Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον Ερχομό και την Αναχώρηση της Ψυχής είναι αποτέλεσμα πολλών ετών πορείας και προσωπικής εργασίας. Οι Μεταβάσεις ξεκίνησαν το 2002. Από τότε, στο αρχικό πρωτογενές υλικό προστέθηκαν σταδιακά περισσότερες διαισθητικές πληροφορίες και εμπειρικές γνώσεις.

Ο ερχομός και η αναχώρηση κάθε ψυχής σ’ αυτόν τον πλανήτη είναι ένα θέμα που αγγίζει βαθιά την ύπαρξή μας. Μας συνδέει με την αρχή της ιστορίας  της ανθρώπινης εμπειρίας και με το τέλος της. Κάθε τμήμα του ερχομού και της αναχώρησης της ψυχής στην ουσία αποτελεί μυητική εργασία όταν συμβαίνει από θέση αφύπνισης, επίγνωσης και διεύρυνσης.

Δεν υπάρχει καμία μετακίνηση ψυχής που να μην είναι μυητική και αφυπνιστική. Από τα μεγαλειώδη σχέδια για να θυμηθούμε την αγάπη και την ουσία του είναι μας, μέχρι τα μεγάλα μαθήματα ζωής, από την πρώτη ανάσα – μερικές φορές πριν καν απ’ αυτήν- μέχρι την απελευθέρωση από το σώμα, δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο των Μετακινήσεων που κάνει η Ψυχή κάθε ανθρώπου που να μην είναι συγκινητικό, μυητικό, και συναρπαστικά διασταλτικό για την διάνοιά μας.

Θεματικές Ενότητες Εκπαίδευσης >> 

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ερχομός Ψυχής

 

Η γνώση που σχετίζεται με το Σχέδιο της Ζωής μας αλλάζει ολικά την αντίληψή μας για την εμπειρία μας εδώ. Μας καθιστά ικανούς να καταλάβουμε όχι μόνο την δική μας ζωή, αλλά και τις ζωές των άλλων, από μία φωτισμένη οπτική. Αυτό μειώνει τις εσωτερικές συγκρούσεις, τις εσωτερικές έριδες, και βελτιώνει από μόνο του τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας στην γη. Ο Ερχομός – Σχέδιο Ζωής διευρύνει την συνειδητότητά μας επειδή αφυπνίζει πεδία ασυνείδητης γνώσης μέσα μας.

Η κατανόηση των Σταδίων του Ερχομού μας ανοίγει τον ορίζοντα σε πεδία νοημοσύνης πέρα από την ανθρώπινη λογική και μας φέρνει σ’ επαφή με ποιότητες νοημοσύνης πιο ανεπτυγμένες και ενοποιημένες. Μας δίνει μία «γεύση»  των φυλών του γαλαξία μας που παίζουν ρόλο για την ανθρωπότητα και την διαμόρφωση της εξέλιξής της μέσα από την βοήθειά τους στην ανάπτυξη της συνειδητότητάς μας.

Ατομική Αναχώρηση

Η επίγνωση της διαδικασίας της Ατομικής Αναχώρησης μας εμποτίζει με την δυνατότητα να γίνουμε αγωγοί χάρης για άλλους που ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν, μας μυεί στην ουσία της ζωής, μας θυμίζει ποιο είναι το νόημα και μας καθιστά ικανούς ν’ αποτελέσουμε παράγοντα χάρης, θεραπείας και κοσμικής αγάπης για κάποιον άλλο άνθρωπο. Η ατομική αναχώρηση μας μετακινεί από την νοημοσύνη του μυαλού στην νοημοσύνη της ψυχής μας, στην πεμπτουσία της ζωής, και της δικής μας ζωής.

Ομαδική Αναχώρηση

Η βιωματική εμπειρία της Ομαδικής Αναχώρησης είναι η ολοκλήρωση της πορείας αφύπνισης. Ακολουθεί όλα τα άλλα επειδή είναι η πιο ανιδιοτελής και συγκινησιακή συμμετοχή που μπορούμε να έχουμε σαν άνθρωποι προς ομάδες άλλων ανθρώπων που αναχώρησαν μαζί. Όταν οι αγώνες μάχης και επιβίωσης στην γη τελειώνουν με βία και αγωνία π.χ. εμπόλεμα, ή από κάποια φυσική καταστροφή, ή από ένα μεγάλο ατύχημα, το μόνο που μένει ζωντανό είναι η επικοινωνία της αγάπης. Και κάθε άνθρωπος είναι ικανός να είναι λειτουργός αυτής της επικοινωνίας.

 
 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η Εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει δύο διήμερα. Το περιεχόμενα κάθε διημέρου είναι:

Πρώτο διήμερο - Ερχομός ψυχής : 

 • Τα εννέα πεδία της συνειδητότητας που πλάθουν την ψυχή κατά τον ερχομό

 • Η έννοια, η σημασία και το πλαίσιο του να είσαι παρών.

 • Ειδικές περιπτώσεις κατά τον ερχομό

 • Θέματα επικοινωνίας πριν και κατά την κυοφορία

 • Βοήθεια για την σύλληψη παιδιού

 • Η διαδικασία της εγκυμοσύνης με οπτική εξέλιξης

 • Θέματα επιβαρύνσεων εγκυμονούσας – ψυχολογικά και σωματικά

 • Θέματα επιβαρύνσεων άμεσου και έμμεσου περιβάλλοντος.

 

Δεύτερο διήμερο - Ατομική Αναχώρηση ψυχής : 

 • ​Ειδικές περιπτώσεις επιβαρύνσεων του αναχωρούντος

 • Ειδικές περιπτώσεις επιβαρύνσεων περιβάλλοντος αναχωρούντος

 • Ειδικές περιπτώσεις επιβαρύνσεων των συγγενών – οικογένειας μετά τις αναχωρήσεις.​

 • Ειδικές περιπτώσεις: άτομα με Αλτζχάϊμερ, άνοια ή παρόμοια θέματα – ρόλοι/σχέδια ζωής.

 • Η ψυχολογία του αναχωρούντος

 • Δημιουργία υποστηρικτικού περιβάλλοντος

 • Βεβαρημένη και ακατάλληλη επικοινωνία

 • Η ψυχική σύνδεση και η διαχείριση ψυχικού πόνου

 • Προφυλάξεις υγείας, στρες, και προσωπική φροντίδα

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τους λόγους που θεωρώ τόσο σημαντική την διδασκαλία των Μεταβάσεων της Ψυχής, και τα οφέλη που ο συμμετέχων αποκομίζει παρακολουθώντας την Εκπαίδευση στις Μεταβάσεις. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η Εκπαίδευση αποτελείται από δύο διήμερα.

Ώρες διήμερων & Ημερομηνίες:  Θα ανακοινωθούν το 2021

Παρακολούθηση:  380 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

 

Εγγραφή στην Εκπαίδευση:  Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 80 ευρώ.

 

Προϋπόθεση Παρακολούθησης: Ο συμμετέχων πρέπει να έχει παρακολουθήσει είτε δια ζώσης είτε online τα σεμινάρια των μεταβάσεων: Ερχομός Ψυχής, Ατομική & Ομαδική Αναχώρηση, και Βοηθοί Μετάβασης. Για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια online σε ηχητική μορφή πατήστε εδώ.

 

Βεβαίωση παρακολούθησης: Με την επιτυχή παρακολούθηση των δύο διήμερων της Εκπαίδευσης, ο συμμετέχων παίρνει Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Θέσεις: Για την καλή διεξαγωγή της Εκπαίδευσης, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Γι’ αυτό είναι σημαντική η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Συμμετοχές που υποβάλλονται αφού συμπληρωθούν οι θέσεις, θα έχουν προτεραιότητα για την επόμενη Εκπαίδευση, κατόπιν συνεννόησης με την Γραμματεία.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ

 

Η Εκπαίδευση Δασκάλων περιλαμβάνει τα δύο προηγούμενα διήμερα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη καθώς και δύο πρόσθετα διήμερα.

Στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων έχουν συμπεριληφθεί πιο εξειδικευμένα πεδία, επειδή όσοι επιθυμούν να διδάξουν τις Μεταβάσεις της Ψυχής χρειάζονται να έχουν πολλές περισσότερες γνώσεις επί του θέματος ώστε να νιώθουν βεβαιότητα και σιγουριά όταν διδάσκουν το θέμα.

Στόχος της Εκπαίδευσης είναι να προσφέρει σοβαρή και εμπεριστατωμένη κατάρτιση πάνω στο θέμα.

Στα χρόνια που έρχονται θα είναι ολοένα και εντονότερη η ανάγκη και η επιθυμία των ανθρώπων να γνωρίσουν και να καταλάβουν περισσότερα και για τον Ερχομό και για την Αναχώρηση.  Σ’ αυτή την ανάγκη και την επιθυμία απαντά η Εκπαίδευση Δασκάλων.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε τους λόγους που θεωρώ τόσο σημαντική αυτή την διδασκαλία και τα οφέλη που ο συμμετέχων θ’ αποκομίσει παρακολουθώντας την Εκπαίδευση, πατώντας εδώ.

Τα περιεχόμενα κάθε πρόσθετου διημέρου είναι: 

Τρίτο διήμερο - Οι ερχομοί και οι Αναχωρήσεις :

 • Η επιστήμη πίσω από τις μεταβάσεις (κβαντομηχανική και υπερχορδές)

 • Το ταξίδι από την Απεραντοσύνη στο Εξατομικευμένο.

 • Η ψυχή ως παράλληλη και ταυτόχρονη πραγματικότητα – θεμέλια ψυχικής νοημοσύνης

 • Κοιτώντας μέσα από τα μάτια ενός βοηθού μετάβασης.

Τέταρτο διήμερο - Το πλαίσιο λειτουργίας των Δασκάλων για τις Μεταβάσεις : 

 • Τιμώντας τις πολιτιστικές, θρησκευτικές και ατομικές πεποιθήσεις.

 • Πλαίσιο λειτουργίας και ευθύνης.

 • Εκτιμώντας την εργασία του Βοηθού ή Συμβούλου Μετάβασης

 • Θέματα δεοντολογίας και συνεργασίας με ιατρικό προσωπικό και συγγενείς.

 • Η απώλεια ως θεραπευτική ατραπός

Μέσα στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης των Δασκάλων παρέχονται:

 • Το Εγχειρίδιο Δασκάλων

 • Πρόσθετο υλικό για τις μεταβάσεις

 • Πιστοποίηση Δασκάλου  για την διδασκαλία των Μεταβάσεων

 • Εγχειρίδια για τους Μαθητές

 

Πιστοποίηση: Η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης δίνει το δικαίωμα διδασκαλίας των Μεταβάσεων. Προς τον σκοπό αυτό, χορηγείται Επίσημη Πιστοποίηση του Δασκάλου που βεβαιώνει την καταλληλότητα και κατάρτισή του για την διδασκαλία. Οι πιστοποιημένοι Δάσκαλοι φέρουν αναρτημένη την επίσημη Πιστοποίηση στον χώρο διδασκαλίας τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Η Εκπαίδευση δασκάλων αποτελείται από τέσσερα διήμερα.

Ώρα & Ημερομηνίες:  Θα ανακοινωθούν το 2021

Δίδακτρα:  1200 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Εγγραφή στην Εκπαίδευση Δασκάλων:

Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την κατάθεση προκαταβολής 200 ευρώ.

Προϋπόθεση Παρακολούθησης: Ο συμμετέχων πρέπει να έχει παρακολουθήσει είτε δια ζώσης είτε online τα σεμινάρια των μεταβάσεων: Ερχομός Ψυχής, Ατομική & Ομαδική Αναχώρηση, και Βοηθοί Μετάβασης. Για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια online σε ηχητική μορφή πατήστε εδώ.

 

Θέσεις: Για την καλή διεξαγωγή της Εκπαίδευσης, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Γι’ αυτό είναι σημαντική η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Συμμετοχές που υποβάλλονται αφού συμπληρωθούν οι θέσεις, θα έχουν προτεραιότητα για την επόμενη Εκπαίδευση, κατόπιν συνεννόησης με την Γραμματεία.

 • Instagram
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2020 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου