top of page

Μία αναλυτικότερη Περιγραφή της πορείας της Χαριτίνης:

Η Χαριτίνη έχει σπουδάσει στην Νομική Σχολή Αθηνών, έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές, και έχει κάνει άσκηση στο Συμβούλιο Επικρατείας. Εργάστηκε σε αλλοδαπό διπλωματικό σώμα και μετέπειτα ως δικηγόρος. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. 

 

Η πνευματική πορεία της ξεκίνησε το 1997 οταν με αφορμή ένα ατύχημα που συνέβη στην κόρη της, Αρετή αποφάσισε να στραφεί προς τον πνευματικό δρόμο. Το 1998 έγινε Ρέϊκι Μάστερ και ολοκλήρωσε το τρίτο επίεδο της Aura-Soma (μέθοδος χρωματοθεραπείας). Την ίδια χρονιά, άφησε την δικηγορία και ξεκίνησε να κάνει συνεδρίες, διδασκαλία και μυήσεις στο Ρέϊκι.

 

Από το φθινόπωρο του 2000 διδάσκει πάνω σ' ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την πνευματικότητα, την ανθρώπινη ενδυνάμωση και  την γνώση του εαυτού, κάνει ομιλίες και συνεδρίες πνευματικής καθοδήγησης. 


Την ίδια χρονιά ίδρυσαν μαζί με τον Γιώργο Κελαϊδίτη τις Εκδόσεις Κρύων, τον εκδοτικό οίκο που εισήγαγε την έννοια και την ενέργεια της Πνευματικής Ενδυνάμωσης στην Ελλάδα. Το 2002 - 2004 είχε την φροντίδα της έκδοσης του δωρεάν διανεμόμενου περιοδικού "Dream Soul". 

Στις αρχές του 2001, η Χαριτίνη ξεκίνησε να κάνει δημόσια channeling. Αυτό σηματοδότησε την πρώτη φορά που στην Ελλάδα το channeling εμφανίστηκε στο δημόσιο προσκήνιο, βγαίνοντας από τον μυστικισμό και τις κρυψώνες του. Ήδη από το 2002 οι διδασκαλίες, ομιλίες και το channeling γίνονταν σε κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών και ήταν πάντα πόλος έλξης πολλών αφυπνισμένων και αφυπνιζόμενων ανθρώπων.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, η Χαριτίνη έκανε ομιλίες και σεμινάρια και channeling σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα. Από το 2002 άρχισαν οι συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα, στο Ηράκλειο, και Πάτρα. Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της πορείας τα θέματα των σεμιναρίων διευρύνονταν, εμπλουτίζονταν, νέα πεδία άνοιγαν και αναδεικνύονταν.

 

Μετά από 11 χρόνια πνευματικής πορείας, προσωπικών συνεδριών, διδασκαλίας, ομιλιών και εκδοτικών εργασιών, δημιούργησε την Ακαδημία Κρύων το 2009. Η Ακαδημία ξεκίνησε μ' ένα πρωτότυπο και καινοτόμο κλάδο σπουδών την Αγγελική Συμβουλευτική, μια γειωμένη και πρακτική μαθητεία στις πολλαπλές όψεις της πνευματικότητας μέσα από την οποία οι σπουδαστές γνωρίζουν όλα όσα είναι ουσιώδη και απαραίτητα ώστε να μπορούν να εξελίσσουν την ζωή τους, να αυξάνουν την διάκρισή τους και να πραγματώνουν το δυναμικό τους.

 

Μέχρι το 2012, δίδασκε η ίδια στην Ακαδημία το τμήμα της Αγγελικής Συμβουλευτικής. Από το 2013, νέοι δάσκαλοι, με την άδεια της ιδίας, άρχισαν να διδάσκουν την Αγγελική Συμβουλευτική μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Η Χαριτίνη ίδρυσε την Ακαδημία (2014 - 2018) και τις Εκδόσεις ΝΟΑΣΙΣ.

Έχει εμφανιστεί σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση, προσκεκλημένη για να μιλήσει για το θέμα των αγγέλων και της πνευματικότητας. Έχει μεταφράσει και έχει κάνει επιμέλεια σε πολλά βιβλία που εξέδοσαν οι Εκδόσεις Κρύων. Μετέφρασε τον συγκεντρωτικό τόμο του Μαθήματος στα Θαύματα, που αποτελεί την επίσημη μετάφραση του Foundation for Inner Peace, και ο οποίος εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Νόασις.

Έχει γράψει τα βιβλία: Αγγελική Καθοδήγηση, Ανθρώπινοι Άγγελοι, Άνοιγμα της Αστρικής Πύλης των Δελφών, Λεμουρία, Αρχαγγελικοί Διαλογισμοί, Ουράνια Υποστήριξη.

bottom of page