>> CCIN : ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΟΜΙΛΙΕΣ

banner size for haritini 4(1).png

ΠΛΕΙΑΔΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ:

True Power & Presence

Βρες και αξίωσε την Δύναμη και την Παρουσία σου

 

25 Ιανουαρίου | Αθήνα 

Η δύναμη που έχουμε στην ζωή είναι άμεσα ανάλογη με το πόσο παρόντες είμαστε εμείς στον εαυτό μας.

 

Όταν νιώθουμε ότι κάτι λείπει,

τότε η αλήθεια είναι ότι λείπουμε εμείς, και από εκεί ξεκινά κάθε θεραπεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

banner size for haritini 3(6).png

Μεταβάσεις Ψυχών-9ος Κύκλος

Διδασκαλία και Εκπαίδευση από το 2002

 

Φεβρουάριος - Μάιος 2020 | Αθήνα 

Κάθε σεμινάριο μετάβασης - είτε αφορά τον ερχομό, είτε αφορά την αναχώρηση - αποτελεί ένα μεγάλο Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και απελευθέρωσης. Οι μεταβάσεις αφορούν κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαίδευσης, επειδή αποτελούν ορόσημα ανάπτυξης στην πνευματική μας πορεία. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

banner soul path.png

Το Μονοπάτι της Ψυχής 

 

Ξεκινά 6 Οκτωβρίου | Αθήνα 

*Ξεκινάει νέος κύκλος το 2020

Το Μονοπάτι της Ψυχής μας βοηθά να καταλάβουμε πώς χάνουμε την δύναμή μας, και πώς μπορούμε να μάθουμε να την διατηρούμε ώστε να ζούμε ως άτομα με διαμέτρημα, ουσία, και παρουσία, εκδηλώνοντας το δυναμικό μας χωρίς ματαιοδοξία και χειραγώγηση. Αφορά εκείνους που επιθυμούν να καταλάβουν πώς θα νιώθουν πραγματικά δυνατοί, πως θα ζουν χωρίς να χάνουν την επαφή με την αλήθεια τους και τον εαυτό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

thursdays livestream.jpg

Thursday's of  Illumination

Εμψυχώνοντας τον εαυτό - online lectures

Δύο φορές τον μήνα, ημέρα Πέμπτη 19.00-21.00

Δύο φορές τον μήνα, την πρώτη και την τρίτη Πέμπτη του μήνα, στις 19.00, η Χαριτίνη κάνει ομιλίες online. Οι ομιλίες αφορούν την πραγμάτωση της ύψιστης εκδοχής του εαυτού μας, την υιοθέτηση ενός κβαντικού πνευματικού τρόπου σκέψης, τον τρόπο να συγκεράσουμε  το ιερό βάθος των εαυτών μας με το κοσμικό γίγνεσθαι γύρω μας, ώστε να μπορούμε να ζούμε με εσωτερική γαλήνη μέσα σ' ένα κόσμο γεμάτο συνεχείς εξωτερικές ταραχές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

new  headers for haritini (6).png

Μεταβάσεις Ψυχών - Audio Courses

Κάθε σεμινάριο μετάβασης - είτε αφορά τον ερχομό, είτε αφορά την αναχώρηση - αποτελεί ένα μεγάλο Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και απελευθέρωσης. Οι μεταβάσεις αφορούν κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαίδευσης.  Τα Σεμινάρια Μεταβάσεων : 

 

  • Ερχομός Ψυχής

  • Ατομική Αναχώρηση Ψυχής

  • Ομαδικές Αναχωρήσεις Ψυχών 

  • Βοηθοί Μετάβασης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 

>> CCIN : ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

entering 2019-2020.jpg

Entering the Mind

Εκπαίδευση στην Θεραπευτική Συνειδητότητα

 

Μία Κυριακή τον Μήνα | Αθήνα

To Εntering the Μind είναι μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην λειτουργία της Θεραπευτικής Συνειδητότητας.  Αφορά ιδιώτες και θεραπευτές.​

Περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση σε θεραπευτικές αγωγές που αφορούν σωματικές ασθένειες, συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα συγκέντρωσης, κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

transitions_teachers_training_ομορφη_ζωη

Εκπαίδευση στις Μεταβάσεις

 

Ξεκινά 12 Οκτωβρίου | Αθήνα

Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον Ερχομό και την Αναχώρηση της Ψυχής, ξεκίνησε το 2002, και είναι αποτέλεσμα πολλών ετών πορείας και προσωπικής εργασίας, και χωρίζεται σε δύο μέρη:

Βασική Εκπαίδευση: Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα για την δική τους προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Εκπαίδευση και πιστοποίηση Δασκάλων:  Αφορά εκείνους που θέλουν να εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να διδάξουν  τα σεμινάρια Μεταβάσεων της Ψυχής σε άλλους, μεταφέροντας φως (κατανόηση) μέσα στον ανθρώπινο νου από την Ψυχή και το Πνεύμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

αγγελικη συμβουλευτικη εξ αποστασεως.jpg

Angelic Counseling - distance learning

.. όλα όσα οι άγγελοι θα ήθελαν να γνωρίζεις

Σπουδές εξ αποστάσεως

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως τις ενότητες της Αγγελικής Συμβουλευτικής, που ακολουθούν. Σ' αυτή την περίπτωση, ο σπουδαστής παίρνει ηλεκτρονικά τα ηχητικά αρχεία του διημέρου και το έντυπο υλικό για μελέτη. Οι ενότητες που μπορούν να παρακολουθηθούν εξ αποστάσεως είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

angelic counseling 2019 banner.jpg

Angelic Counseling

.. όλα όσα οι άγγελοι θέλουν να γνωρίζεις

*Κύκλος σπουδών από το 2009*

 

Το περιεχόμενο της Αγγελικής Συμβουλευτικής αποτελεί τον καρπό της συνολικής εμπειρίας 10 ετών διδασκαλίας, channeling, ομιλιών και συνεδριών. Η Αγγελική Συμβουλευτική δεν αφορά μόνο την τυπική απόκτηση πνευματικών γνώσεων, αλλά και την αποκόμιση εμπειριών που οδηγούν στην ωρίμανση του αισθαντικού εαυτού, στην γλύκανση της ανθρώπινης οξύτητας, στην συγχώνευση της νοημοσύνης της καρδιάς με το ανθρώπινο σκεπτικό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Charitini's Channelings

Eδώ θα βρείτε όλες τις Eπικοινωνίες που έχουν γίνει από το 2001 έως και τον Νοέμβριο του 2016.

Contact

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

Recent blog posts
Please reload

 

©2019 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου