Συνεδρίες  Προσωπικής Καθοδήγησης
για διεύρυνση και εξέλιξη

Η Χαριτίνη έχει κάνει περισσότερες από 8.000 συνεδρίες από το 1998 μέχρι και σήμερα. Έχει βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους σε θέματα που αφορούν την πνευματική ανάπτυξη, την κατανόηση του δυναμικού τους, του σκοπού τους, των δυνατοτήτων τους, της επαγγελματικής τους κατεύθυνσης, του κατάλληλου τόπου για να ζουν ή να εργάζονται, και πολλά άλλα.

Εάν κάνετε για πρώτη φορά συνεδρία, διαβάστε πρώτα τα διαφορετικά είδη διαισθητικής συμβουλευτικής που κάνει η Χαριτίνη ώστε να επιλέξετε την συνεδρία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Οι συνεδρίες γίνονται δια ζώσης ή τηλεφωνικά ή μέσω skype.

> Οι συνεδρίες γίνονται:

   δια ζώσης / τηλεφωνικώς / μέσω skype

> Οι συνεδρίες δια ζώσης
   γίνονται στην Αθήνα

> Διάρκεια:  60 λεπτά ή 30 λεπτά

 

​Αγαπητοί φίλοι,

 

Εάν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να βρείτε την δημιουργική σας έκφραση, ν’ ανακαλύψετε το πάθος της ζωής σας, να πάρετε απαντήσεις για τομείς δράσης που δυσλειτουργούν, τότε αυτή η συνεδρία θα βοηθήσει ουσιαστικά να προχωρήσετε ξεδιαλύνοντας το τοπίο. Επίσης, εάν νιώθετε ότι έχετε τελματώσει ή θέλετε επιβεβαίωση για πράγματα που έχετε αισθανθεί, η συνεδρία  καθοδήγησης μπορεί να είναι ο καταλύτης για να προχωρήσετε μπροστά.

Μέσα από τη συνεδρία σάς προσφέρεται ένας νέος τρόπος ν' αντιληφθείτε και να συνειδητοποιήσετε τον εαυτό σας. Ποιοι είστε, ποια είναι τα χαρίσματά σας, ποιες είναι οι κυρίαρχες ενέργειές σας που σας οδηγούν στην αυτοπραγμάτωση, και πολλά άλλα που εξατομικεύονται ανά περίπτωση. Οι συνεδρίες  καθοδήγησης είναι από τα πιο όμορφα και σημαντικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας ή και σε άλλους.

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι εάν θέλετε να κάνετε δώρο μια τέτοια συνεδρία σε κάποιον άλλο, ο άλλος πρέπει να θέλει και εκείνος, και να μην εξαναγκαστεί από ευγένεια να την κάνει. Επίσης είναι σημαντικό να ξέρετε ότι οι συνεδρίες δεν αφορούν προβλέψεις. Δεν πρόκειται να μάθετε για το μέλλον σας, γιατί το μέλλον σας δημιουργείται από εσάς τώρα με βάση τις επιλογές σας. Είναι σ’ αυτές τις επιλογές που η συνεδρία προσφέρει φως ώστε να τις κάνετε με μεγαλύτερη επίγνωση και σοφία.

Έχοντας κάνει περισσότερες από 8.000 προσωπικές συνεδρίες, πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πώς γίνεται αυτή η επικοινωνία και τι γίνεται εκείνη την ώρα. Ο πιο απλός τρόπος να το περιγράψω είναι ότι οι πνευματικοί μας βοηθοί «ανοίγουν» την ενέργεια ώστε να μπορώ εκείνη την ώρα να «αισθανθώ" ή αντιληφθώ τα μηνύματά τους, «μεταφράζοντας» σε λέξεις τις πληροφορίες. Και εγώ η ίδια δεν κατανοώ λογικά ή τεχνικά το πώς συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Αυτή η  ικανότητα επικοινωνίας ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Όμως χρειάζεται εξάσκηση και υπομονή.

Με αγάπη,

Χαριτίνη

Πληροφορίες

 

Οι προσωπικές συνεδρίες γίνονται υπό μορφή καθοδηγούμενης συζήτησης.
Είναι καλό πριν την συνεδρία να έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία της Χαριτίνης  ή να σας έχει μιλήσει κάποιος φίλος ή φίλη που έχει ήδη κάνει την συνεδρία, ώστε να έχετε μια ιδέα για το πλαίσιο και την οπτική.

 

Οι συνεδρίες δια ζώσης έχουν διάρκεια είτε 60 λεπτών και κοστίζουν 100€, ή 30 λεπτών και κοστίζουν 50€ . Οι συνεδρίες γίνονται στην Αθήνα, διεύθυνση : Σεμιτέλου 2, τκ: 11528 (έναντι Μεγάρου Μουσικής)

Οι συνεδρίες μέσω τηλεφώνου ή skype έχουν διάρκεια είτε 30 λεπτών και κοστίζουν 50€, είτε 60 λεπτών και κοστίζουν 80€. Η κατάθεση του αντίστοιχου ποσού γίνεται πριν την συνεδρία σε λογαριασμό.

 

Για να κλείσετε συνεδρία παρακαλώ πατήστε εδώ

Ή καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2114058145 / 6931 582291.
Οι ώρες που λειτουργεί η γραμματεία είναι 10.00 - 17.00, Δευτέρα με Παρασκευή.

**Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε το ραντεβού σας, είναι σημαντικό να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα.

 
  • Instagram
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2021 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου