top of page

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ banners.png

Η Χαριτίνη έχει κάνει περισσότερες από 8.000 συνεδρίες από το 1998 μέχρι και σήμερα

και έχει βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους σε θέματα που αφορούν την πνευματική ανάπτυξη,

την κατανόηση του δυναμικού τους, του σκοπού τους, των δυνατοτήτων τους, των ψυχικών τους ποιοτήτων, της κατάλληλης επαγγελματικής κατεύθυνσης, και πολλά άλλα.

Οι Συνεδρίες

Είναι μία μορφή διαισθητικής συμβουλευτικής, ανοιχτής στην θεϊκή καθοδήγηση, που γίνεται μέσα στο πλαίσιο της πνευματικής ανάπτυξης. Κατά την συνεδρία, υπάρχει μία δι-αισθαντική μεταφορά πληροφοριών που είναι ουσιώδεις και χρήσιμες για την διευκόλυνση, όχι μόνο της πνευματικής πορείας, αλλά και την διαχείριση πρακτικών θεμάτων της ανθρώπινης ζωής.

 

Οι συνεδρίες βοηθούν να δει κάποιος από διαφορετική οπτική τα θέματα και να γνωρίσει τρόπους διαχείρισης, επίλυσης και υπέρβασής τους. Οι συνεδρίες αφορούν ιδιαίτερα, όσους βαδίζουν το πνευματικό μονοπάτι και είναι από τα πιο όμορφα και σημαντικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας.

Καθοδήγηση

Πότε είναι κατάλληλο να κάνει κάποιος μία συνεδρία και σε τι μπορεί να βοηθήσει;

 • Όταν πρόκειται να πάρετε Σημαντικές Αποφάσεις ή να κάνετε Σημαντικές Αλλαγές

Η καθοδήγηση θα σας βοηθήσει να διακρίνετε και αξιολογήσετε με ψυχική και πνευματική ωριμότητα τις αποφάσεις ώστε να προχωρήσετε στην ζωή σας με σοφία. Αυτές οι αποφάσεις μπορεί να αφορούν την εργασία, τον τόπο διαμονής ή προσωπικές σχέσεις, ή άλλο θέμα.

 

 • Όταν θέλετε ν’ ανακαλύψετε τον Σκοπό και το Κάλεσμά σας στην Ζωή

Η καθοδήγηση θα σας βοηθήσει να διαισθανθείτε τον αληθινό σκοπό και ν’ ανταποκριθείτε στο κάλεσμα της καρδιάς σας. Όταν βρίσκουμε τον σκοπό μας, η ύπαρξή μας γεμίζει πληρότητα και βαθιά ικανοποίηση. Η καθοδήγηση σάς δείχνει τις πιθανές κατευθύνσεις ανοίγοντας χώρο για την αξιοποίηση των ταλέντων, χαρισμάτων και ικανοτήτων του ανθρώπου.

 • Όταν θέλετε να Γνωρίσετε καλύτερα τις Πνευματικές σας Ποιότητες και Δυνατότητες

Όλοι ερχόμαστε στην ζωή συνοδευόμενοι από πνευματικές παρουσίες (όπως τον φύλακα άγγελο, τους πνευματικούς μας οδηγούς, κλπ) και όλοι έχουμε μία μοναδική σύνθεση πνευματικών ποιοτήτων που αποτελούν το εντύπωμα της ατομικής ψυχής. Η καθοδήγηση βοηθά να γνωρίσει κάποιος αυτές τις ψυχικές ποιότητες και παρουσίες που συνθέτουν την δική του πνευματική ατομικότητα.

 • Όταν χρειάζεστε Εμψύχωση και Ψυχική Aναζωπύρωση

Όλοι θέλουμε να ωριμάσουμε και να εξελιχθούμε ποιοτικά, και μερικές φορές χρειαζόμαστε ψυχική υποστήριξη και καθοδήγηση από κάποιον που έχει βαδίσει λίγα βήματα παρακάτω στον δρόμο, επειδή μπορεί να μας δώσει την σοφή καθοδήγηση που χρειαζόμαστε.

 • Όταν υπάρχουν Τραύματα και Πληγές

Μπορεί να υπάρχουν τραύματα από το παρελθόν που συνεχίζουν να επιδρούν αρνητικά στον άνθρωπο. Η συνεδρία θα σας οδηγήσει στην αναγνώριση των ριζών, του ουσιαστικού θέματος, και τρόπους με τους οποίους η θεραπεία μπορεί να συμβεί.

 •  Όταν έχετε «κολλήσει»

Μπορεί να θέλετε ένθερμα να προχωρήσετε στην πνευματική σας πορεία, αλλά να νιώθετε ότι κάπου έχετε κολλήσει. Κάποια αόρατα εμπόδια και εξωτερικές περιστάσεις μπορεί να σας ακινητοποιούν. Η συνεδρία μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τους λόγους και να σας προτείνει λύσεις για να βγείτε από την ακινησία και να προχωρήσετε.  

 • Όταν χρειάζεται να Ενσωματωθεί η Πνευματικότητα στην Καθημερινότητα

Η συνεδρία θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να ενσωματώσετε το πνευματικό μέσα στο καθημερινό και θα σας δώσει πρακτικά βήματα που χρειάζεται να γίνουν για ν’α ενοποιήσετε την πνευματικότητα με την καθημερινότητα.

 • Όταν έχετε Ανάγκη να Κατανοήσετε κάποιες Πνευματικές Εμπειρίες

Στην διάρκεια της πνευματικής πορείας, όλοι βιώνουμε εμπειρίες πνευματικής επαφής (ενορατικά, διαισθαντικά ή με άλλο τρόπο). Κάποιες από αυτές μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρο νόημα ή να έχουμε αμφιβολία ως προς την πηγή τους, ή την ουσία τους. Η συνεδρία θα σας βοηθήσει να βγάλετε νόημα από την πνευματική επαφή, και το ποια μπορεί να είναι η καθοδήγηση (ή η παρεκτροπή) που η ίδια η πνευματική εμπειρία συμβολίζει.

 • Όταν Αισθάνεστε ότι θέλετε να Βαθύνει η Πνευματική σας Πορεία

Η επαφή μας με το Ιερό και τον Εαυτό μας είναι η πιο σημαντική σχέση στην ζωή μας. Η κύρια πρόθεση της συνεδρίας είναι να καθοδηγηθείτε στα επόμενα βήματα της πνευματικής πρακτικής και επαφής σας με τον Εαυτό σας και τον ιερό σας πυρήνα.

 • Βαθιές Επιθυμίες, Μεγάλες Δυσκολίες

Κάτι βαθιά σημαντικό συμβαίνει όταν μπορούμε να μιλήσουμε σε κάποιον άλλο για τις διακαείς μας επιθυμίες ή/και τις μεγάλες δυσκολίες ή πόνους μας. Έχουμε ανάγκη κάποιος να μας ακούσει και να μοιραστούμε το βίωμά μας. Έχουμε ανάγκη κάποιον που γίνεται μάρτυρας της ιστορίας της ζωής μας. Στην συνεδρία, υπάρχει αυτός ο ασφαλής χώρος και η καθοδήγηση μετατρέπεται σε παρουσία  και ανθρώπινη στήριξη.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι συνεδρίες:

(α) Δεν αφορούν προβλέψεις, αφού το μέλλον δημιουργείται από καθέναν μας με βάση τις τωρινές μας επιλογές. Είναι σ’ αυτές τις επιλογές που η συνεδρία προσφέρει φως ώστε να τις κάνετε με μεγαλύτερη επίγνωση και σοφία.

(β) Δεν υποκαθιστούν την στήριξη που μπορεί να λαμβάνετε από ψυχολόγο, ή ψυχοθεραπευτή

Μαθήματα Πνευματικής Ανάπτυξης - Σειρά Επτά Προσωπικων Συναντήσεων

Τα Μαθήματα για Πνευματική Ανάπτυξη είναι μία σειρά Επτά προσωπικών συναντήσεων με την Χαριτίνη, και αφορά όσους θέλουν να κατανοήσουν  ή να ξεδιαλύνουν διάφορα θέματα ή έννοιες που σχετίζονται με την πνευματική πορεία και την πνευματικότητα. Οι επτά συναντήσεις έχουν την ποιότητα προσωπικών επεξηγήσεων. Ο στόχος των συναντήσεων είναι μία συνολική (βιο-πνευματική) ισορροπημένη αντίληψη.

 

Ακριβώς γι’ αυτό, οι συναντήσεις για πνευματική ανάπτυξη είναι σαν ιδιαίτερα μαθήματα όπου κάνετε ερωτήσεις, θέτετε προσωπικά ή γενικότερα ζητήματα που σας προβληματίζουν ή σας μπερδεύουν, ώστε να έχετε την δυνατότητα να τα ξεκαθαρίσετε και να ξέρετε που στέκεστε και γιατί.

 

Με δεδομένο ότι κατακλυζόμαστε από κάθε είδους πληροφορίες, είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρχουν συγκεχυμένες ιδέες, γνώσεις, και έννοιες. Αυτό είναι φυσικό. Οι συναντήσεις για προσωπική ανάπτυξη ξεδιαλύνουν το τοπίο και γεφυρώνουν τα κενά, ενώνοντας το καθημερινό με το πνευματικό, με ώριμο και συνεκτικό τρόπο.

 

Ο ρυθμός που θα γίνουν οι συναντήσεις ρυθμίζεται από εσάς ανάλογα με την συχνότητα που νιώθετε ότι σας ταιριάζει. Η Χαριτίνη προτείνει να γίνονται οι συναντήσεις πνευματικής ανάπτυξης ανά εβδομάδα ή ανά δεκαπενθήμερο ώστε να μην χάνεται η επαφή.

συμβουλευτική

> Οι συνεδρίες γίνονται:

   δια ζώσης / τηλεφωνικώς / μέσω skype

> Οι συνεδρίες δια ζώσης
   γίνονται στην Αθήνα

> Διάρκεια:  60 λεπτά ή 30 λεπτά

Πληροφοριες

Πληροφορίες

 

Οι προσωπικές συνεδρίες γίνονται υπό μορφή καθοδηγούμενης συζήτησης.


Είναι καλό πριν την συνεδρία να έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία της Χαριτίνης  ή να σας έχει μιλήσει κάποιος φίλος ή φίλη που έχει ήδη κάνει την συνεδρία, ώστε να έχετε μια ιδέα για το πλαίσιο και την οπτική.

 

Οι συνεδρίες δια ζώσης : 
 

 • Διάρκειας 60 λεπτών κοστίζουν 100€

 • Διάρκειας 30 λεπτών κοστίζουν 50€ 

 • Γίνονται στην Αθήνα, διεύθυνση : Σεμιτέλου 2, ΤΚ: 11528 (έναντι Μεγάρου Μουσικής)

Οι συνεδρίες μέσω τηλεφώνου ή skype :
 

 • Διάρκειας 60 λεπτών κοστίζουν 80€*

 • Διάρκειας 30 λεπτών κοστίζουν 50€*

 • Η κατάθεση του αντίστοιχου ποσού πραγματοποιείται πριν την συνεδρία σε λογαριασμό μας.

Μαθήματα Πνευματικής Ανάπτυξης:

 •  Αποτελείται από 7 προσωπικές συναντήσεις δια ζώσης ή μέσω Skype

 • Κοστίζει 490€*. Το ποσό καταβάλεται εκ των προτέρων, σε μία ή σε δύο δόσεις.

​Στοιχεία Επικοινωνίας : +30 30 2114058145   | +30 6931 582291  | contact@haritini.org.
Οι ώρες που λειτουργεί η γραμματεία είναι Δευτέρα με Παρασκευή: 10.00 - 17.00.

Για να κανονίσετε ραντεβού παρακαλούμε πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με την Γραμματεία.

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

**Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε το ραντεβού σας, είναι σημαντικό να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα.

bottom of page