top of page

Aνώτερος Εαυτός και Μύηση στην Θεραπεία

Μία συνάντηση όπου θα εμβαθύνουμε στον πυρήνα της θεραπείας. Εκεί, μέσα στο άηχο βάθος της Καρδιάς, μιλάμε με το θεϊκό, επικοινωνούμε με την Πηγή της ζωής μας – εκεί, στον πυρήνα της ύπαρξής μας, είναι που αλήθεια επιτρέπουμε στην θεραπεία να συμβεί.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλείσει.
Δείτε άλλες Εκδηλώσεις
Aνώτερος Εαυτός και Μύηση στην Θεραπεία
Aνώτερος Εαυτός και Μύηση στην Θεραπεία

Ημερομηνία & Τοποθεσία

18 Μαΐ 2021, 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. EEST

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Δύο συναντήσεις 18 & 25 Μαΐου όπου θα εμβαθύνουμε στον πυρήνα της θεραπείας. Εκεί, μέσα στο άηχο βάθος της Καρδιάς, μιλάμε με το θεϊκό, επικοινωνούμε με την Πηγή της ζωής μας – εκεί, στον πυρήνα της ύπαρξής μας, είναι που αλήθεια επιτρέπουμε στην θεραπεία να συμβεί.

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Πιστεύουμε ότι με το μυαλό μας θα λύσουμε, θα θεραπεύσουμε, θα υπερβούμε. Βρίσκουμε αμέτρητους τρόπους, μεθόδους, τεχνικές, αλλά η θεραπεία στον πυρήνα μας διαφεύγει και ξεγλιστρά.

Ίσως χρειάζεται ν’ αναγνωρίσουμε ότι ο νους έχει όρια και ο στόχος του είναι ν’ ανακυκλώνει μοτίβα και τρόπους σκέψης. Η συνειδητότητα δεν είναι το Πνεύμα / Θεϊκό, και το Πνεύμα / Θεϊκό δεν περιορίζεται από την συνειδητότητα, ούτε μπορεί να ελεγχθεί από αυτήν.

Γι’ αυτό, ο νους δεν είναι υπερβατικό ή θεραπευτικό εργαλείο. Γι’ αυτό και η έννοια της υπέρβασης αφορά την υπέρβαση του ίδιου του νου. Αυτό δίδαξε κάθε μεγάλος δάσκαλος. Η υπέρβαση έχει να κάνει με το να πάμε πέρα από το νου, εκεί που αλήθεια βρίσκεται η λύση και η θεραπεία.

Μία αντιξόοτητα, ένα τραύμα, μία δυσκολία, μία πικρία, μία βαθιά απογοήτευση, δύσκολα υπερβαίνονται ή θεραπεύονται με τον νου και από τον νου και τις μεθόδους του. Προσεγγίσεις που δεν αναγνωρίζουν την φύση του νου, τις ικανότητες του νου, και τους περιορισμούς του, μας οδηγούν ξανά και ξανά σε μία υπαρξιακή αμηχανία. Που να στραφούμε –αναρωτιέστε- για να συμβεί επιτέλους η θεραπεία, αν όχι στο μυαλό μας;

Πώς μπορούμε να έρθουμε σ’ επαφή με τον ανώτερο εαυτό και την δύναμη της θεραπείας;

Καταρχήν συνειδητοποιώντας ότι είναι το ίδιο το μυαλό που έχει δημιουργήσει τα κάθε είδους προβλήματα. Οι λογικές συνταγές είναι γεννήματα της ίδιας της πηγής που παρήγαγε τα προβλήματα. Είναι ώρα να κάνουμε ένα βήμα πέρα από την ανακύκλωση των προβλημάτων και να γνωρίσουμε τρόπους που πράγματι θα φέρουν θεραπεία στα θέματα, στα τραύματα και στα αδιέξοδα.

Η υγιής θέση του νου είναι να υπηρετεί το πνεύμα, να συντάσσεται υπό το πνεύμα.

Σ’ αυτές τις συναντήσεις θα γνωρίσουμε :

- Tρόπους θεραπείας που συντάσσονται με τον ανώτερο εαυτό, που ενεργοποιούν το ιερό και το παντοδύναμο πνεύμα, από όπου κάθε απώτατη λύση και πραγματική θεραπεία έρχεται.

- Πώς ν’ αναγνωρίζουμε τις παγίδες του νου, παρακάμπτοντας τους ατελείωτους δαιδάλους που γεννά, ώστε να  ευθυγραμμιζόμαστε με την πηγή της θεραπείας και των ευεργετικών αποτελεσμάτων – θαυματουργών, μυστήριων, και ανεξήγητων.

Όσο γυρνάμε στον τροχό, αλλάζοντας σκέψεις με άλλες σκέψεις, βρισκόμαστε στην ίδια αυλή. Την αυλή της ανακύκλωσης των περιορισμών. Εάν θέλουμε αληθινές αλλαγές, βαθιές θεραπείες, και «εξ ουρανού» λύσεις σε κάθε είδους θέματα – υλικά και άυλα, τότε χρειάζεται να πάμε εκεί που το μυστήριο της Πηγής της ζωής βρίσκεται και να λειτουργήσουμε με πιο απλούς, άμεσους και ιερούς τρόπους.

Ο νους είναι πολύπλοκος, αλλά το Πνεύμα είναι απλό.  Ο νους χρειάζεται χρόνο, αλλά το Πνεύμα είναι άχρονο.  Ο νους βλέπει εμπόδια, αλλά το Πνεύμα βλέπει λύσεις.

Αυτές οι συναντήσεις έχουν πρακτικό και πνευματικό στόχο να μας εισαγουν στον πυρήνα της θεραπείας. Εκεί, μέσα στο άηχο βάθος της Καρδιάς, μιλάμε με το θεϊκό, εκεί επικοινωνούμε με την Πηγή της ζωής μας – εκεί, στον πυρήνα της ύπαρξής μας είναι που αλήθεια επιτρέπουμε στην θεραπεία να συμβεί. Εκεί αφήνουμε τον Θεό να κάνει μέσα μας το αιώνια θεραπευτικό και μυστήριο έργο του.

Η   Δ Ι Α Δ Ρ Ο Μ Η

 • Από τον νου και την ενέργεια στην Καρδιά και στο Θεϊκό
 • Από την διαχείριση στην παράδοση
 • Από την ανακύκλωση στην αναδημιουργία
 • Από το σύνθετο στο πάντα απλό
 • Από την βοή στην ησυχία

Οι συναντήσεις περιέχουν:

 • Η λειτουργία της θεραπείας και το πεδίο του ιερού
 • Ενέργεια και όρια θεραπείας
 • Η οντολογική σχέση του ανθρώπου και του Πνεύματος στο πλαίσιο της θεραπείας
 • Πρακτικοί τρόποι θεραπείας και υπέρβασης
 • Η ανταπόκριση της συνειδητότητας στην Ιερότητα
 • Η εξαγνιστική θεραπευτική προσέγγιση
 • Παγίδες και αυτο-υπονόμευση στην θεραπεία
 • Αφήνοντας το Υπερβατικό να κάνει το θαύμα του
 • Ανοίγοντας στο καλύτερο δυνατό

Εάν έχετε κουραστεί με τις λογικές φόρμουλες, τις νοητικές συνταγές, και να δοκιμάζετε μία ακόμα «νέα» συνταγή, σας προσκαλώ να κοιτάξετε εκεί που «τίποτα» δεν φαίνεται, εξηγείται, κατανοείται, ή ελέγχεται, αλλά απ’ όπου «τα πάντα» και όλα τα καλά πηγάζουν και εκδηλώνονται. Εκεί είναι ο δικός σας πυρήνας, ο Θεός μέσα σας, και εκεί η νοητική προσπάθεια τελειώνει επειδή εκεί η γαλήνη ξεκινά, και η δύναμη του αδύνατου  ενεργεί στην ζωή μας.

--------------------------------------------------------------------

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ 

 • Ζωντανή παρακολούθηση online
 • Χρόνο για Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Πρόσβαση 1 εβδομάδας στην συνάντηση

--------------------------------------------------------------------

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ημερομηνία & Ώρα: Τρίτη 18 & 25 Μαΐου, 7.00 – 9.00 μμ

Η κάθε συνάντηση είναι αυτόνομη και δεν προϋποθέτει την παρακολούθηση της προηγουμένης.

Τόπος: Online. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την online παρακολούθηση των ομιλιών δίνονται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Κόστος: 30 ευρώ η κάθε συνάντηση ή 50 ευρώ οι δύο συναντήσεις (+Φ.Π.Α.)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +302114058145, Κ: +30 6931582291

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας σε αυτήν την συνάντηση.

  30,00 €
  Φόρος: +7,20 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή & στις δύο συναντήσεις

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας και στις δύο συναντήσεις 18 & 25 Μαΐου, και να επωφεληθείτε της ειδικής τιμής.

  50,00 €
  Φόρος: +12,00 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page