top of page
new%20%20headers%20for%20haritini_edited
life purpose header masterclass

LIFE PURPOSE MASTERCLASS

Βρίσκοντας Νόημα και Σκοπό στην Ζωή

«Ποιός είναι ο σκοπός της ζωής μου;»

«Τι είναι αυτό που γεννήθηκα να κάνω;»

«Ποιό είναι το πάθος μου;»

Αυτές είναι ίσως οι πιο ουσιαστικές ερωτήσεις που κάνουμε κάποια στιγμή στην ζωή μας.  Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται για τον σκοπό της ζωής τους, αναζητούν το πάθος τους, και συνειδητοποιούν ότι η ανακάλυψη του σκοπού τους είναι απόλυτα ουσιώδης για μία συνολική ευζωία, ευτυχία και επιτυχία στην ζωή.

 

Εδώ και 22 χρόνια έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους μέσα από προσωπικές συνεδρίες να βρούν την κατεύθυνση και τον σκοπό της ζωής τους. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις έναν άνθρωπο να βρίσκει σκοπό και νόημα στην ζωή του, ν’ αγαπά αυτό που κάνει και ν’ ακολουθεί το πάθος του. Η ουσία μας είναι πνευματική και επομένως είναι φυσικό ν’ αναζητάμε το νόημα και την ουσία της ζωής μας. Αναζητάμε το πάθος που φλογίζει την ύπαρξή μας. Αναζητάμε ολοκλήρωση και πληρότητα. Φύγαμε από την αυταπάτη ότι η επιτυχία αρκεί από μόνη της για να είμαστε καλά. Αναγνωρίσαμε ότι έχουμε ανάγκη από εκπλήρωση. Η εκπλήρωση θρέφει όλη την ύπαρξή μας μ’ ένα αίσθημα πληρότητας που η επιτυχία δεν μπορεί να δώσει.

«Προτού πούμε στην ζωή μας τι θέλουμε να κάνουμε μ’ αυτήν, χρειάζεται ν’ ακούσουμε την ζωή μας που μας λέει ποιοι είμαστε. Χρειάζεται ν’ ακούσουμε τις αλήθειες και τις αξίες στον πυρήνα της ύπαρξής μας, όχι τα δεδομένα με βάση τα οποία πρέπει να ζήσουμε – αλλά τα δεδομένα με τα οποία δεν μπορούμε παρά να ζήσουμε, εάν αλήθεια ζούμε την δική μας ζωή.»

– Parker Palmer

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν ένα προφανές ιδιαίτερο ταλέντο και γι’ αυτούς είναι εύκολο να καταλάβουν ότι έχουν «φτιαχτεί» για να κάνουν αυτό. Για τους περισσότερους όμως από μας, το να καταλάβουμε τι είναι αυτό που «φτιαχτήκαμε» να κάνουμε δεν είναι τόσο προφανές. Ίσως επειδή επηρεαζόμαστε από τις οικογένειες και την κοινωνία να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνυομε. Οι δουλειές μας, τα χόμπι, οι ρόλοι μας και οι σχέσεις μας συχνά καθορίζονται με βάση είτε τα «πρέπει» μας, είτε αυτό που θα «έπρεπε» να κάνουμε και σπάνια με βάση το τι ταιριάζει σε μας και τι είναι σε αρμονία με το ποιοι αλήθεια είμαστε.

 

Το να ζούμε την ζωή μας με σκοπό σημαίνει να χρησιμοποιήσουμε τα φυσικά μας ταλέντα, ν’ ακολουθήσουμε τα φυσικά μας ενδιαφέροντα, και να ζήσουμε εναρμονισμένοι με αυτό που αλήθεια είμαστε. Να κάνουμε αυτό που ήρθαμε εδώ να κάνουμε, να είμαστε αυτό που προοριζόμασταν να είμαστε!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ MASTERCLASS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

video masterclass

ΤΟ MASTERCLASS  ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ

Ν' ανακαλύψετε τον σκοπό της δικής σας ζωής, βρίσκοντας το νόημα πίσω από τις εμπειρίες σας, συνδέοντας τις ψηφίδες της διαδρομής σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μία ζωή γεμάτη νόημα, ευτυχία, και ουσιαστική επιτυχία.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ MASTERCLASS

Το Α Μέρος αφορά την διαδρομή για την ανακάλυψη όλων των στοιχείων που οδηγούν στον σκοπό της ζωής της

Το Β Μέρος αφορά

την συνένωση

όλων

των πληροφοριών

Β ΜΕΡΟΣ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ - ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ - ΣΥΝΔΕΣΕ

LIFE PURPOSE MASTERCLASS

Μέσα από τις παρουσιάσεις, τις εξηγήσεις, τα παραδείγματα, και τα εργαλεία που σου δίνονται:

 • Εξερευνάς τα ορόσημα της διαδρομής που σε οδηγεί στην ανακάλυψη του σκοπού της ζωής σου

 • Ανακαλύπτεις ποιότητες του ψυχισμού σου που σε προσδιορίζουν στην διάρκεια της ζωής σου

 • Ανακαλύπτεις χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου που αποτελούν «πρόσθετα βοηθητικά σημάδια» για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής σου

 • Ξεπερνάς παλιές νοοτροπίες και αφήνεις πίσω σου αρνητικά μοτίβα δράσης και λειτουργίας

 • Βρίσκεις τί έχεις γεννηθεί να κάνεις εξερευνώντας το πάθος και τα ενδιαφέροντά σου

 • Ανακαλύπτεις την αξία των ταλέντων και δεξιοτήτων σου και πώς να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις διαφορά μέσα στον κόσμο και στην ζωή σου

 • Συνδέεις γνώσεις που απορρέουν από την κατανόηση της δικής σου προσωπικότητας

 • Βρίσκεις το νόημα πίσω από τις σημαντικές εμπειρίες και συγχρονικότητες της ζωής σου

 • Απαλείφεις περιοριστικές νοοτροπίες και ανακτάς την δύναμη της ζωής σου

 • Ενώνεις τα «σημάδια» που μάζεψες σε μία εικόνα, και

 • Ανακαλύπτεις τον σκοπό της ζωής σου και το παζλ του δικού σου εαυτού

Το Masterclass είναι για σας:

 

>>  Εάν αναζητάτε τον σκοπό και το νόημα στην ζωή σας.
 

>>  Εάν θέλετε να βρείτε το πάθος σας και τον δρόμο σας.
 

>>  Εάν θέλετε να βοηθάτε άλλους να βελτιώσουν την ζωή τους.
 

>>  Εάν νιώθετε οτι έχετε πολλές περισσότερες ικανότητες απ’ όσες έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα και θέλετε να κάνετε κάτι που θα έχει περισσότερο νόημα, και θα φέρνει περισσότερη ευτυχία και εκπλήρωση σε σας και σε άλλους.

ΟΙ 14 ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Για την ανακάλυψη του Σκοπού της Ζωής σου είναι:

 1. ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

 2. ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

 3. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 4. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ

 5. ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

 6. ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

 7. ΚΟΜΒΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

 8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ

 9. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

 10. ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ

 11. ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΖΛ - ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ

 12. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ

 13. ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ

 14. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ 

Ο ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΟΥ

 1. ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ: Ανακαλύπτοντας ξανά τα θαυμαστά της παιδικής ηλικίας, το πάθος, τα δώρα, τις αξίες και τα ξεχασμένα όνειρα. 
   

 2. ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ: Ανακαλύπτοντας τάσεις, στάσεις και νοοτροπίες που ασυνείδητα υιοθετήθηκαν. Αλλάζοντας ή βελτιώνοντας τον ψυχισμό μας. 
   

 3. ΠΑΘΟΣ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Θα εντοπίσετε τα ουσιαστικά ενδιαφέροντα και πάθη σας και θα καταλάβετε γιατί τα έχετε.
   

 4. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Διακρίνοντας το πάθος σας από τον σκοπό σας, κατανοώντας γιατί ο σκοπός είναι σημαντικότερος.
   

 5. ΤΑΛΕΝΤΑ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ: Θα εντοπίσετε τα φυσικά σας ταλέντα και δεξιότητες που αποκτήσατε για να προσδιορίσετε τις πιθανότητες.
   

 6. ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ο τύπος της δικής σας προσωπικότητας, οι φυσικές τάσεις και τρόποι λειτουργίας της που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας, τον τρόπο που σκέφτεστε και παίρνετε αποφάσεις, κ.α.
   

 7. ΚΟΜΒΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: Κομβικά γεγονότα και ορόσημα στην χρονογραμμή της ζωής σας.
   

 8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ: Συμπτώσεις που κρύβουν ένα βαθύτερο νόημα.
   

 9. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ: Απαλοιφή περιοριστικών πεποιθήσεων και τρόποι υπέρβασης συνηθισμένων δικαιολογιών που σας αναχαιτίζουν.
   

 10. ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: Ανάκτηση της δύναμης που δόθηκε σε άτομα ή καταστάσεις, χτίσιμο νέων πεποιθήσεων που ενδυναμώνουν.
   

 11. ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΖΛ - ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ: Σύνθεση όλων των γνώσεων και πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν. Μαζεύοντας τα "σημάδια" και τα "αχνάρια". Ανακαλύπτοντας και αναγνωρίζοντας τον σκοπό.
   

 12. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ: Ξεδιαλύνοντας όλα τα κομμάτια του παζλ, βλέποντας καθαρά τον σκοπό.
   

 13. ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ: Βλέποντας την ιστορία ζωής μας, επιλέγοντας μία νέα και καλύτερη ιστορία ζωής για την συνέχεια.
   

 14. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Η ατομική διακήρυξη, η δήλωση πρόθεσης και σκοπού, η αποστολή ζωής και οι προσωπικές αξίες, η δική σου "φυλή", και η συνέχεια της ζωής.

ΤΟ MASTERCLASS ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε με την καθοδήγηση της Χαριτίνης από βίντεο,

την βοήθεια των ειδικά στοχευμένων φύλλων εργασίας,

καθώς και των εξηγήσεων και περιγραφών που δίνονται, ο ίδιος ο συμμετέχων να είναι ο ενεργός εξερευνητής της αλήθειας  για τον σκοπό του και την ζωή του.

3.png
ONLINE.png
life purpose masterclass

ΤΟ LIFE PURPOSE MASTERCLASS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

16 Video με την Χαριτίνη

17 Προσωπικά Φύλλα Εργασίας

Ερωτηματολόγια & Τεστ Ποιοτήτων της Προσωπικότητας

14 Ενότητες Πληροφοριών

Σημειώσεις & Παρουσιάσεις (PPT)

24/7 Πρόσβαση στο υλικό του Μasterclass

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Ξεκίνησε το ταξίδι για να ανακαλύψεις τον Σκοπό της Ζωής σου

Κόστος Masterclass 120 €

ΔΟΜΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

 

​​Σε κάθε Στάδιο της Διαδικασίας, στην αρχή αναπτύσσεται το θέμα και μετά με την βοήθεια των ειδικά στοχευμένων ερωτηματολογίων που δίνονται, ο συμμετέχων αναγνωρίζει και εντοπίζει τα «σημάδια» του για το συγκεκριμένο στάδιο.

Σε σχέση με την προσωπικότητα, υπάρχουν πολλά τεστ και κουίζ. Ακολουθώ τον τρόπο καταξιωμένεων επιστημόνων όπως της Katharine Briggs και Isabel Myers για την αναγνώριση των ψυχολογικών προτιμήσεων και του τρόπου αντίληψης και λήψης αποφάσεων.

Ο συμμετέχων κρατά όλα τα έντυπα και τις σημειώσεις για δική του μελλοντική διευκόλυνση και μελέτη.

charitini christakou

Χαριτίνη Χριστάκου

Η δημιουργός του Masterclass

 

Έχοντας κάνει εννέα χιλιάδες προσωπικές συνεδρίες πάνω σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης, ψυχικών χαρισμάτων, και ταλέντων, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι κάθε άνθρωπος γεννιέται έχοντας τον δικό του μοναδικό σκοπό ζωής.

Διδάσκοντας τους ερχομούς και τις αναχωρήσεις των ψυχών από το 2002, σταδιακά ήρθαν στην επίγνωσή μου ψυχικές διεργασίες που αφορούν την επιλογή και διαμόρφωση του σχεδίου ζωής, του σκοπού της ενσάρκωσης και το «χτίσιμο» του ψυχισμού και της προσωπικότητας του εαυτού.

Αυτές οι σημαντικές διαδρομές της πορείας μου καθώς και συμπληρωματική έρευνα, μελέτη και σπουδές σε σχετικούς τομείς αποτελούν τους πυλώνες δημιουργίας του Masterclass για τον Σκοπό της Ζωής ως τμήμα του ευρύτερου Σχεδίου Ζωής της κάθε Ψυχής.

Διαβάστε περισσότερα για την Χαριτίνη πατώντας εδώ >>

LIFE PURPOSE MASTERCLASS

Βρίσκοντας Νόημα και Σκοπό στην Ζωή

5.png
ONLINE.png
life purpose masterclass charitini christakou

Ξεκίνησε το ταξίδι για να ανακαλύψεις τον Σκοπό της Ζωής σου

Κόστος Masterclass 120 €

πληροφοριες παρακολουθησης

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 

Αγορά με Κατάθεση: Συμπληρώνοντας την φόρμα για αγορά με κατάθεση, σας αποστέλνεται email με τα τραπεζικά μας στοιχεία. Κατόπιν της τραπεζικής σας κατάθεση, σας αποστέλνεται email με τον σύνδεσμο και κωδικό ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό. Θα μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας όλα τα φύλλα εργασίας ώστε να τα συμπληρώσετε σε δικό σας χρόνο.

Αγορά Online: Κατόπιν της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας αγοράς του Masterclass, σας αποστέλνεται απευθείας ο κωδικός και ο σύνδεσμος πρόσβασης σε όλο το υλικό. Θα μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας όλα τα φύλλα εργασίας ώστε να τα συμπληρώσετε σε δικό σας χρόνο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

 Τ:  2114058145           Κ: 6931582291         e-mail: contact @haritini.org

bottom of page