>> CCIN : ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΟΜΙΛΙΕΣ

banner size for haritini 4(4).jpg

Μυστικιστικός Δεκαπενταύγουστος:

Η Θαυματουργή Συνειδητότητα της Μαρίας
 

Online Συναντήσεις 10 - 14 Αυγούστου

 

Φίλοι μου, σας προσκαλώ σε πέντε συναντήσεις ψυχικής αναζωπύρωσης με αφορμή την Μεγάλη Γιορτή της Παναγίας. Αυτές οι σύντομες πρωϊνες συναντήσεις διάρκειας 1.30 ώρας θα μας δώσουν την ευκαιρία να προετοιμαστούμε μυστικιστικά για την ημέρα που όλη η χώρα και η χριστιανοσύνη γιορτάζουν πανηγυρικά την Μαρία.

Ο Σκοπός του Μυστικιστικού Δεκαπενταύγουστου είναι:

Να ζωντανέψουμε την ψυχική χορδή της θαυματουργής συνείδησης μέσα μας, να καταλάβουμε πώς μπορούμε να την ζωντανεύουμε ή να την κρατάμε ζωντανή όποτε εμείς το επιλέξουμε. Να γεφυρώσουμε το ανθρώπινο με το ψυχικό, και να δημιουργήσουμε καλύτερη συγκρότητηση, βαθύτερη ασφάλεια, περισσότερο θάρρος, τόλμη, και θετικότητα μέσα στον εαυτό μας, για εμάς και την ζωή μας. Να δούμε το μεγάλο ιστορικό γεγονός της ζωής της Μαρίας και να το κατανοήσουμε ως πνευματική καθοδήγηση, άχρονη διδασκαλία και πυξίδα δράσης και λειτουργίας για την καθημερινότητα της ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

thursdays livestream.jpg

Thursday's of  Illumination

 

Facebook Live  Stream κάθε 1η & 3η Πέμπτη στις 19.00

Δύο φορές τον μήνα, η Χαριτίνη κάνει live ομιλίες στο Facebook με ελεύθερη πρόσβαση.

Οι ομιλίες αφορούν την πραγμάτωση της ύψιστης εκδοχής του εαυτού μας, την υιοθέτηση ενός κβαντικού πνευματικού τρόπου σκέψης, τον τρόπο να συγκεράσουμε  το ιερό βάθος των εαυτών μας με το κοσμικό γίγνεσθαι γύρω μας, ώστε να μπορούμε να ζούμε με εσωτερική γαλήνη μέσα σ' ένα κόσμο γεμάτο συνεχείς εξωτερικές ταραχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

banner soul path.png

Το Μονοπάτι της Ψυχής 

Παρακολούθηση δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

1 Κυριακή τον μήνα | *Ξεκινάει νέος κύκλος το 2020

Το Μονοπάτι της Ψυχής μας βοηθά να καταλάβουμε πώς χάνουμε την δύναμή μας, και πώς μπορούμε να μάθουμε να την διατηρούμε ώστε να ζούμε ως άτομα με διαμέτρημα, ουσία, και παρουσία, εκδηλώνοντας το δυναμικό μας χωρίς ματαιοδοξία και χειραγώγηση. Αφορά εκείνους που επιθυμούν να καταλάβουν πώς θα νιώθουν πραγματικά δυνατοί, πως θα ζουν χωρίς να χάνουν την επαφή με την αλήθεια τους και τον εαυτό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 

>> CCIN : Video Courses On Demand

συνειδητη εγκυμοσυνη video banner.png

Συνειδητή Εγκυμοσύνη

Conscious Conception

 

Παρακολούθηση εξ αποστάσεως | Video on demand

Στην  συνάντηση θα δούμε πώς μπορεί μία γυναίκα να διευκολύνει την σύλληψη ή την εγκυμοσύνη της, τους τρόπους να διαχειριστεί τις συναισθηματικές διακυμάνσεις σε σχέση με το θέμα, τους τρόπους να διαχειριστεί τους φόβους της για το ζήτημα, και τους τρόπους για να κρατήσει την ισορροπία της σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

