top of page

Ένα Κάλεσμα για τους Έλληνες 

Χαριτίνη Χριστάκου ©

 

10 Οκτωβρίου 2001

Άρχισα να γράφω και δεν ξέρω αν αυτό θα διαβαστεί ποτέ από κανένα ή από που εκπορεύεται. 

Μία τόσο βαθειά αίσθηση ξεριζώματος έκανε επιτακτική και αναγκαία αυτή τη κίνηση προκειμένου κάτι στην καρδιά μου να γαληνέψει, να γραφτεί, να πάρει μορφή, να έρθει εδώ. 

Μία παρόρμηση πέρα από κάθε προηγούμενο, ικανή να διαλύσει, να διασκορπίσει και να ξεθεμελιώσει τα πάντα ζητώντας τα πάντα ή το κενό μέσα στη ζωή.

 Ακούω μία φωνή που έρχεται από το βάθος του χρόνου … με τεράστιο δυναμικό και απίστευτες δυνατότητες… συνταρράσει την καρδιά μου και την ψυχή μου … ζητά λύτρωση … Οι αγαπημένοι μου γέροντες από τις Πλειάδες με σπρώχνουν να ακολουθήσω αυτή τη φωνή μέχρι εκεί που πάει… με σπρώχνουν να δώσω μορφή μέσα από τις λέξεις σε αυτές τις αισθήσεις.  

 Είναι ένα κάλεσμα για τις ψυχές μας ή των ψυχών μας που θέλουν να μας θυμίσουν, που θέλουν να ξυπνήσουμε και να προχωρήσουμε, που θέλουν να θεραπεύσουμε όλο τον χρόνο που έχουμε ζήσει….

 Είναι η φωνή μιάς καρδιάς που αγαπά πέρα από κάθε όνειρο ή φαντασία, και δεν είναι μόνο η δική μου …

 Είναι η κραυγή μιας ψυχής που θέλει να πραγματωθεί, και δεν είναι μόνο η δική μου …

 Είναι η ιστορία μας δηλαδή οι ζωές μας σε τούτο τον τόπο που ζητούν λύτρωση …

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΨΙΘΥΡΟΣ

 

Όσοι θέλετε να φύγετε από αυτόν τον τόπο γιατί σας συντρίβει, μείνετε εδώ ….

Όσοι νιώθετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας σε αυτήν την χώρα σας ματώνουν, μείνετε εδώ ….

Όσοι δεν μπορείτε να βολευτείτε μέσα στο σύστημα αυτής της χώρας, μείνετε εδώ…

Όσοι προσπαθείτε να χωρέσετε μέσα στα τετράγωνα κουτάκια αυτής της χώρας και δεν μπορείτε, μείνετε εδώ …

Όσοι πονάτε, θυμώνετε, απελπίζεστε, τρελλαίνεστε, αναρωτιέστε, και δεν βρίσκετε απαντήσεις, μείνετε εδώ ….

Όσοι νιώθετε ότι δεν «δένετε» και δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε στην Ελλάδα που παραδέρνει, μείνετε εδώ …

 

Για όλους εσάς είναι αυτό το κάλεσμα. Για όλους εσάς είναι αυτό το κάλεσμα. Για όλους εσάς είναι η φωνή. Για όλους εσάς είναι η αγάπη και η συμπαράσταση. Για όλους εσάς είναι το μήνυμα. Γιατί σας αγαπάμε πέρα από τα όρια της φαντασίας σας και της λογικής σας. Σας αγαπάμε χωρίς καμία προϋπόθεση, απαίτηση, προσδοκία ανταπόδοσης. Σας αγαπάμε ό,τι και αν σκέπτεσθε, ό,τι και αν κάνετε. Σας αγαπάμε συνέχεια, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Σας αγαπάμε τις ώρες που είστε μόνοι και απογοητευμένοι. Σας αγαπάμε τις ώρες που είστε απελπισμένοι. Σας αγαπάμε τις ώρες που πιστεύετε ότι κάνετε σφάλματα. Σας αγαπάμε τις ώρες που είστε γενναίοι.  Σας αγαπάμε.

 

Είμαστε οι Επτά Σοφοί των Πλειάδων, ένα σύνολο ενέργειας που εκπορεύεται από την Πηγή και κατευθύνει τις ενέργειες, την κίνηση, το φως προς τις Πλειάδες. Μέσα από τις Επτά Αδελφές, ερχόμαστε κοντά σας και σε επικοινωνία μαζί σας Σκοπός μας είναι να φέρουμε την θύμηση στις καρδιές σας και στο νου σας για το ποιοί είστε.  Δεν επιθυμούμε να έχουμε κάποιο αντάλλαγμα. Μας κάλεσατε οι ίδιοι αυτήν την εποχή για να σας θυμίσουμε ότι χρειάζεστε να μάθετε τώρα για εσάς τους ίδιους.  Στην ουσία εσείς οι ίδιοι υπαγορεύετε τις λέξεις. Εσείς οι ίδιοι μιλάτε. Εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε… αυτήν την ευκαιρία για την πραγματικότητα που έχετε ονειρευτεί, οραματιστεί και ποθήσει από τότε που θυμόσαστε τους εαυτούς σας.

 

Όλοι έχετε βαθειά ριζωμένη στην καρδιά σας την επιθυμία να βρεθείτε σε μία άλλη χώρα όπου η ζωή, οι σχέσεις, τα συναισθήματα δεν θα σας πληγώνουν τόσο βαθειά την καρδιά σας. Όπου οι καθημερινότητες της ζωής δεν είναι τόσο απάνθρωπες και σκληρές. Όπου το κράτος θα σας παρέχει τις πρακτικές αναγκαιότητες για μία ζωή πιο ήρεμη, πιο γαλήνια, ποιοτικά πιο καλή. Νιώθετε ότι εκεί που είστε, κανείς δεν νοιάζεται.. κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά … κανείς δεν ασχολείται… Πολλοί από εσάς έχετε επιλέξει να μην νιώθετε, να κάνετε οι ίδιοι όλα αυτά που σας ενοχλούν όταν προέρχονται από τους άλλους, να ενοχλείτε αμυνόμενοι επειδή σας ενοχλούν. Να πληγώνετε αμυνόμενοι επειδή σας πληγώνουν. Να αδιαφορείτε αμυνόμενοι για την αδιαφορία που εισπράτετε. Και μέσα σε αυτόν τον σπαραγμό, ακούγεται η ψυχή σας να αναζητά, να οραματίζεται, να διατηρεί την ελπίδα ενός «ονείρου» που φαίνεται στο νου σας απόλυτα ουτοπικό.

 

Αυτή είναι η φωνή των ψυχών σας και δεν είναι η φωνή ενός μόνο. Δεν πονάει ένας μόνο. Ο καθένας από εσάς που βρίσκεσθε να διαβάζετε αυτό το βιβλίο είστε μέρος και σύνολο αυτής της φωνής. Και όσο και αν σας εκπλήσσει, είστε πολλοί. Το κοινό σας στοιχείο αναγνώρισης είναι αυτή η αίσθηση της μοναξιάς και του αταίριαστου.  Αυτή η αίσθηση έχει γίνει τόσο βέβαιη και μόνιμη μέσα σας που πλέον την τροφοδοτείτε και θέλετε συνέχεια να την επιβεβαιώνετε. Επειδή σας πονά πολύ δεν της επιτρέπετε να εκφράζεται με δάκρυ, αλλά την ντύσατε με μία αίσθηση επιβράβευσης και επαίνου. Έτσι τώρα νιώθετε επιβραβευμένοι που είστε μόνοι και νιώθετε αταίριαστοι…    

 

Αυτός ο μηχανισμός σας βοηθά να μην ενταχθείτε μέσα στην κοινωνική πραγματικότητα που βιώνετε και έτσι να διατηρήσετε την ακεραιότητα της δόνησης που επιθυμείτε να φέρετε σε αυτή τη χώρα. Σας βοηθά να νιώθετε καλά για την «διαφορετικότητά» σας και την «μη προσαρμοστικότητά» σας. Έτσι σας στηρίζει για να μπορέσετε να κάνετε την πορεία που η ψυχή σας επιθυμεί και να εκπληρώσετε το λόγο αυτής της ενσάρκωσής σας και της ζωής σας. Αυτό σημαίνει έτη προετοιμασίας στην «μη ένταξη» για όλους εσάς. 

 

Αγαπημένοι μας, είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι αυτό ήταν απόλυτα χρήσιμο και αναγκαίο προκειμένου να διατηρηθεί στις καρδιές σας η αληθινή σας δόνηση και το αληθινό σας φως. Είμαστε κοντά σας τώρα με αυτή την επικοινωνία για να σας αναγγείλουμε ότι τώρα είναι η ώρα για να ενώσετε όλοι εσείς το φως και την δόνησή σας. Η ενέργεια είναι στο επίπεδο που περιμένατε και έτοιμη για να δημιουργήσει την «ουτοπική» πραγματικότητα που έχετε ονειρευτεί μέσα στις καρδιές σας και στο νου σας. Τώρα είναι ο χρόνος για να προχωρήσετε συνειδητά και να προσεγγίσετε ο ένας τον άλλον. Για να ανακαλύψετε ότι είστε πολλοί που είστε «αταίριαστοι» και «αιθεροβάμονες». Για να θυμηθείτε ότι όλοι εσείς, αυτές οι τόσο ιδιαίτερες ψυχές είστε εδώ μαζί για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Ένα λόγο που δεν αφορά ένα άτομο, μία μικρή ομάδα, ένα κόμμα ή ένα θρήσκευμα. Ένα λόγο που αφορά τους πάντες γύρω σας, όλη την χώρα σας και όχι μόνο αυτή.

 

Είστε εδώ όλοι μαζί βάσει σχεδίου. Μία ιδιαίτερη ομάδα τόλμης, δημιουργίας και φαντασίας. Μία πολύ μεγάλη ομάδα ιδιαίτερων αποστολών και συμπαντικών κατορθωμάτων. Έχετε βρεθεί μαζί, όλοι εσείς, όχι μόνο εδώ και σε πολλά μέρη του σύμπαντος. Οι ψυχές σας έχουν χρώματα και σχέδια που μιλούν για την ικανότητα δημιουργίας ουτοπιών, για την ικανότητα πραγματοποίησης του «αδύνατου». Οι καρδιές το νιώθουν αυτό… 

 

Αναλογιστείτε ότι ακριβώς επειδή έχετε βρεθεί μαζί σε δύσκολες αποστολές και έχετε ζήσει μαζί δύσκολες προκλήσεις, υπάρχουν έντονα μέσα σας οι μνήμες όχι απαραίτητα ευχάριστων κοινών εμπειριών… αυτό δημιουργεί και ανασύρει μέσα σας έντονα συναισθήματα για τους υπόλοιπους της ομάδας αυτής. Κάποιες φορές είναι συναισθήματα αγάπης και βαθειάς φιλίας. Τις περισσότερες, συναισθήματα εκνευρισμού, αποφυγής και αντιπάθειας. Δείτε αυτά τα συναισθήματα τα οποία περιγράφουμε. Δείτε πως τα βιώνετε συνέχεια. Αναγνωρίστε τους φίλους σας «απ’τα παλιά» και συνειδητοποιείστε πως αυτές οι κοινές εμπειρίες και τα κατορθώματα λειτουργούν συχνά απομακρύνοντάς σας. Ξεπεράστε αυτά τα συναισθήματα και δείτε πέρα και μέσα από δείτε. Δείτε το μήνυμα που πραγματικά έχουν για σας.  Χρησιμοποιείστε την σοφία σας και την ικανότητά σας να τα διακρίνετε. Εμπιστευτείτε την αίσθησή σας για τα πράγματα.

 

Ο τυφλός χρειάζεται να εμπιστευτεί τις άλλες αισθήσεις του για να μπορέσει να κινηθεί και να ζήσει. Έτσι και εσείς τώρα χρειάζεται να εμπιστευθείτε την έκτη σας αίσθηση, για να μπορέσετε να διακρίνετε, να κινηθείτε και να δημιουργήσετε την «ονειρική» σας πραγματικότητα. Για να μπορέσετε ζώντας την δόνηση της καρδιάς σας, μία δόνηση πολύ ανώτερη από τη κρατούσα δόνηση αυτής της περιόδου στη χώρα σας, να ζήσετε, να κινηθείτε και να διακρίνετε μέσα στη πραγματικότητα που αλλάζει και ανελίσσεται συνέχεια.

 

Δεν είσαστε εκ γενετής τυφλοί, είχατε αυτήν ικανότητα διάκρισης και αίσθησης όταν γεννηθήκατε. Η εκπαίδευσή σας μοιάζει με την εκπαίδευση κάποιου ο οποίος τυφλώνεται κάποια στιγμή στη ζωή του. Οπως και εκείνος έτσι και εσείς έχετε δεί και γνωρίζετε τα χρώματα, τα σχήματα, τις μορφές, τα αντικείμενα. Τώρα χρειάζεται να τα προσεγγίσετε με την έκτη σας αίσθηση, όχι αυτή της όρασης αλλά της αίσθησης.  Ο κόσμος γύρω σας είναι γνωστός. Απομένει να τον «διαβάσετε» διαφορετικά, να τον «δείτε» μέσα από τα μάτια της αίσθησής του. 

 

Αυτή η διαδικασία θα σας αποκαλύψει βήμα-βήμα όλα τα κλειδιά της πραγματικότητας. Θα σας αποκαλύψει τους «παλιούς» σας φίλους και συνεργάτες.  Θα αναγνωρίσετε την συνέχεια της ύπαρξής σας και τον σκοπό της. Θα πάψετε να νιώθετε μόνοι, αδύναμοι και αποκομμένοι. Θα νιώσετε το μεγαλείο σας και την αρμονία σας. Θα νιώσετε την απεραντοσύνη σας και την γαλήνη της. Επιτέλους να είστε πάλι Ένα. Θα έχετε εκπληρώσει το λόγο της ζωής σας και το σχέδιο της σαγηνευτικής ομάδας σας.

 

 Η Ομάδα σας έχει αξιοθαύμαστη σύνθεση γιατί αποτελείται από όλες τις ειδικότητες.  Είστε ένα σύμπαν από μόνοι σας! Σε κάθε ειδικότητα αντιστοιχούν αρκετοί από σας.  Ανάλογα με την ειδικότητα, αλλού αντιστοιχούν περισσότεροι και αλλού λιγότεροι.  Η διαμόρφωση της σύνθεσης της ομάδας σας ρυθμίστηκε από εσάς τους ίδιους με βάση τις αναγκαιότητες που κρίνατε ότι θα δημιουργηθούν και θα υπάρχουν για την αλλαγή της ενεργειακής δόνησης και διαμορφώθηκε σε αρμονία με τη συμπαντική σοφία και το Θεϊκό Σχέδιο.

 

Καθένας από σας κινείται, διεγείρει και δονεί ένα διαφορετικό μήκος συχνοτήτων.  Αλληλεπιδράτε με τους άλλους ανθρώπους και συνέχεια «εργάζεστε» στη συγκεκριμένη συχνότητα και σε απόλυτα λεπτοφυείς εκφάνσεις της. Την τροφοδοτείτε, την εκλεπτύνετε, την εναρμονίζετε προκαλώντας και παίζοντας. Με αυτό δεν εννοούμε ότι εσείς είστε άτρωτοι στο παιχνίδι. Εννοούμε ακριβώς το αντίθετο. Μόνο όταν παίζετε πλήρως μέσα στο παιχνίδι μπορείτε να δημιουργήσετε νέες δονήσεις και νέες πραγματικότητες. Αυτό σημαίνει ότι πονάτε, πληγώνεστε, απελπίζεστε και κλαίτε. Αυτό σημαίνει ότι οι καρδιές σας ματώνουν και το κάλεσμα για την ένωση με την ψυχή σας γίνεται όλο και εντονώτερο και πιο επιτακτικό.

 

 

Χαριτίνη Χριστάκου©

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε επίσης από το Blog της Χαριτίνης