top of page
headers for site (6).jpg
banner size for haritini 4(2).png

​To Εntering the Μind είναι μία πλήρης και ολοκληρωμένη

εκπαίδευση στον τρόπο λειτουργίας της Θεραπευτικής Συνειδητότητας.

Αφορά ιδιώτες και θεραπευτές.

Περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και εξάμηνη πρακτική εξάσκηση με θεραπείες που αφορούν σωματικές ασθένειες, συναισθηματικά και οικονομικά, θέματα σχέσεων, επαγγελματικά, θέματα συγκέντρωσης, κ.α.

Εισαγωγή στο Entering the Mind

Εισαγωγή στο Entering the Mind

Αναπαραγωγή βίντεο

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι πνευματική δασκάλα και ομιλήτρια από το 1998.

Tο Entering the Mind είναι ένας κύκλος σπουδών που διδάσκεται από το 2014.

Η εκπαίδευση αφορά την κατανόηση του Πυρήνα της Θεραπευτικής Ροής,

την λειτουργία της και τον τρόπο που συνενώνεται με την πνευματικότητα.

Κατά την διάρκεια της Εκπαίδευσης μαθαίνετε:

 • Πώς λειτουργεί η ροή της συνειδητότητας από το άυλο στο υλικό.

 • Ποια είναι η θεμελιώδης σχέση που χρειάζεται ν’ αποκατασταθεί ώστε να υπάρχει θεραπευτική σύνδεση και ροή.

 • Πώς μορφοποιείται η ασθένεια, ή το πρόβλημα στα οικονομικά ή στις σχέσεις ή στην εργασία, κλπ.

 • Πώς πρέπει να τοποθετείτε τον νου και την αντίληψή σας ώστε να βρίσκεστε στην μέγιστη δυνατή ετοιμότητα για την άμεση / ακαριαία θεραπεία – είτε η θεραπεία αφορά τον εαυτό σας είτε αφορά κάποιον άλλο.

 • Ποια είναι η θεραπευτική αντίληψη που αποτελεί την βάση κάθε θεραπευτικής αγωγής για αποκατάσταση της υγιούς ροής είτε αυτή αφορά στο σώμα, είτε στο συναίσθημα, είτε σε υλικά θέματα.

 • Ποιός είναι ο πυρήνας της Θεραπευτικής Συνειδητότητας, η Πεμπτουσία της, η οποία είναι η Πηγή εκπόρευσης κάθε θεραπευτικής τεχνικής και μεθόδου.

 • Πώς μπορείτε να κάνετε θεραπευτική αγωγή για οποιοδήποτε θέμα τυχόν εμφανιστεί –υλικό, σωματικό ή άυλο- και αφορά στην ζωή σας, ή στην ζωή άλλων ανθρώπων.

 

Η εκπαίδευση επίσης περιλαμβάνει: 

 • Όλα όσα πρέπει να περιέχει μία πλήρης θεραπευτική αγωγή με βάση την Θεραπευτική Συνειδητότητα.

 • Τον τρόπο που κάνουμε μία θεραπευτική αγωγή ανάλογα με το θέμα π.χ. θέματα υγείας μικρής ή μεγάλης βαρύτητας , οικονομικών, σχέσεων, σπουδών, δερματικά, κλπ,

 • Την διεξαγωγή θεραπευτικών αγωγών και καθοδήγηση στα σημεία που μπορεί να χρειάζεται διόρθωση ή μετακίνηση ή εστίαση της αντίληψης.

 • Την ανταλλαγή εμπειρικών διαπιστώσεων μεταξύ των σπουδαστών για την διαμόρφωση πληρέστερης κατανόησης της Θεραπευτικής Αγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Edited Image 2017-02-14 12-57-22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

 

 

Η Χαριτίνη Χριστάκου ξεκίνησε ως θεραπεύτρια το 1998 την  αυτογνωσιακή και θεραπευτική της διαδρομή. Είναι Reiki Master από το 1998 και πιστοποιημένη σύμβουλος του EMF Βalancing Technique.

Από το 2000 έχει διδάξει πάνω σε μία ευρεία γκάμα θεμάτων που άπτονται της πνευματικής ανάπτυξης. Η εκπαίδευση στην Θεραπευτική Συνειδητότητα αφορά τον ίδιο τον πυρήνα της θεραπευτικής συνειδητότητας. Χωρίς την γνώση του θεμέλιου, η θεραπευτική προσπάθεια πάει αργά, άστοχα και συχνά χωρίς σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό καθιστά την εκπαίδευση στο Entering the Mind σημαντική για ιδιώτες και θεραπευτές.

αναλυτικη περιγραφη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η Εκπαίδευση στην Θεραπευτική Συνειδητότητα περιέχει ενότητες θεωρητικής κατάρτισης οι οποίες ακολουθούνται από ενότητες πρακτικών εφαρμογών και εξάσκησης στις θεραπείες. Η εκπαίδευση στην Θεραπευτική  Συνειδητότητα περιέχει όλες τις γνώσεις που αφορούν τον πυρήνα λειτουργίας της Θεραπευτικής Συνειδητότητας. Γι’ αυτό η εκπαίδευση είναι εξίσου χρήσιμη σε ιδιώτες όσο και σε  θεραπευτές ανεξαρτήτως της τεχνικής που ακολουθούν. Η Θεραπευτικής Τεχνογνωσία του Entering the Mind εκτοξεύει την αποτελεσματικότητα κάθε θεραπευτικής τεχνικής και μεθόδου. 

Kατά την διάρκεια των σπουδών, οι σημειώσεις που δίνονται αφορούν την διδασκαλία του Dr.Frederick Bailes, και με αφορμή αυτές, η Χαριτίνη επεξηγεί και περιγράφει την μεγάλη εικόνα που αφορά τις πρακτικές λειτουργίες των διάφορων πεδίων, αλλά και των θεμάτων τα οποία προκύπτουν, των αιτίων τους και τον συσχετισμό τους. Έτσι, κάθε σπουδαστής έχει μία συνολική εικόνα και μπορεί να κατανοήσει την ουσία της Θεραπευτικής Ροής στα επίπεδα του νου και του πνεύματος.

 

Στο πλαίσιο της πρακτικής εξάσκησης στην θεραπευτική αγωγή, η Χαριτίνη εξηγεί, ερμηνεύει και αποσυμβολίζει για κάθε σπουδαστή τα στοιχεία της δικής του εμπειρίας ώστε ο σπουδαστής να κατανοήσει σε μεγαλύτερο βάθος την θεραπευτική αγωγή και την εμπειρία που είχε όταν την διενεργούσε.

Entering YOUR Mind σημαίνει

Know Thyself and Ηeal Your Whole Life.

 

To πρόγραμμα εκπαίδευσης στηρίζεται στην

διδασκαλία του Δρ. Frederic Bailes.

θεματκες ενοτητες

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ


⦁    Ο τρόπος λειτουργίας του Νου
Τα φάσματα του Νου, η δύναμη της επιλογής, η σημασία των επιλογών, ο δημιουργός της εμπειρίας, ο διατηρητής του σώματος, η αποθήκη της εμπειρίας, ο εσωτερικός υπηρέτης, ο μεταποιητής της σκέψης σε πράγμα, η απειρότητα του νου και η άπειρη σοφία.

⦁    Η σκέψη και η δύναμη της
Οι λόγοι που η σκέψη μας έχει δύναμη. Τι σημαίνει να σκέπτομαι πνευματικά; Εξάσκηση του Νου για θεραπεία και αφθονία. Η αρνητική ομιλία. Διαμόρφωση νέων νοητικών συνηθειών.

⦁    Η Προσοχή και η Εστίασή της
Νέες νοοτροπίες για κυριαρχία στο νου. Η προσοχή μας και η ροή της ενέργειας. Η Περιθωριακή Συνειδητότητα. Εσώτερα και εξώτερα μοτίβα σκέψης. Ο νόμος της έλξης και το συναισθαντικό πεδίο. Ο ένας Νους. Η ανάπτυξη ενός νέου τρόπου ζωής που σε οδηγεί στην Κυριότητα του Νου σου.

⦁    Η δημιουργική φύση του Νου – μέρος α
Η δημιουργική διαδικασία στο σύμπαν και στο άτομο. Η τριπλή φύση του απείρου. Η λειτουργία του δημιουργικού κύκλου. Η τριαδικότητα του ανθρώπου. Το πνεύμα ως Αιτία, ο Νους ως δημιουργικό μέσο. Ποιος επιλέγει. Ποιος έχει την πρωτοβουλία. Η Βούληση του Θεού. Επιφανειακός νους και θετικές σκέψεις. Βαθύτερος νους, η υπακοή και η εκπαίδευσή του.  

⦁    Η δημιουργική φύση του Νου – μέρος β
Η τριαδικότητα του απείρου και του ατόμου σε εξέλιξη. Η αδιαμόρφωτη ουσία του σώματος. Γιατί κάποιες ασθένειες φαίνονται ανίατες. Δεν υπάρχει ανίατη ασθένεια για τον νου. Οι πέντε πτυχές της συνειδητότητας ως Κλειδί για Θεραπεία. Η θεραπευτική αγωγή δεν είναι ποτέ αίτημα προσευχής. Η περισυλλογή και ο σκοπός της θεραπευτικής αγωγής.

⦁    Το Αυτεξούσιο
Τι είναι το Αυτεξούσιο. Το θεμέλιο για την εξουσία. Η σκέψη γίνεται μορφή. Οριακές σκέψεις εναντιώνονται στην θεραπεία. Η προέκταση του άπειρου νου. Υπέρβαση προβλημάτων και καταστροφικές συνήθειες. Η γνώση έχει συνεπακόλουθο την θεραπεία. Ανάπτυξη της συνειδητότητας και όχι των τεχνικών.

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ

⦁    Η Θεραπευτική Αγωγή του Νου – μέρος α: Τι είναι η θεραπευτική αγωγή. Με τι εργάζεται ο θεραπευτής. Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται μία θεραπευτική αγωγή. Η θεραπευτική αγωγή ως μία μονάδα. Η μέθοδος Συνειδητοποίησης. Η μέθοδος Ανάλυσης και Εκλογίκευσης.

 

⦁    Η Θεραπευτική Αγωγή του Νου – μέρος β: Ανάλυση τα Επτά Σταδίων της Αναλυτικής μεθόδου: Χαλάρωση, αναγνώριση, σχέσεις, αιτιολόγηση, συνειδητοποίηση, αποδέσμευση, αγαλλίαση. Ανακεφαλαίωση επί της ουσίας. Κύρια πρακτικά σημεία της θεραπευτικής αγωγής. Η προσδοκία αποτελεσμάτων.

 

⦁    Η Ειδική Θεραπευτική Αγωγή του Νου – μέρος α: Ειδική Θεραπευτική αγωγή για Έλκος Στομάχου και πρακτικά σημεία της θεραπείας. Ειδική Θεραπευτική αγωγή για Πόρους και Υλική Αφθονία και μοντέλο θεραπείας. Ειδική Θεραπευτική αγωγή για Κρυώματα και παρόμοιες ασθένειες. Ειδικές Θεραπευτικές αγωγές για άλλες ασθένειες και μοντέλα θεραπείας.

 

⦁   H Ειδική Θεραπευτική Αγωγή του Νου – μέρος β: Ειδική Θεραπευτική Αγωγή για τον Γάμο και την Αγάπη. Τι δίνω και τι παίρνω. Οι προσδοκίες στον γάμο. Οι επιδιώξεις. Ειδική Θεραπευτική Αγωγή για Όσους Αναζητούν έναν Σύντροφο. Ο αποτελεσματικός πωλητής. Η εξασφάλιση των πόρων. Το κατάλληλο σπίτι. Οι καταστροφικές συνήθειες και το θεραπευτικό μοντέλο. Ο παντογνώστης άπειρος νους.

 

⦁  Πρακτικά βοηθήματα στην Αγωγή. Γενικά σημεία προσοχής κατά την θεραπευτική αγωγή. Η ποιότητα και ποσότητα των πιστεύω. Η ακαριαία θεραπεία. Οι ποιότητες του καλού θεραπευτή. Η μέθοδος Αποσύνθεσης. Η μέθοδος Άρνησης. Η μέθοδος Κλιμάκωσης. Η μέθοδος Εστίασης. Η μέθοδος Αντικατάστασης. Η μέθοδος του Αρχιτέκτονα. Γνώρισε τον Εαυτό σου.

 

⦁    Η Θεραπευτική Συνειδητότητα του Νου. Κάθαρση του μονοπατιού. Πλήρης απουσία εχθρότητας. Καμία αυτολύπηση. Καμία αρνητικότητα. Οικοδόμηση νέας συνειδητότητας. Αναγνώριση εσώτερων παρορμήσεων. Προθυμία συνεργασίας. Το συμπαντικό αριστούργημα. Οι καρποί του πνευματικού τρόπου σκέψης. Βλέποντας το τέλος από την αρχή. Η «πανταχού πληρούσα» συνειδητότητα. Οι ευλογίες.

τι λενε για το entering

Τι λένε για το Entering the Mind

Έρρικα Πρεζεράκου 

Δημιουργός Μεθόδου Replayce 

Θετική προπόνηση στις 4 βάσεις  

Το entering the mind ήταν για μένα μια μυητική διαδρομή .. συνειδητοποίησα παρά πολλά και κυρίως με βοήθησε να επιτρέψω εσωτερικές αλλαγές . Η Χαριτίνη είναι χαρισματικός οδηγός για να ξαναθυμηθείς όλα όσα είσαι .. το προτείνω ανεπιφύλακτα !

Το Entering The Mind είναι μία σπουδή που χρειάζεται να κάνει κάθε άνθρωπος είτε ασχολείται με την πνευματικότητα, δηλαδή με μια καλύτερη εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα, είτε όχι.  Είναι κάτι που θα βοηθήσει τον καθένα να συνειδητοποιήσει ποιος είναι αυτός πραγματικά που οδηγεί το τιμόνι που λέγετε Ζωή.  Πως μπορείς ν’ αλλάξεις ρότα, αν η ζωή σου δεν είναι όπως την είχες φανταστεί, και πως μπορείς από εδώ και πέρα να γίνεις κύριος της ζωής σου, των σκέψεων σου, της εργασίας σου, των σχέσεων σου, και να μην αφήνεις τα πράγματα στην ‘’τύχη’’ τους.  Η λειτουργία σου θα φύγει από το ασυνείδητο που μέχρι σήμερα κινούσουνα και θα μπει στο συνειδητό.

Γεράσιμος Παύλου 

Ηθοποιός, Δάσκαλος Τάι Τσι

εντερινγκ πληροφοριεσ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ & ΕΓΓΡΑΦΗ:

 • Τα δίδακτρα είναι 65 € ανά μήνα.

 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: 12 ενότητες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΑ
Η εκπαίδευση γίνεται μία Κυριακή τον μήνα. Ώρες: 10.00 - 16.00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:

Online μέσω zoom

​​

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ:
Με την ολοκλήρωση των σπουδών o σπουδαστής λαμβάνει Πτυχίο Σπουδών.

​​

headers for site.jpg

Entering YOUR Mind σημαίνει

Ηeal YOUR Whole Life

bottom of page