επανασυγχρονιση on demand banner.jpg

ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΤΗ

Επανασυγ-χρόνιση του Εαυτού

 

Παρακολούθηση εξ αποστάσεως | Video on demand

Αυτή η τελετή μπορεί να γίνει οποτεδήποτε κάποιος νιώσει ότι χρειάζεται να «φέρει στα ίσια» τον εαυτό του.  Τα βίντεο βοηθούν να κάνετε την τελεή κάθε φορά παρέα με την Χαριτίνη. Κάνοντας την τελετή βοηθάτε στην αναγνώριση και βελτιστοποίηση χρονοπτυχών του εαυτού σας.  Όταν συνειδητά επανασυγχρονιζόμαστε γλυτώνουμε κόπο, χρόνο, πόνο, και ταλαιπωρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Life Purpose Masterclass:
Βρίσκοντας Νόημα και Σκοπό στην Ζωή

NEW Video Course - Διαθέσιμο από 1 Ιουνίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ >>

Το Masterclass σας οδηγεί βήμα βήμα στο ν' ανακαλύψετε τον σκοπό της δικής σας ζωής, βρίσκοντας το νόημα πίσω από τις εμπειρίες σας, συνδέοντας τις ψηφίδες της διαδρομής σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μία ζωή γεμάτη νόημα, ευτυχία, και ουσιαστική επιτυχία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

 

>> CCIN : ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

souls training 2020-21.png

Εκπαίδευση στις Μεταβάσεις

Διδασκαλία και Εκπαίδευση από το 2002

 

Νέος Κύκλος ξεκινά από Οκτώβρη 2020

 

H Εκπαίδευση χωρίζεται σε δύο μέρη:

Βασική Εκπαίδευση: Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα για την δική τους προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Εκπαίδευση και πιστοποίηση Δασκάλων:  Αφορά εκείνους που θέλουν να εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να διδάξουν  τα σεμινάρια Μεταβάσεων της Ψυχής σε άλλους, μεταφέροντας φως (κατανόηση) μέσα στον ανθρώπινο νου από την Ψυχή και το Πνεύμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

banner size for haritini 4(2).png

Entering the Mind

Εκπαίδευση στην Θεραπευτική Συνειδητότητα

Παρακολούθηση δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

Μία Κυριακή τον Μήνα | Αθήνα

To Εntering the Μind είναι μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην λειτουργία της Θεραπευτικής Συνειδητότητας.  Αφορά ιδιώτες και θεραπευτές.​

Περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση σε θεραπευτικές αγωγές που αφορούν σωματικές ασθένειες, συναισθηματικά και οικονομικά θέματα, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα συγκέντρωσης, κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

αγγελικη συμβουλευτικη εξ αποστασεως.jpg

Angelic Counseling - distance learning

.. όλα όσα οι άγγελοι θα ήθελαν να γνωρίζεις

 

Σπουδές εξ αποστάσεως

Το περιεχόμενο της Αγγελικής Συμβουλευτικής αποτελεί τον καρπό της συνολικής εμπειρίας 10 ετών διδασκαλίας, channeling, ομιλιών και συνεδριών. Η Αγγελική Συμβουλευτική δεν αφορά μόνο την τυπική απόκτηση πνευματικών γνώσεων, αλλά και την αποκόμιση εμπειριών που οδηγούν στην ωρίμανση του αισθαντικού εαυτού, στην γλύκανση της ανθρώπινης οξύτητας, στην συγχώνευση της νοημοσύνης της καρδιάς με το ανθρώπινο σκεπτικό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Charitini's Channelings

Eδώ θα βρείτε όλες τις Eπικοινωνίες που έχουν γίνει από το 2001 - 2016, καθώς και από το 2018 - 2019.

  • Instagram
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2020 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου