top of page

* Calibrating our Consciousness *

 

 

 

Ισορροπώντας το βιο-πνευματικό πεδίο συνειδητότητας,

Ενδυναμώνοντας εξελικτικά τον εαυτό.

 EMF Balancing Technique®

(Εξισορρόπηση ΗλεκτροΜαγνητικού Πεδίου)

emf flow.gif
emf sessions.png

Το Balancing (Τεχνική Εξισορρόπησης) είναι μια θεραπευτική τεχνική που εργάζεται με την ανθρώπινη ενεργειακή ανατομία - συνειδητότητα, φέρνοντας σε ισορροπία τις πτυχές και ροές της βιο-πνευματικής συνειδητότητας.

Απαλείφει ό,τι δεν βοηθά από το υποσυνείδητο - ασυνείδητο και επαναφέρει σε ισορροπία το συνειδητό σε σχέση με τον αληθινό εαυτό, την πνευματική ουσία του ατόμου, στο τώρα του και στο εδώ του.

Οι συνεδρίες είναι για κάθε άνθρωπο που θέλει να φέρει σε μία καλύτερη, βαθύτερη, πιο συνεκτική ισορροπία τις πτυχές του εαυτού του, να κάνει ένα "reboot" στο σύστημά του, να μετακινηθεί σε μία συνολικά καλύτερη δυναμική ζωής, να επιλύσει προβλήματα και να ελευθερωθεί από μοτίβα, ν' ανοίξει μία καινούργια σελίδα ζωής, να νιώθει εναρμονισμένος με τους ρυθμούς και την νοημοσύνη του Εαυτού του και του κόσμου.

 

Το Balancing έχει διαφορετικές φάσεις εξισορρόπησης. Κάθε φάση περιλαμβάνει διαφορετικούς καθαρισμούς και ευθυγραμμίσεις ενεργειακών κέντρων (πρωτευόντων και δευτερευόντων τσάκρα), και εναρμόνιση με την ροή από τον πυρήνα. Κάθε φάση καθαρίζει και δυναμώνει το πεδίο του ανθρώπου, και το εναρμονίζει με την Συμπαντική Ροή.

​Οι συνεδρίες

Οι τέσσερις συνεδρίες είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορεί καθένας να χτίσει μία πιο συνειδητή -  ενδυναμωμένη ζωή και παρουσία. Σε αυτές καθαρίζεται, αποσυμπιέζεται και ενεργοποιείται όλο το βιο-πνευματικό δικτύωμα της συνειδητότητας:  γίνεται ένα κανονικό "reboot" για μία φρέσκια αρχή. Αφήνουμε ό,τι δεν μας υπηρετεί στο παρόν μας και μπορούμε ν' αξιοποιήσουμε την ενέργειά μας με νέους, καλύτερους τρόπους. Ακόμα και αν κάποιος κάνει μία συνεδρία, τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους.

 

Η συνεδρία έχει διάρκεια 60 - 70 λεπτά, και είναι καλό να μεσολαβεί μία εβδομάδα μέχρι την επόμενη  συνεδρία. Εάν είστε σε φάση να ξανα-βρείτε τα ηνία της ζωής και του εαυτού σας, ή να συνδεθείτε πιο βαθιά με την ουσία σας, αυτές είναι οι συνεδρίες:

Πρώτη συνεδρία: Φάση Ι – Αγάπη και Σοφία / Νους και Καρδιά

Καλύτερη σύνδεση καρδιάς & νου, καθαρίζονται και ισορροπούνται τα τσάκρα στο μπροστινό μέρος του σώματος. Αυτό διευκολύνει να φύγουν σκέψεις και αισθήματα που δεν βοηθούν το άτομο στην ζωή του, ώστε να μπορεί να λειτουργεί σοφά με το κεφάλι και την καρδιά. Άνοιγμα και απορρόφηση ενέργειας αγάπης σ’ όλη την ύπαρξη του ατόμου. Ενεργοποιείται ένα οκτάεδρο, για να υποστηριχθούν οι αλλαγές.

 

Δεύτερη συνεδρία: ΦΑΣΗ ΙΙΑυτο-διεύθυνση & Αυτο-υποστήριξη

Καθαρίζονται και ισορροπούνται τα ενεργειακά κέντρα στο πίσω μέρος του σώματος. Αυτό ελευθερώνει το άτομο από παλιά γεγονότα και συναισθήματα, που πυροδοτούνταν στην καθημερινότητά του. Το άτομο ζει με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, νιώθοντας ότι μπορεί να στηρίξει και κατευθύνει τον εαυτό του. Εδώ απενεργοποιούνται επαναλαμβανόμενα μοτίβα που αφορούν τομείς της ζωής, π.χ. σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά.

 

Τρίτη συνεδρία: ΦΑΣΗ ΙΙΙΑκτινοβολία της Ενέργειας του Πυρήνα

Καθαρίζονται τα κύρια και τα δευτερεύοντα τσάκρα (οι αρθρώσεις του σώματος). Αυτό επιτρέπει να αυξηθεί η κεντρική ροή ενέργειας από και προς τον πυρήνα, που παράγει ένα βαθύ αίσθημα γαλήνης, κεντραρίσματος, και συνολικής ευζωίας. Η πνευματική και ενστικτώδης ευφυία μας λειτουργούν πολύ καλύτερα. Έχουμε βαθύτερες επιγνώσεις και αλλάζουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις περιστάσεις.

 

Τέταρτη συνεδρία: ΦΑΣΗ ΙVΕνεργειακή Εκπλήρωση

Καθαρίζονται φόβοι και ανησυχίες για το μέλλον, συνειδητοί και ασυνείδητοι. Η ενέργεια φορτίζεται προς το καλύτερο δυναμικό μας (πόθοι, στόχοι, όνειρα). Ενισχύεται η σύνδεση με τον πυρήνα μας και την ανώτερη συνειδητότητα. Η συνεδρία βοηθά να εστιάσετε καλύτερα σ’ αυτό που θέλετε να εκδηλώσετε και να επιτύχετε στην ζωή, και συνδέει και ισορροπεί την ροή από τον πυρήνα με τις μελλοντικές δυνατότητες.

Συνδυαστικές συνεδρίες – διάρκεια 90 λεπτά.

 

Φάση 1 και 2: Αυτός ο συνδυασμός καθαρίζει και ισορροπεί όλα τα κέντρα, μπρος και πίσω, στο σώμα.

Φάση 3 και 4: Αυτός ο συνδυασμός εστιάζει στην ενδυνάμωση του πυρήνα κατευθύνοντας την φόρτιση

                           της ενέργειας σ’ αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε στην ζωή σας.  

Φάση 1 και 4: Αυτή η συνεδρία εμπεριέχει όλες τις θεμέλιες φάσεις, δημιουργώντας γαλήνη και κατανόηση.

Οι συνεδρίες

Οι συνεδρίες γίνονται δια ζώσης στην Αθήνα

ή εξ αποστάσεως κατόπιν συννενόησης

Διάρκεια: 60 -  70 λεπτά

video presentaion
bottom of page