top of page

* Calibrating our Consciousness *

 

 

 

Φέροντας την πλήρη φόρτιση της ύπαρξής μας.

Ενδυναμώνοντας εξελικτικά τον εαυτό.

Ισορροπώντας το βιο-πνευματικό πεδίο συνειδητότητας.

 EMF Balancing Technique®

(Εξισορρόπηση ΗλεκτροΜαγνητικού Πεδίου)

emf flow.gif

Οι συνεδρίες balancing γίνονται δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

* Ισορροπία καρδιάς και νου

*  Καθαρισμός παρελθόντος,

*  Καθαρισμός αιτίων στρες, άγχους, φόβων

*  Άνοιγμα στην προσωπική δύναμη

*  Εναρμόνιση με πυρήνα

*  Εξισορρόπηση ενεργειακών κέντρων

*  Άνοιγμα στο Καλύτερο Μέλλον

* Άνοιγμα στοΎψιστο Δυναμικό

Οι συνεδρίες

Το Balancing (Εξισορρόπηση) είναι μια θεραπευτική τεχνική που εργάζεται μέσω του Συμπαντικού Δικτυώματος Εξισορρόπησης (Universal Calibration Lattice) με την ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία - συνειδητότητα, φέρνοντας σε ισορροπία τις πτυχές και ροές της ανθρώπινης βιο-πνευματικής συνειδητότητας. ενεργοποιώντας την σύγκλιση με τον Αληθινό Εαυτό, απαλείφοντας ό,τι δεν βοηθά από το υποσυνείδητο - ασυνείδητο. Επαναφέρει σε ισορροπία το συνειδητό σε σχέση με την πνευματική ουσία του ατόμου, στο τώρα του και στο εδώ του.

Οι συνεδρίες είναι για κάθε άνθρωπο που θέλει να φέρει σε μία καλύτερη, βαθύτερη, πιο συνεκτική ισορροπία τις πτυχές του εαυτού του, να κάνει ένα "reboot" στο σύστημά του, να μετακινηθεί σε μία συνολικά καλύτερη δυναμική ζωής, να επιλύσει προβλήματα και να ελευθερωθεί από μοτίβα, ν' ανοίξει μία καινούργια σελίδα ζωής, να νιώθει εναρμονισμένος με τους ρυθμούς και την νοημοσύνη του Εαυτού του και του κόσμου.

 

Το Balancing έχει διαφορετικές φάσεις εξισορρόπησης. Κάθε φάση περιλαμβάνει διαφορετικούς καθαρισμούς και ευθυγραμμίσεις ενεργειακών κέντρων (πρωτευόντων και δευτερευόντων τσάκρα), και εναρμόνιση με την ροή από τον πυρήνα. Κάθε φάση καθαρίζει και δυναμώνει το πεδίο του ανθρώπου, και το εναρμονίζει με την Συμπαντική Ροή.

​Οι συνεδρίες

Οι τέσσερις συνεδρίες είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορεί καθένας να χτίσει μία πιο συνειδητή -  ενδυναμωμένη ζωή και παρουσία. Σε αυτές καθαρίζεται, αποσυμπιέζεται και ενεργοποιείται όλο το βιο-πνευματικό δικτύωμα της συνειδητότητας:  γίνεται ένα κανονικό "reboot" για μία φρέσκια αρχή. Αφήνουμε ό,τι δεν μας υπηρετεί στο παρόν μας και μπορούμε ν' αξιοποιήσουμε την ενέργειά μας με νέους, καλύτερους τρόπους. Ακόμα και αν κάποιος κάνει μία συνεδρία, τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους.

 

Η συνεδρία έχει διάρκεια 60 - 70 λεπτά, και είναι καλό να μεσολαβεί μία εβδομάδα μέχρι την επόμενη  συνεδρία. Εάν είστε σε φάση να ξανα-βρείτε τα ηνία της ζωής και του εαυτού σας, ή να συνδεθείτε πιο βαθιά με την ουσία σας, αυτές είναι οι συνεδρίες:

Πρώτη συνεδρία: Φάση Ι – Αγάπη και Σοφία / Νους και Καρδιά

Καλύτερη σύνδεση καρδιάς & νου, καθαρίζονται και ισορροπούνται τα τσάκρα στο μπροστινό μέρος του σώματος. Αυτό διευκολύνει να φύγουν σκέψεις και αισθήματα που δεν βοηθούν το άτομο στην ζωή του, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σοφά με το κεφάλι και την καρδιά. Άνοιγμα και απορρόφηση ενέργειας αγάπης σ’ όλη την ύπαρξη του ατόμου. Ενεργοποιείται ένα οκτάεδρο, για να υποστηριχθούν οι αλλαγές.

 

Δεύτερη συνεδρία: ΦΑΣΗ ΙΙΑυτο-διεύθυνση & Αυτο-υποστήριξη - καθάρισμα Παρελθόντος

Καθαρίζονται και ισορροπούνται τα ενεργειακά κέντρα στο πίσω μέρος του σώματος. Αυτό ελευθερώνει το άτομο από παλιά γεγονότα και συναισθήματα, που πυροδοτούνταν στην καθημερινότητά του. Το άτομο ζει με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, νιώθοντας ότι μπορεί να στηρίξει και κατευθύνει τον εαυτό του. Εδώ απενεργοποιούνται επαναλαμβανόμενα μοτίβα που αφορούν τομείς της ζωής, π.χ. σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά.

 

Τρίτη συνεδρία: ΦΑΣΗ ΙΙΙΑκτινοβολία της Ενέργειας του Πυρήνα - ενδυνάμωση πυρήνα στο τώρα - Παρόν

Καθαρίζονται τα κύρια και τα δευτερεύοντα τσάκρα (οι αρθρώσεις του σώματος). Αυτό επιτρέπει να αυξηθεί η κεντρική ροή ενέργειας από και προς τον πυρήνα, που παράγει ένα βαθύ αίσθημα γαλήνης, κεντραρίσματος, και συνολικής ευζωίας. Η πνευματική και ενστικτώδης ευφυία μας λειτουργούν πολύ καλύτερα. Έχουμε βαθύτερες επιγνώσεις και αλλάζουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις περιστάσεις.

 

Τέταρτη συνεδρία: ΦΑΣΗ ΙVΕνεργειακή Εκπλήρωση - ανοίγοντας δυνατότητες - Μέλλον

Καθαρίζονται φόβοι και ανησυχίες για το μέλλον, συνειδητοί και ασυνείδητοι. Η ενέργεια φορτίζεται προς το καλύτερο δυναμικό μας (πόθοι, στόχοι, όνειρα). Ενισχύεται η σύνδεση με τον πυρήνα μας και την ανώτερη συνειδητότητα. Η συνεδρία βοηθά να εστιάσετε καλύτερα σ’ αυτό που θέλετε να εκδηλώσετε και να επιτύχετε στην ζωή, και συνδέει και ισορροπεί την ροή από τον πυρήνα με τις μελλοντικές δυνατότητες.

Συνδυαστικές συνεδρίες – διάρκεια 90 λεπτά.

 

Φάση 1 και 2: Αυτός ο συνδυασμός καθαρίζει και ισορροπεί όλα τα κέντρα, μπρος και πίσω, στο σώμα.

Φάση 3 και 4: Αυτός ο συνδυασμός εστιάζει στην ενδυνάμωση του πυρήνα κατευθύνοντας την φόρτιση

                           της ενέργειας σ’ αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε στην ζωή σας.  

Φάση 1 και 4: Αυτή η συνεδρία εμπεριέχει όλες τις θεμέλιες φάσεις, δημιουργώντας γαλήνη και κατανόηση.

Οι συνεδρίες γίνονται δια ζώσης στην Αθήνα 

ή εξ αποστάσεως κατόπιν συννενόησης

Διάρκεια: 60 λεπτά

παιδιά
balancing παιδιά.png

* Μπορείτε να ακούσετε περισσότερα για τα παιδιά στο βίντεο με θέμα "H δύναμη της Πρόθεσης στο Balancing"

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπεις παιδιά να "ξεφορτώνονται" ό,τι τα ταλανίζει, ό,τι τα δυσκολεύει, ό,τι τα βγάζει εκτός εαυτού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση από το να βλέπεις μικρά πλάσματα και παιδιά στην εφηβεία τους να ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους, την ισορροπία τους, την επαφή τους με το είναι τους. Θα μπορούσα να γράψω ποιήματα ή βιβλία για αυτή την χαρά, γι' αυτή την συγκίνηση, αλλά νιώθω ότι καλύτερα να κάνω αυτό που τα βοηθά. Αυτό κάνει την διαφορά για τα μικρά παιδιά και τους εφήβους, αυτό ανακουφίζει τον εαυτό τους, αυτό αλλάζει τις δυνατότητές τους, αυτό βοηθά όχι μόνο εκείνους, αλλά και τις οικογένειές τους.

Το balancing βοηθά εξαιρετικά παιδιά και εφήβους, και έχει άμεσα, ευεργετικά αποτελέσματα. Δεν γίνεται δια ζώσης, γιατί αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μπέρδεμα στο μυαλό τους ή και φόβο ως προς το τι γίνεται, τι σημαίνουν τα λόγια που ακούγονται, κλπ. Κάνω το balancing για παιδιά και εφήβους μόνο από απόσταση, γιατί αυτό είναι ασφαλές για εκείνα, δεν τα εκθέτει σ' ένα άγνωστο περιβάλλον και σε μία άγνωστη διαδικασία.

 

To Balancing έχει βοηθήσει πολλά παιδιά και εφήβους να ξαναβρούν την ισορροπία τους, την ψυχική τους γαλήνη, τον εαυτό τους, σε ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίσουν, όπως : φοβίες, αυπνίες, θυμός, επιθετικότητα, υπαρξιακό άγχος, και πολλά άλλα. (διαβάστε τα σχόλια)

Επειδή το balancing μπορεί να γίνει μόνο με την άδεια του ατόμου (δηλαδή του παιδιού ή του εφήβου), υπάρχουν κάποιοι τρόποι τους οποίους προτείνουμε στους γονείς για να ρωτήσουν το παιδί τους εάν το επιθυμεί ή όχι. Το balancing σε παιδιά ή εφήβους γίνεται μόνο εξ αποστάσεως, σε ώρα και μέρα που έχουμε εκ των προτέρων συννενοηθεί με τον γονιό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα: Κ: 6931582291 ή στο Τ: 2114058145

 

video presentaion

Τι είναι το Balancing; Πώς λειτουργεί;

Η δύναμη της πρόθεσης στο Balancing

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικά με τον μικρό μου, μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης φάσης παρατήρησα ότι έχει ηρεμήσει παρά πολύ. Πλέον δεν αντιδρά αρνητικά σε ό,τι κι αν του ζητήσω, είναι συνεργάσιμος και πιο συνεπής στις υποχρεώσεις του ως μαθητής. Ρωτώντας τη δασκάλα των αγγλικών σχετικά με την πρόοδο του, το πρώτο πράγμα που μου απάντησε ήταν ότι ο μικρός μου ωρίμασε και αυτό ήταν πολύ ευχάριστο. Βλέπω και μια βελτίωση με τις φοβίες του. Πριν όταν άκουγε ήχο πυροσβεστικής, αστυνομίας ή ασθενοφόρου έτρεχε μέσα στο σπίτι τώρα ενώ τα ακούει ρωτά μόνο τι είναι και δεν κρύβεται απλά τον ακούει. Πιστεύω ότι όλο αυτό τον έκανε πιο δυνατό. Αισθάνομαι ότι είναι πιο δεκτικός και πιο ανοιχτός στο διάλογο μαζί μας.

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Παναγιώτα

​​

Έχω κάνει όλες τις συνεδρίες του balancing. Αυτό που θέλω όμως να καταθέσω ως μαρτυρία με όλη μου την ψυχή είναι το balancing '' ψυχολογικού''. Τον τελευταίο καιρό ήμουν σε μεγάλη ένταση από διάφορα προσωπικά προβλήματα. Σε μία επίσκεψη στην αγαπημένη μου Χαριτίνη της ήρθε η έμπνευση να δοκιμάσει την εξισορρόπηση στοχευμένα στην ψυχολογική μου κατάσταση. Με λίγο δισταγμό αρχικά από εκείνη αλλά με ενθουσιασμό από μένα για την ιδέα της και με την εμπιστοσύνη που της έχω πάντα, το δοκιμάσαμε. Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από εκεί, έχοντας ήδη τόσο μεγάλη διαφορά. Μετά από πολλές μέρες έντασης και εσωτερικής αναταραχής πέρασα το βράδυ μου ήρεμη και ανάλαφρη. Ήταν σαν να ηρέμησε ξαφνικά όλο το νευρικό μου σύστημα. Θα το ξανακάνω σίγουρα όποτε νιώθω ότι το χρειάζομαι.

Τη Χαριτίνη την αγαπώ και την εμπιστεύομαι απόλυτα.

Σοφία Καπουτσίδου

Κάνοντας το balancing ένιωσα πως ξεκλείδωσε κάτι και φωτίστηκαν κάποια κρυμμένα κομμάτια του εαυτού μου. Ησύχασε η ψυχή μου, ήρθε η Γαλήνη μέσα μου, και με διαβεβαίωσε πως όσα υπάρχουν μέσα μας είναι επειδή εμείς τα κρατάμε εκεί για όσο θέλουμε, ενώ υπάρχει τρόπος ν' απελευθερωθούμε. Αισθάνομαι να πως ότι η βοήθεια μέσα από το balancing ήταν πολύ μεγάλη. Ήταν έκπληξη για μένα το πόσο γρήγορα, σαν αεράκι διορθώθηκαν και θεραπεύτηκαν κάποια συναισθήματα που πλάκωναν την ψυχή μου και εμπόδιζαν την αναπνοή της. Άμεσα άνοιξε το πεδίο μου σε νέες συνειδητοποιήσεις, ιδέες και δυνατότητες, ξεκαθάρισαν μπλοκαρίσματα και όλα έρχονται στο συνειδητό και γίνονται διαχειρίσιμα. Το balancing είναι ένα δώρο για όποιον θέλει να προχωρήσει και να υλοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά του με βεβαιότητα και χαρά. Σ' ευχαριστώ από καρδιάς Χαριτίνη μου για την πολύτιμη βοήθειά σου.    

Πόπη

Είχα ακούσει για την μέθοδο balancing, αλλά ήμουν πολύ επιφυλακτικός σχετικά με κάθε τι που το αφορούσε. Όταν όμως έμαθα ότι η Χαριτίνη ξεκινά αυτόν τον κύκλο, τότε οι αμφιβολίες μου έπαψαν να έχουν άλλοθι. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι όταν τελειώσαμε την πρώτη μας συνάντηση ένιωθα να καίγεται κυριολεκτικά ένα μεγάλο φορτίο που (χωρίς να καταλαβαίνω ότι υπήρχε) έσερνα. Στην δεύτερη συνάντηση αισθάνθηκα ότι «συνδέθηκα» με όλο μου το εσωτερικό περίγραμμα, όπως όλες οι ακτίνες ενός κύκλου ενώνονται με απόλυτη φυσικότητα στο κέντρο του. Βίωνα για πρώτη το δυναμικό μου. Στην τρίτη συνάντηση η αίσθηση της παραπάνω σύνδεσης ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο. Αυτό το κατάλαβα γιατί όταν εμφανίστηκαν νέες προκλήσεις παρατήρησα ότι ήμουν πιο πρόθυμος και πιο θαρραλέος στο να σταθώ μέσα στις δυσκολίες από ότι παλαιότερα.
Στην τέταρτη συνάντηση αισθάνθηκα ότι η διαρκή ανάγκη για εξωτερικές κινήσεις μειώθηκε πολύ. Ένοιωθα ελτο εσωτερικό μου με «χωράει»! Το λέω αυτό, επειδή η αντίληψη που είχα πλέον για το μέλλον, ήταν πλήρως απαλλαγμένη από προσδοκίες και πίεση. Για την ακρίβεια υπήρχε μια παράξενη αλλά ισχυρή αίσθηση εμπιστοσύνης για τα επόμενα βήματα.
Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα σε κάθε άνθρωπο που διαβάζει αυτές τις γραμμές και αναρωτιέται αν αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσει, είναι ότι όσο η Χαριτίνη Χριστάκου (θα) συνεχίζει να παρέχει αυτή τη δυνατότητα, όποιος επιλέξει να το κάνει θα έχει προσφέρει στον εαυτό του το καλύτερο δώρο. Και αυτό γιατί πέρα από τα αποτελέσματα των συνεδριών, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά και την ίδια. Χαριτίνη, σου είμαι ευγνώμων.

Γιώργος Πανταζώνας
 

Έκανα τις συνεδρίες του balancing στις αρχές του έτους. Από τις πρώτες μέρες παρατήρησα στον εαυτό μου μια ηρεμία και μια κατανόηση, και για μένα και για τους άλλους ανθρώπους.  Δεν αντιδρώ άμεσα όπως αντιδρούσα, δεν βιάζομαι να απαντήσω σε κάποιο σχόλιο, ακούω πιο προσεκτικά τους άλλους. Ιδιαίτερα με βοήθησε μια έξτρα συνεδρία που έκανα όσον αφορά ένα βαθύ παλιό τραύμα μου, το οποίο μου προκαλούσε κατάθλιψη για πολλά χρόνια. Ενώ είχα αποφασίσει να πάω στον ψυχίατρο για να μου δώσει αγωγή , έδωσα μια ευκαιρία στον εαυτό μου να κάνω αυτή τη συνεδρία. Χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα! Πραγματικά δούλεψε. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα , δεν νιώθω πια τόσο έντονα τη θλίψη. Ευχαριστώ τη Χαριτίνη και είμαι ευγνώμων που βρέθηκε στο δρόμο μου και για όλη τη βοήθεια που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από συνεδρίες και μέσα από σεμινάρια και ομιλίες της. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που πρόσφατα αποφάσισε και το παιδί μου να κάνει τις συνεδρίες του balancing.

Σ' ευχαριστώ πολύ Χαριτίνη.             

Ε.Α.

Καλησπέρα, αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα πρώτα κάνοντας την Χρυσή ουσία και έπειτα τις τέσσερις υπέροχες συνεδρίες που βρήκες πράγματα που γνώριζα αλλά φοβόμουν με έκανες να προχωρήσω παρακάτω σ εμπιστεύομαι απόλυτα για την αγάπη κ την φροντίδα που μου έδωσες !!!

Με πολύ αγάπη

Φραντζή Ευαγγελία 

Η εμπειρία μου ήταν αποκαλυπτική…απελευθέρωση από πολλά παλιά μοτίβα που με περιόριζαν μπορώ να το πω και πεποιηθησεις .ουσιαστικά ευθυγράμμιση του παρελθόντος με το μέλλον μου .. σαν να άρχισε για πρώτη φορά η ζωή μου να ρέει αβίαστα. Καινούργια ζωή, καινούργιες αποφάσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστω.    

Ζ.Χ.

Όταν ξεκίνησα το balancing, βίωνα ένα μεγάλο ψυχολογικό, όσο και πρακτικό μπλοκάρισμα, σημαντικής χρονικής διάρκειας. Δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είδα τα πρώτα αποτελέσματα. Άρχισα να ξεμπλοκάρω, ενώ βελτιώθηκε και η διάθεσή μου. Σαν συμπέρασμα, προτείνω ανεπιφύλακτα το balancing.             

Γιάννης Γιαννακαρώνης

Εάν θα μπορούσα να περιγράψω αυτό το σπουδαίο θεραπευτικό εργαλείο με δύο λόγια, θα έλεγα ότι τα αποτελέσματα της εσωτερικής ισορροπίας είναι άμεσα ορατά.

Φ.Β

bottom of page