top of page

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΥΩΝ

 

Η Χαριτίνη Χριστάκου μαζί με τον Γιώργο Κελαϊδίτη (1951-2014) είναι οι άνθρωποι που εισήγαγαν την έννοια και την λειτουργία της Ανθρώπινης Ενδυνάμωσης στην Ελλάδα.

Αυτή είναι μία σύντομη περιγραφή της συνεισφοράς και της εργασίας τους.

Η Χαριτίνη Χριστάκου συνίδρυσε μαζί με τον Γ. Κελαϊδίτη, τις Εκδόσεις Κρύων το 2000, τον εκδοτικό οίκο που εισήγαγε την έννοια και την ενέργεια της Πνευματικής Ενδυνάμωσης στην Ελλάδα.  Οι Εκδόσεις Κρύων αποτέλεσαν ορόσημο στην άνθιση και διάδοση της πνευματικής  και ανθρώπινης ενδυνάμωσης στην Ελλάδα. Εξέδωσαν βιβλία πνευματικής ενδυνάμωσης και έκαναν ευρέως γνωστό το channeling ως τρόπο πνευματικής επικοινωνίας και διδασκαλίας.

 

Λειτουργώντας ως πρωτοπόροι στην πνευματικότητα έκαναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημόσια σε κοινό Επικοινωνίες (Channeling) με το Πνεύμα, εξέδωσαν τα πρώτα βιβλία που αφορούσαν την ανθρώπινη Πνευματική Ενδυνάμωση (βιβλία Κρύων), έφεραν σε επαφή το Ελληνικό κοινό με τις μεγάλες πνευματικές ροές ενδυνάμωσης και ισορροπίας όπως αυτές εκφράζονταν από το 2000 μέσω του Στήβ Ρόθερ (Γκρουπ), του Βυσσινί Κύκλου (Τζέφρι Χοπ) και του Κρύων. Το ιερό τους συμβόλαιο περιλάμβανε επίσης το άνοιγμα της Ελληνικής Συνειδητότητας προς τους Αγγέλους και το αγγελικό βασίλειο, και ήταν οι πρώτοι που εξέδωσαν βιβλία με αγγέλους στην Ελλάδα.
 

Το 2001 ο Γιώργος Κελαϊδίτης έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ενέργεια της εξισορρόπησης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (EMF) διδάσκοντας την τεχνική. Εκπαίδευσε δεκάδες συμβούλους στην Εξισορρόπηση, η οποία διευκόλυνε αμέτρητους ανθρώπους να παραμείνουν ισορροπημένοι και να βρίσκουν την ισορροπία τους μέσα στις δεκαετίες των μεγάλων αλλαγών της  Γης.   

 

Το 2002 το πρώτο μεγάλο σεμινάριο επικοινωνίας με Αγγέλους έλαβε χώρα στην Ελλάδα, και η Ντορίν Βέρτσιου άνοιξε μία νέα σελίδα αφοβίας, αγάπης και πνευματικότητας για τους πνευματικούς αναζητητές.

 

Το 2004 κυκλοφόρησε το περιοδικό "Dream Soul- Το περιοδικό για την Ανθρώπινη και Πλανητική Συνειδητότητα," που διανεμόταν δωρεάν σε περισσότερους από 5000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα που περιείχε άρθρα και επικοινωνίες για την ανθρώπινη Ενδυνάμωση.

 

Νέοι πνευματικοί λεωφόροι συνέχισαν να ανοίγονται και οι εκδόσεις Κρών υποδέχτηκαν τον Στηβ Ρόθερ το 2005 στην Ελλάδα, όπου έλαβε χώρα το πρώτο σεμινάριο στο θέμα της Ιερής Δημιουργίας, δίνοντας την δυνατότητα στο Ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά ένα από τους λίγους πρωτοπόρους Επικοινωνούς (Channeler) και Δασκάλους της ανθρώπινης ενδυνάμωσης. 

 

Ένθερμος οραματιστής μεγάλων εξελίξεων στις θεραπείες και στις θεραπευτικές τεχνικές ο Γιώργος Κελαϊδίτης συνέχισε να αναζητά νέες πρωτοπόρες ενεργειακές προσεγγίσεις στο ζήτημα της θεραπείας. Έτσι το 2007 & το 2008 τα πρώτα δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια Reconnection του Dr. Eric Pearl έλαβαν χώρα στην Ελλάδα. Εκατοντάδες άνθρωποι εκπαιδεύτηκαν στην ενεργειακή τεχνική και βίωσαν τα θεραπευτικά της αποτελέσματα. 

 

Σε όλη την διαδρομή της πνευματικής του πορείας ο Γιώργος Κελαϊδίτης έκανε εκατοντάδες θεραπευτικές συνεδρίες και συνεδρίες θεραπευτικών αναδρομών, βοηθώντας αμέτρητους ανθρώπους στην δική τους πνευματική πορεία Ενθύμησης και Ισορροπίας. Μέσα από την ηπιότητα και την υπομονή του χαρακτήρα του, την ικανότητά του να αφουγκράζεται τους ανθρώπους, την βαθιά ισορροπία του και την ανεπιτήδευτη ταπεινότητά του, άκουσε τα προβλήματα χιλιάδων ανθρώπων, αφουγκράστηκε τον πόνο τους και συνεισφέρε θεραπευτικά στην ζωή τους.

 

Το τελευταίο μεγάλο άνοιγμα συνειδητότητας που σηματοδότησαν οι Εκδόσεις Κρύων για την Ελλάδα αφορούσε την επίσημη κυκλοφορία για πρώτη φορά στην Ελληνική γλώσσα του βιβλίου "Ένα Μάθημα στα Θαύματα" (Εγχειρίδιο Μαθητών), στα τέλη του 2008.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΥΩΝ

Μετά από 11 χρόνια πνευματικής πορείας, διδασκαλίας, ομιλιών και εκδοτικών εργασιών, η καθοδήγηση την οδήγησε να δημιουργήσει την Ακαδημία Κρύων. Η Ακαδημία ξεκίνησε με βασικό κλάδο σπουδών την Αγγελική Συμβουλευτική, μια γειωμένη και πρακτική μαθητεία στις πολλαπλές όψεις της πνευματικότητας μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους, να αυξήσουν την διάκρισή τους και να πραγματώσουν το δυναμικό τους με τα εργαλεία και τις γνώσεις που τους δίδονται.

 

Μέχρι το 2012, δίδασκε η ίδια στην Ακαδημία το τμήμα της Αγγελικής Συμβουλευτικής. Από το 2013, νέοι δάσκαλοι, με την άδεια της ιδίας, άρχισαν να διδάσκουν την Αγγελική Συμβουλευτική και να μεταδίδουν τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει.

c9816a1b30b39ac46735504367d1d481-swirlin
εκδοσεις ΝΟΑΣΙΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΟΑΣΙΣ & ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι η ιδρύτρια της Ακαδημίας (2014 - 2018) και των Εκδόσεων ΝΟΑΣΙΣ (2014 - 2018) που εξέδωσαν το 2015 τον συγκεντρωτικό τόμο του βιβλίου "Ένα Μάθημα στα Θαύματα," το οποίο επιμελήθηκε και μετέφρασε στα Ελληνικά η Χαριτίνη. Το βιβλίο είναι η επίσημη μετάφραση στα Ελληνικά, εγκεκριμμένη από το Foundation for Inner Peace, τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τα πνευματικά δικαιώματα και την κυκλοφορία του βιβλίου.

 

Στην Ακαδημία ΝΟΑΣΙΣ διδάχθηκε για πρώτη φορά to 2014 ο κύκλος σπουδών "Entering the Mind," που δημιουργήθηκε από την Χαριτίνη το 2013, και το Μονοπάτι της Ψυχής. Συνεχίστηκε να διδάσκεται η "Αγγελική Συμβουλευτική," και πολλά σεμινάρια πάνω στην πνευματική ανάπτυξη και πραγμάτωση του εαυτού.

bottom of page