Συνεδρίες  Προσωπικής Καθοδήγησης
για διεύρυνση και εξέλιξη

Η Χαριτίνη έχει κάνει περισσότερες από 8.000 συνεδρίες από το 1998 μέχρι και σήμερα. Έχει βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους σε θέματα που αφορούν την πνευματική ανάπτυξη, την κατανόηση του δυναμικού τους, του σκοπού τους, των δυνατοτήτων τους, της επαγγελματικής τους κατεύθυνση, του κατάλληλου τόπου για να ζουν ή να εργάζονται.

Εάν κάνετε για πρώτη φορά συνεδρία, διαβάστε πρώτα τα διαφορετικά είδη διαισθητικής συμβουλευτικής που κάνει η Χαριτίνη ώστε να επιλέξετε την συνεδρία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Οι συνεδρίες γίνονται δια ζώσης ή τηλεφωνικά ή μέσω skype.

> Οι συνεδρίες γίνονται:

   δια ζώσης / τηλεφωνικώς / μέσω skype

> Οι συνεδρίες δια ζώσης
   γίνονται στην Αθήνα

> Διάρκεια:  60 λεπτά ή 30 λεπτά

 

​Αγαπητοί φίλοι,

 

Εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να εκφράσετε την δημιουργική σας ενέργεια, ν’ ανακαλύψετε το πάθος της ζωής σας, να γνωρίσετε ποιοι είναι οι πνευματικοί βοηθοί σας, να πάρετε απαντήσεις για τωρινούς τομείς δράσης που δυσλειτουργούν, τότε αυτή η συνεδρία θα βοηθήσει ουσιαστικά να προχωρήσετε ξεδιαλύνοντας το τοπίο. Επίσης, εάν νιώθετε ότι έχετε τελματώσει ή θέλετε επιβεβαίωση για πράγματα που έχετε αισθανθεί, η συνεδρία πνευματικής καθοδήγησης μπορεί να είναι ο καταλύτης για να προχωρήσετε μπροστά.

Μέσα από τη συνεδρία σας προσφέρεται ένας νέος τρόπος ν' αντιληφθείτε και να συνειδητοποιήσετε τον εαυτό σας. Ποιοι είστε, ποια είναι τα χαρίσματά σας, ποιες είναι οι κυρίαρχες ενέργειές σας που σας οδηγούν στο πάθος και την χαρά της αυτοπραγμάτωσης, και πολλά άλλα που εξατομικεύονται ανά περίπτωση. Οι συνεδρίες πνευματικής καθοδήγησης είναι από τα πιο όμορφα και σημαντικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας ή και σε άλλους.

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι εάν θέλετε να κάνετε δώρο μια τέτοια συνεδρία σε κάποιον άλλο, ο άλλος πρέπει να θέλει και ο ίδιος και να μην εξαναγκαστεί από ευγένεια να το κάνει. Επίσης είναι σημαντικό να ξέρετε ότι οι συνεδρίες δεν αφορούν προβλέψεις. Δεν πρόκειται να μάθετε για το μέλλον σας, γιατί το μέλλον σας δημιουργείται από εσάς τώρα με βάση τις επιλογές σας. Είναι σ’ αυτές τις επιλογές που η συνεδρία προσφέρει φως ώστε να τις κάνετε με μεγαλύτερη επίγνωση και σοφία.

Έχοντας κάνει περισσότερες από 8.000 προσωπικές συνεδρίες, πολλές φορές μου έχουν το ερώτημα πώς γίνεται αυτή η επικοινωνία και τι γίνεται εκείνη την ώρα. Ο πιο απλός τρόπος να το περιγράψω είναι ότι οι πνευματικοί μας οδηγοί, οι άγγελοι και οι πνευματικοί δάσκαλοι «ανοίγουν» την ενέργεια ώστε να μπορώ εκείνη την ώρα να «νιώθω» ή να «βλέπω» τα μηνύματά τους και να μπορώ να τα «μεταφράζω» σε λέξεις που τα περιγράφουν. Και εγώ η ίδια δεν κατανοώ λογικά ή τεχνικά το πώς συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Αυτή η  ικανότητα πνευματικής επικοινωνίας ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Όμως χρειάζεται εξάσκηση και υπομονή.

Με αγάπη,

Χαριτίνη

Πληροφορίες

 

Οι προσωπικές συνεδρίες γίνονται υπό μορφή καθοδηγούμενης συζήτησης.
Είναι καλό πριν την συνεδρία να έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία της Χαριτίνης  ή να σας έχει μιλήσει κάποιος φίλος ή φίλη που έχει ήδη κάνει την συνεδρία, ώστε να έχετε μια ιδέα για το πλαίσιο και την οπτική.

 

Οι συνεδρίες δια ζώσης έχουν διάρκεια είτε 60 λεπτών και κοστίζουν 100€, ή 30 λεπτών και κοστίζουν 50€ . Οι συνεδρίες γίνονται στην Αθήνα, διεύθυνση : Σεμιτέλου 2, τκ: 11528 (έναντι Μεγάρου Μουσικής)

Οι συνεδρίες μέσω τηλεφώνου ή skype έχουν διάρκεια είτε 30 λεπτών και κοστίζουν 50€, είτε 60 λεπτών και κοστίζουν 80€. Η κατάθεση του αντίστοιχου ποσού γίνεται πριν την συνεδρία σε λογαριασμό.

 

Για να κλείσετε συνεδρία παρακαλώ πατήστε εδώ

Ή καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2114058145 / 6931 582291.
Οι ώρες που λειτουργεί η γραμματεία είναι 10.00 - 17.00, Δευτέρα με Παρασκευή.

**Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε το ραντεβού σας, είναι σημαντικό να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα.

 
  • Instagram
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2021 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου