματικού τρόπου σκέψης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

banner soul path.png

Το Μονοπάτι της Ψυχής 

Παρακολούθηση δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

1 Κυριακή τον μήνα | *Ξεκινάει νέος κύκλος το 2020

Το Μονοπάτι της Ψυχής μας βοηθά να καταλάβουμε πώς χάνουμε την δύναμή μας, και πώς μπορούμε να μάθουμε να την διατηρούμε ώστε να ζούμε ως άτομα με διαμέτρημα, ουσία, και παρουσία, εκδηλώνοντας το δυναμικό μας χωρίς ματαιοδοξία και χειραγώγηση. Αφορά εκείνους που επιθυμούν να καταλάβουν πώς θα νιώθουν πραγματικά δυνατοί, πως θα ζουν χωρίς να χάνουν την επαφή με την αλήθεια τους και τον εαυτό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 

>> CCIN : Video Courses On Demand

συνειδητη εγκυμοσυνη video banner.png

Συνειδητή Εγκυμοσύνη

Conscious Conception

 

Παρακολούθηση εξ αποστάσεως | Video on demand

Στην  συνάντηση θα δούμε πώς μπορεί μία γυναίκα να διευκολύνει την σύλληψη ή την εγκυμοσύνη της, τους τρόπους να διαχειριστεί τις συναισθηματικές διακυμάνσεις σε σχέση με το θέμα, τους τρόπους να διαχειριστεί τους φόβους της για το ζήτημα, και τους τρόπους για να κρατήσει την ισορροπία της σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

banner size for haritini 4(2).jpg

ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΤΗ

Επανασυγ-χρόνιση του Εαυτού

 

Παρακολούθηση εξ αποστάσεως | Video on demand

Αυτή η τελετή μπορεί να γίνει οποτεδήποτε κάποιος νιώσει ότι χρειάζεται να «φέρει στα ίσια» τον εαυτό του.  Τα βίντεο βοηθούν να κάνετε την τελεή κάθε φορά παρέα με την Χαριτίνη. Κάνοντας την τελετή βοηθάτε στην αναγνώριση και βελτιστοποίηση χρονοπτυχών του εαυτού σας.  Όταν συνειδητά επανασυγχρονιζόμαστε γλυτώνουμε κόπο, χρόνο, πόνο, και ταλαιπωρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 

>> CCIN : ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

souls training 2020-21.png

Εκπαίδευση στις Μεταβάσεις

Διδασκαλία και Εκπαίδευση από το 2002

 

Νέος Κύκλος ξεκινά από Οκτώβρη 2020

 

H Εκπαίδευση χωρίζεται σε δύο μέρη:

Βασική Εκπαίδευση: Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα για την δική τους προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Εκπαίδευση και πιστοποίηση Δασκάλων:  Αφορά εκείνους που θέλουν να εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να διδάξουν  τα σεμινάρια Μεταβάσεων της Ψυχής σε άλλους, μεταφέροντας φως (κατανόηση) μέσα στον ανθρώπινο νου από την Ψυχή και το Πνεύμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

banner size for haritini 4(2).png

Entering the Mind

Εκπαίδευση στην Θεραπευτική Συνειδητότητα

Παρακολούθηση δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

Μία Κυριακή τον Μήνα | Αθήνα

To Εntering the Μind είναι μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην λειτουργία της Θεραπευτικής Συνειδητότητας.  Αφορά ιδιώτες και θεραπευτές.​

Περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση σε θεραπευτικές αγωγές που αφορούν σωματικές ασθένειες, συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα συγκέντρωσης, κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

αγγελικη συμβουλευτικη εξ αποστασεως.jpg

Angelic Counseling - distance learning

.. όλα όσα οι άγγελοι θα ήθελαν να γνωρίζεις

 

Σπουδές εξ αποστάσεως

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως τις ενότητες της Αγγελικής Συμβουλευτικής, που ακολουθούν. Σ' αυτή την περίπτωση, ο σπουδαστής παίρνει ηλεκτρονικά τα ηχητικά αρχεία του διημέρου και το έντυπο υλικό για μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

angelic counseling 2019 banner.jpg

Angelic Counseling

.. όλα όσα οι άγγελοι θέλουν να γνωρίζεις

*Κύκλος σπουδών από το 2009*

 

Το περιεχόμενο της Αγγελικής Συμβουλευτικής αποτελεί τον καρπό της συνολικής εμπειρίας 10 ετών διδασκαλίας, channeling, ομιλιών και συνεδριών. Η Αγγελική Συμβουλευτική δεν αφορά μόνο την τυπική απόκτηση πνευματικών γνώσεων, αλλά και την αποκόμιση εμπειριών που οδηγούν στην ωρίμανση του αισθαντικού εαυτού, στην γλύκανση της ανθρώπινης οξύτητας, στην συγχώνευση της νοημοσύνης της καρδιάς με το ανθρώπινο σκεπτικό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Charitini's Channelings

Eδώ θα βρείτε όλες τις Eπικοινωνίες που έχουν γίνει από το 2001 έως και τον Νοέμβριο του 2016, καθώς και από τον Νοέμβρη του 2018  εώς τον Ιούλιο του 2019.

Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2020 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου