top of page

Ανώτερος Εαυτός και Μύηση στην Θεραπεία

Μία συνάντηση για την θεραπεία από την οπτική του Ανώτερου Εαυτού και τους τρόπους εφαρμογής της σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης εμπειρίας – βιολογικό, συναισθηματικό, νοητικό.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλείσει.
Δείτε άλλες Εκδηλώσεις
Ανώτερος Εαυτός και Μύηση στην Θεραπεία
Ανώτερος Εαυτός και Μύηση στην Θεραπεία

Ημερομηνία & Τοποθεσία

01 Ιουν 2022, 5:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ. EEST

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Έχουμε ήδη βρει αμέτρητους τρόπους, μεθόδους, τεχνικές, σε σχέση με την θεραπεία, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η θεραπεία μάς διαφεύγει και ξεγλιστρά. Ίσως αναρωτιέστε γιατί; Μετά από πόσες θεραπευτικές προσεγγίσεις θα υπάρξει το ποθούμενο αποτέλεσμα;

Καταρχάς χρειάζεται ν’ αναγνωρίσουμε ότι ο νους έχει όρια. Η λειτουργία του είναι ν’ ανακυκλώνει μοτίβα και τρόπους σκέψης. Ο νους ή η συνειδητότητα δεν είναι το Πνεύμα. Και, το Πνεύμα / Θεϊκό δεν περιορίζεται από την συνειδητότητα, ούτε μπορεί να ελεγχθεί από αυτήν.

Ο νους μας δεν είναι υπερβατικό εργαλείο. Η έννοια της υπέρβασης αφορά την υπέρβαση του ίδιου του νου. Αυτό δίδαξε κάθε μεγάλος δάσκαλος. Η υπέρβαση έχει να κάνει με το να πάμε πέρα από τον νου, εκεί που αλήθεια βρίσκεται η λύση και η θεραπεία. Πηγαίνοντας πέρα από τον νου, ουσιαστικά μπαίνουμε σε τελείως διαφορετικές οπτικές και αντιλήψεις, από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Κοιτάμε με άλλα μάτια τα ίδια πράγματα, και τελικά βλέπουμε διαφορετικά.

Αυτή η διεύρυνση της αντίληψης μάς δίνει μία ανώτερη οπτική της θεραπείας, μία μύηση, ένα άλμα κατανόησης για το θέμα. Μία ασθένεια, ένα τραύμα, ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα, μία βιολογική δυσκολία, δύσκολα υπερβαίνονται ή θεραπεύονται από το επίπεδο τον νου που το δημιούργησε.

Προσεγγίσεις και οπτικές που δεν αναγνωρίζουν την φύση του νου, τις ικανότητες του νου, και τα όριά του, μας οδηγούν αναπόφευκτα, ξανά και ξανά, σε μία υπαρξιακή αμηχανία και ένα φαύλο κύκλο θεραπείας. Τελικά, πού να στραφούμε και πώς, για να συμβεί η θεραπεία;

Ανώτερος εαυτός και η δύναμη της θεραπείας

Προσεγγίζοντας την νοημοσύνη του Ανώτερου Εαυτού, συνειδητοποιούμε ότι η υγιής θέση του νου είναι να υπηρετεί το πνεύμα, να συντάσσεται με το πνεύμα και να ευθυγραμμίζεται με το πνεύμα.

Όσο γυρνάμε στον τροχό, αλλάζοντας σκέψεις με άλλες σκέψεις, βρισκόμαστε στην αυλή της ανακύκλωσης των περιορισμών. 

Εάν θέλουμε αληθινές αλλαγές, βαθιές θεραπείες, και «εξ ουρανού» λύσεις, τότε χρειάζεται να πάμε εκεί που το μυστήριο του Πνεύματος βρίσκεται και να υιοθετήσουμε τους δικούς του απλούς, άμεσους και ιερούς τρόπους και οπτικές.

Ο νους είναι πολύπλοκος, αλλά το Πνεύμα είναι απλό. 

Ο νους χρειάζεται χρόνο, αλλά το Πνεύμα είναι άχρονο. 

Ο νους βλέπει εμπόδια, αλλά το Πνεύμα βλέπει λύσεις.

Στην συνάντηση θα γνωρίσουμε :

- Tρόπους θεραπείας και οπτικές που συντάσσονται με τον ανώτερο εαυτό, και που ενεργοποιούν το ιερό και παντοδύναμο πνεύμα μας, από όπου κάθε λύση και πραγματική θεραπεία έρχεται.

- Πώς ν’ αναγνωρίζουμε τις παγίδες της σκέψης, να παρακάμπτουμε τους ατελείωτους δαιδάλους του νου, και να  ευθυγραμμιζόμαστε με την πηγή της θεραπείας και των θαυματουργών αποτελεσμάτων.

Περιεχόμενα συνάντησης:

· Από τον νου και την ενέργεια στην Καρδιά του Θεού

· Επίπεδα συνειδητότητας και θεραπευτικές λειτουργίες

· Ευθυγράμμιση και αναδιάταξη για θεραπεία

· Ενέργεια και όρια θεραπείας

· Τρόποι και στάσεις για θεραπεία και υπέρβαση

· Παγίδες και αυτο-υπονόμευση στην θεραπεία

· Αφήνοντας το Υπερβατικό να κάνει το θαύμα του

Σας προσκαλώ να κοιτάξουμε παρέα το θέμα της θεραπείας, αλλά μέσα από την οπτική και την νοημοσύνη του ανώτερου εαυτού μας. Έτσι θα καταλάβουμε πώς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας στην θεραπεία οποιουδήποτε θέματος – βιολογικού, συναισθηματικού, νοητικού- και θα καταλάβουμε πώς ο ανώτερος εαυτός μας είναι η πηγή απ’ όπου η δύναμη του αδύνατου μπορεί να ενεργήσει για μας, στην ζωή μας.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ :

 • Χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις
 • Παρακολούθηση σεμιναρίου ζωντανά online
 • Πρόσβαση στο βίντεο της συνάντησης για 3 ημέρες

-------------------------------------------------------

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ημερομηνία & Ώρα: 1 Ιουνίου 2022, 5.00 - 7.00 μμ.

Συμμετοχή: 20 ευρώ + Φ.Π.Α.

*Περισσότερες πληροφορίες για την online παρακολούθηση του σεμιναρίου δίνονται μετά την  δήλωση συμμετοχής.

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας σε αυτήν την συνάντηση.

  20,00 €
  Φόρος: +4,80 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page