top of page

Channeling Χαριτίνης

Επικοινωνίες και Διδασκαλία από το 2001 ~ Emerald Circle Channelings

emerald circlejpg.jpg
ελλαδα η πρωτη φλογα

Ιούνιος 2015: Ελλάδα, η Πρώτη Φλόγα της Δημιουργίας

Ένα Μήνυμα για τους Έλληνες

εθνικος υμνος

3 Δεκεμβρίου 2014:  Ο Εθνικός Ύμνος

απόσπασμα ομιλίας πριν το channeling:

 

"... Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά..."

 

Η Ελλάδα είναι μία ποιότητα ενέργειας. Είναι ένα καθαρό φως, όπως είναι καθαρό το φως που έρχεται από τον ήλιο.

Είναι αλήθεια. Είναι Θεία Δίκη. Είναι αλήθεια της Ψυχής. Είναι Ακεραιότητα. Είναι Εντιμότητα. Είναι Σοφία. Είναι Μηδέν Άγαν.

 

Ο Ύμνος μας δεν εξυμνεί μία χώρα. Εξυμνεί μία ποιότητα, μία συχνότητα. Αυτή η συχνότητα ποτέ δεν πεθαίνει γιατί είναι το μόνο αληθινό. Άρα αυτό που υπάρχει μέσα σας ποτέ δεν πεθαίνει. Μπορεί να χρειαστεί να ξαποστάσει για να ξανατραβήξει προς την δόξα.

 

Θυμηθείτε τον Ύμνο του Εαυτού σας. Ο Ύμνος της χώρας είναι ο Ύμνος για την Ψυχή σας. Μιλά γι' αυτό που είναι αληθινό μέσα μας, που δεν πεθαίνει ποτέ.

 

Αυτό που γίνεται σ' αυτήν την χώρα είναι γιατί σ' ένα άλλο επίπεδο του εαυτού μας έχουμε έρθει εδώ για να το κρατήσουμε όρθιο. Έχουμε έρθει σ' αυτό το μέρος, το δύσκολο, το ζόρικο, για κάποιον άλλο λόγο. Κάποιο σημαντικό ρόλο υπηρετούμε μέσα από μία ταπεινή ζωή σ' αυτή την χώρα.

 

Ό,τι συμβεί (στην Ελλάδα) θα είναι το τελικό ματς. Η τελική αναμέτρηση των συχνοτήτων και των ενεργειών. Τι θα μας κρατήσει όρθιους; Ο προσωπικός μας Ύμνος που δένει με τον Συλλογικό Ύμνο.

 

Ας κάνουμε τον ύμνο του χώρου και της ποιότητάς του, τον προσωπικό μας ύμνο και ας σταθούμε όρθιοι στην τελική αναμέτρηση γιατί τα κόκκαλα των προγόνων τραγουδούν μαζί μας, μέσα μας. Θα βρεθεί η ψυχική δύναμη που χρειάζεται για να σταθούμε όρθιοι στην κορυφή.

 

Είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι πολεμάμε για εμάς, για την ψυχή μας, για το καλό, για το ωραίο και πολεμάμαι για το σύνολο, πολεμάμε χωρίς όπλα και αυτό είναι πιο ιερό και πολύ πιο τιμητικό. Θ' αποδειχτεί πιο αποτελεσματικό και γι' αυτό φοβίζει πιο πολύ.

 

Το θέμα δεν είναι να βγούμε στους δρόμους ως εύκολοι στόχοι για να μας αφανίσουν. Να μείνετε ως ενοχλητικοί μέχρι να γίνει κάτι το απροσδόκητο.

 

Σχετικά με τα πουλημένα δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου: 

 

Δεν αρκεί να έχεις τα δικαιώματα του τραγουδιού για να δονείς την συχνότητα όταν το τραγουδάς. Πρέπει να έχεις κάτι παραπάνω. Όσοι πάνε για την δύναμη πιστεύουν ότι εάν σκεπάσουν (την δόνηση του ήχου) αυτός θα γίνει δικός τους. Ο εγωιστής είναι δεδομένο ότι είναι χαμηλής νοημοσύνης. Πιστεύουν ότι εάν τραγουδήσουν τον Ύμνο - Συχνότητα, η συχνότητα θ' ανταποκριθεί. Η συχνότητα έχει νοημοσύνη. Δεν δονεί τα κύτταρα των άσχετων.

Οι Πλειάδειοι έχουν πει ότι μέσα στον καθένα μας υπάρχουν κάποιες κάψουλες, κάποιοι κωδικοί σαν passwords. Δεν μπορείς σ' ένα πρόγραμμα και να το ενεργοποιήσεις εάν μέσα σου δεν υπάρχει ο κωδικός.

Οπότε, και εάν πάρουν τα δικαιώματα και το τραγουδούν, το πρόγραμμα δεν πρόκειται ν' ανοίξει γιατί δεν υπάρχουν οι κωδικοί. Έτσι διαφυλάσσεεται η ακεραιότητα της συνειδητότητας.

Η συνειδητότητα, η μεγάλη συμπαντική ευφυία λέει: Δεν μπορείς να μπεις στην επόμενη ζώνη της συχνότητάς μου εάν η δική σου συχνότητα δεν ανταποκρίνεται. Όποτε τραγουδάς την συχνότητα του ύμνου, εάν η δική σου συχνότητα δεν πάλλει, δεν μπορείς να περάσεις, ν' ανοίξεις το πρόγραμμα. Πιστεύουν ότι αποκτώντας κάτι, αποκτάς τα ενεργειακά δικαιώματα και την ουσιαστική κυριότητα..

Όταν τραγουδάς τον ύμνο μέσα σου - έξω σου, κρατάς την συχνότητα ζωντανή.

 

"Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" - ούτε ο Έλληνας. Όταν τραγουδάς τον Ύμνο, ο βαθμός της επίγνωσης αλλάζει το ενεργειακό αποτέλεσμα. Άλλο η συγκίνηση, άλλο η νοητική κατανόηση. Όταν τον τραγουδάς από την ψυχή σου ως Ύμνο το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Η συχνότητα αυτή ανήκει στην ανθρωπότητα.

 

"Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!"

Εκδοχή της ετυμολογίας της λέξης Ελευθερία: Να βλέπεις καλά το φως. ΕΛ-ΕΥ-ΘΩΡΩ. Θωρώ το Φως, την Αλήθεια. Αλήθεια δεν είναι αυτά που φαίνονται. Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά σημαίνει να καταφέρουμε να δούμε καθαρά την Αλήθεια και το Φως και να σταθούμε με την Αλήθεια και το Φως.

 

 

 

 

22 Νοεμβρίου 2014: Η Ελληνική Σημαία

ερωτήσεις και απαντήσεις από channeling της Χαριτίνης Χριστάκου

 

Ερ:  Η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο που παίζει ρόλο στην εξέλιξη της συνειδητότητας;

 

Απ:  Η Ελληνική σημαία φυσικά και παίζει ρόλο σε όλη την εξέλιξη της συνειδητότητας. Σ' ένα βαθμό και σ' ένα επίπεδο δεν υπάρχει καν σημαία. Υπάρχει μία συμπύκνωση μίας ενέργειας της συνειδητότητας, η οποία αποτυπώνεται με μία συγκεκριμένη εικόνα. Όμως κάθε φορά που κοιτάτε αυτή την εικόνα, κοιτάτε μία πλεξούδα μίας ιερής ισορροπίας του αρσενικού και του θηλυκού, του περιορισμένου και απεριόριστου, του άπειρου και του συγκεκριμένου. Κοιτάτε την ικανότητά σας να φέρετε ισορροπία και στις τέσσερις όψεις της συνειδητότητάς σας.

Είναι ένας συμβολισμός μέσα στην συνειδητότητα που σας θυμίζει την ικανότητά σας να φτάσετε στην ελευθερία και στην φώτιση. Την ικανότητά σας να επαναφέρετε την κατάσταση ελευθερίας της ροής και να αναπτύξετε όλα όσα κάποτε υπήρχα ως δεδομένα μέσα στην συνειδητότητα και να τα εκπέμψετε μέσα από το δικτύωμα της γαίας προς όλη την ανθρωπότητα.

Η σημαία δεν θ' αλλάξει, αλλά υπήρξε κάποια περίοδος που υπήρχε το θέμα και μπορεί να ξανατεθεί το θέμα ν' αλλάξει. Θέλουμε να πούμε ότι πρέπει να διατηρήσετε το σύμβολο αναλλοίωτο.

Ο σταυρός δεν έχει σχέση με καμία εκκλησία. Ο σταυρός έχει να κάνει με την ισορροπία. Είναι ένα σύμβολο μέσα στην συνειδητότητα, το οποίο μπορεί να έρθουν κάποιοι που θα ονομαστούν "πρωτοπόροι" και "ελεύθεροι" ή "αναρχικοί", οι οποίοι θα πουν ότι αυτό δεν είναι ένα πνευματικό σύμβολο αλλά είναι θρησκευτικό σύμβολο.

Θυμηθείτε ότι το σύμβολο του σταυρού δεν ήταν ποτέ θρησκευτικό σύμβολο. Ήταν πάντα πνευματικό σύμβολο. Πάντα ήταν ο οριζόντιος και κάθετος άξονας της συνειδητότητας, που χωρίς αυτόν η συνειδητότητα δεν έχει στίγμα μέσα στους χωροχρόνους.

Επομένως, επειδή πολλά πράγματα βαφτίζονται ως πολύ προχωρημένα και πολύ εξελιγμένα και πολύ απελευθερωμένα, αυτά είναι που χειραγωγούν, σκλαβώνουν και υποδουλώνουν την συνειδητότητα. Έχετε υπ' όψη σας ότι αυτός ο σταυρός, το σύμβολο, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην συνειδητότητά σας.

 

Ερ:  Τι σημασία έχουν τα χρώματα, το λευκό και το μπλε;

 

Απ: Η απάντηση ήδη δόθηκε παρ' ότι προφανώς δεν κατανοήθηκε πλήρως. Καταρχήν υπάρχουν πολλές οπτικές για την ερμηνεία των χρωμάτων από διαφορετικά επίπεδα. Αυτό πρέπει να το πούμε από την αρχή, γιατί θα δώσουμε μία εκδοχή και θα μιλήσουμε λίγο παραπάνω γι' αυτήν αλλά δεν θέλουμε να υιοθετήσετε μία στάση απεμπολώντας άλλες αφού τα ίδια χρώματα σε διαφορετικά πεδία έχουν παράλληλες ισχύουσες ερμηνείες.

Επειδή δεν μπορούμε να πούμε τις ερμηνείς όλων των πεδίων, γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα νόημα, θα μείνουμε λέγοντας ότι η αναφορά στο πεπερασμένο και στο απεριόριστο, η αναφορά στο άπειρο και στο οριστό αφορούσε την διχρωμία που έχει αυτό το σύμβολο.

ο άπειρο είναι το λευκό. Το απεριόριστο είναι το λευκό. Όμως κοιτάξτε τι ενδιαφέρον έχει ότι αυτό που είναι οριστό και πεπερασμένο σ' αυτό το σύμβολο έχει χρώμα μπλε.

Είναι μπλε, δηλαδή κέντρο επικοινωνίας. Είναι μπλε η ροή μέσα στην συνειδητότητα. Είναι μπλε σηματοδοτώντας ότι ο μόνος τρόπος το απεριόριστο, το άπειρο, το αιώνιο και το παντοτινό να επικοινωνήσει με την βιολογία είναι μέσα από το μπλέ. Ο μόνος τρόπος να γίνει επαφή με την βιολογία είναι μπλε. Είναι ο μόνος τρόπος μέσα στην βιολογία το πνεύμα να είναι ζωντανό. Είναι το κέντρο που κρατά την ισορροπία, που εκδηλώνει, γειώνει, βιώνει την ισορροπία όλων των άλλων κέντρων. Είναι το κέντρο από το οποίο μπορεί κάποιος να καταλάβει αν κάποια εποικοινωνία είναι γνήσια και αληθινή ή είναι χειραγωγική. Είναι το κέντρο που δεν μπορεί να ψευστεί. Γιατί ακόμα κι όταν ψεύδεται, μπορεί κάποιος να το καταλάβει. Είναι το κέντρο που έχει προικοδοτηθεί να είναι η εκδήλωση του όλου του όντος μέσα στην βιολογία. Γι' αυτό και προδίδει (την αλήθεια για τον ομιλούντα) πολύ εύκολα εάν ο ακροατής έχει αναπτύξει λίγο την διάκρισή του, τις προθέσεις, τις σκέψεις και την συνειδητότητά του.

Δεν είναι ένα τυχαίο χρώμα αυτό το μπλε. Παραπέμπει στν ψυχή, παραπέμπει στην εμπιστοσύνη που χρειάζεται προς το πνεύμα και ενώνει τέλεια μέσα στην ύλη την αλήθεια του απόλυτου ενός και του άπειρου με την αλήθεια του ενός απείρου μέσα σε μία συγκεκριμένη βιολογία.

Δεν είναι καθόλου τυχαία τα χρώματα. Δεν είναι καθολου τυχαίες οι εναλλαγές τους. Είναι ο τρόπος ισορροπίας μέσα στο DNA. Ναι, θα μπορούσατε να δείτε το μπλε και το λευκό ως τους κλώνους του DNA, τους δύο έλικες που πλέκονται με ισορροπία. Γιατί όντως δημιουργείται ισορροπία όταν εσείς μέσα στην βιολογία έχετε βρει τον τρόπο να ισορροπήσετε το άπειρο και το συγκεκριμένο. Όταν έχετε βρει τον τρόπο να φέρετε σε καλό ζύγι μεταξύ τους την αγάπη και την διττότητα.

Αυτοί οι δύο κλώνοι, αυτό το μπλε και το λευκό μέσα σας, όταν τα ισορροπείτε, όταν είστε στην κεντρική σας ροή, σας ενώνουν με το πνεύμα.

 

 

 

 

11 και 13 Δεκεμβρίου 2010: ΕΛ * ΑΝ * ΡΑ

Ερωτήσεις κατά το channeling

 

Ερ:   Οι λέξεις ΕΛ ΑΝ ΡΑ είναι χαιρετισμός;

Απ: Είναι χαιρετισμός και σημαίνει: "Η Ενότητα σας χαιρετά". Ο ίδιος χαιρετισμός υπήρχε στην παλαιότερη εποχή, πριν την Λεμουρία ακόμα, όταν οι πρώτες αποστολές από το Συμβούλιο του Ωρίωνα έρχονταν στην γη περνώντας τις ηλιακές συχνότητες μέσα στο δικτύωμα. Είναι ένας χαιρετισμός στον οποίο η Γαία ακούει, που σας συνδέει με το βαθύτερο πεδίο της Γαίας ως Ψυχή με Ψυχή.

 

Ερ:  Ποια είναι η ενέργεια, η ουσία του ΕΛ εν πρώτοις;

Απ:  Ο Ένας ήο Θρόνος.

 

Ερ: Σε σχέση με το Έλλην, Ελλάδα;

Απ:  Έχει σχέση με την Ελλάδα και έχει σχέση με κάθε λέξη που ξεκινά με αυτόν τον ήχο. Γιατί κάθε λέξη που ξεκινά μ' αυτόν τον ήχο μεταφέρει την συνειδητότητα του Ενός. Έχει ενεργά μέσα του την συνειδητότητα του Ενός, άρα έχει μία πορεία ασυνείδητη αλλά απόλυτα υπαρκτή ώστε να ενεργήσει με σύνδεση με το Ένα.

 

Ερ:  Το ΡΑ σχετίζεται με την ομώνυμη αιγυπτιακή θεότητα;

Απ: Το ΡΑ σχετίζεται πράγματι με τη ομώνυμη αιγυπτιακή θεότητα αλλά είναι πολύ μεγαλύτερος - ευρύτερος ήχος που σχετίζεται με τον ήχο των ήλιων που ήταν οι πρώτες εκδηλώσεις του Ενός. Οι ήλιοι μεταφέρουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό πράγμα την ενέργεια του Ενός μέσα στους υλικούς κόσμους.

 

Ερ: Και το ΑΝ; Είναι αναμεταδότης το ΑΝ;

 

Απ: Το ΑΝ είναι αυτός που μεταφέρει την ενέργεια της αναμετάδοσης. Ο Ένας που μεταφέρει τον Άλλον.

Όλη η φράση, όλοι οι ήχοι μαζί εννοούν: Ο Ένας που έρχεται και στέκεται σε σένα μπροστά, ο οποίος Ένας είναι. Το ΑΝ είναι ο ενεργός διαμετακομιστής, και κάθε λέξη και κάθε όνομα  που αρχίζει μ' αυτόν τον ήχο έχει μία τέτοια συχνότητα διαμετακόμισης.

 

Ερ: Δηλαδή αυτή την χρονιά μπορεί να περάσουμε το Πέπλο;

Απ: Αυτή την χρονιά κάποιοι θα περάσουν το "Πέπλο", που σημαίνει ότι μέσα στο σώμα τους θα βρεθούν να ζουν την τελειότητα και την ενοποιίηση, ενώ θα είναι τελείως γειωμένοι και ριζωμένοι στην γη. θα είναι εξαιρετικά ρεαλιστές, εξοικειωμένοι με όλη την συνομοσιολογία και εξαιρετικά ενωτικοί, ενορατικοί μυστικιστικοί και σοφοί. Κάποιοι θα σπάσουν τον Ιστό. Είναι η χρονιά.

 

Ερ: Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα δίκτυο ψυχών που έχει μπει συνειδητά τώρα. Τηλεπαθητικά το προσλαμβάνω.

Απ: Πάντα υπήρχε αυτό το δίκτυο. Απλά τώρα αναγνωρίζετε συνειδητά.

 

Ερ: Θα τους γνωρίσουμε αυτούς;

Απ: Τους περισσότερους όχι. Με κάποιους ναι. Είναι το δίκτυο, τα Δικτυώματα των Πνευματικών Οικογενειών του καθενός, δηλαδή των Ψυχών. Πάντα υπήρχε. Θα ξέρετε ότι δεν ήσασταν ποτέ μόνοι. Από πολλές απόψεις.

 

Ερ:  Εάν εσύ καταλαβαίνεις/αναγνωρίζεις κάποιον, ο άλλος θα το καταλάβει επίσης;

Απ: Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι. Γιατί οι χρόνοι που γίνεται κάτι αντιληπτό δεν είναι ίδιοι και για τους δύο απαραίτητα. Κάποιες ψυχές θα το καταλάβουν σε παράλληλους συγχρονικά χρόνους. Όσοι το έχουν καταλάβει θα κάνουν υπομονή.

© 2010 - 2020 Χαριτίνη Χριστάκου

Η Ελληνική Σημαία
ελ αν ρα
bottom of page