Εν συντομία ...

Η Χαριτίνη

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μητέρα 2 παιδιών, πνευματική δασκάλα, συγγραφέας, και ομιλήτρια από το 1998, καθώς και Channeler εδώ και 18 χρόνια. Διδάσκει εδώ και 20 χρόνια πάνω στην ανθρώπινη ενδυνάμωση και σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα, και έχει κάνει πάνω από 7.500 προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης. Στις αρχές του 2001, η Χαριτίνη ξεκίνησε να κάνει δημόσια Επικοινωνίες (channeling) και αυτό σηματοδότησε την πρώτη φορά που στην Ελλάδα το channeling εμφανίστηκε στο δημόσιο προσκήνιο.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά πάνελς και έχει κάνει ομιλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος, όπως στην Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα, στην Κρήτη, στην Πάτρα, καθώς και στην Κύπρο. Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων, και η δημιουργός του πρωτότυπου και καινοτόμου κλάδου σπουδών «Αγγελική Συμβουλευτική».

Είναι μεταφράστρια και εκδότρια δεκάδων βιβλίων πνευματικότητας καθώς και της επίσημης έκδοσης του συγκεντρωτικού τόμου «Ένα Μάθημα στα Θαύματα» στην Ελλάδα. Είναι συνιδρύτρια των Εκδόσεων Κρύων (2000-2014), και ιδρύτρια της Ακαδημίας Κρύων (2009- 2014) και των Εκδόσεων και της Ακαδημίας ΝΟΑΣΙΣ (2014 - 2018).

Κατά την πολύχρονη πορεία της στην πνευματικότητα έχει έρθει σε επαφή με ποικίλες μορφές θεραπειών (όπως το Reiki, το EΜF, η Aurasoma) που όλες εμπλούτισαν τον δικό της δρόμο που είναι η Πνευματική Καθοδήγηση και διδασκαλία για έναν τρόπο ζωής που τιμά την ψυχή και επομένως τον άνθρωπο.

Διαβάστε αναλυτικότερα για την πορεία της Χαριτίνης εδώ 

 

CONTACT

 

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι η Χαριτίνη παίρνει πολλά μηνύματα καθημερινά, και δεν είναι δυνατόν ν' απαντηθούν όλα. Σας ευχαριστούμε για την εκτίμησή σας προς την Χαριτίνη, και σας βεβαιώνουμε ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί για ν'  ανταποκριθεί. 

Το e-mail επικοινωνίας με την Χαριτίνη είναι : contact@haritini.org

Για πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες και events της Χαριτίνης στείλτε email στο : events@haritini.org

Για να διοργανώσετε ένα workshop ή μία ομιλία με την Χαριτίνη, στείλτε e-mail στο : contact@haritini.org

  • Instagram
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2020 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου