top of page

Ατομική Αναχώρηση Ψυχής – Μύηση στην Αγάπη

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που αναχωρεί; Πώς μπορούμε να τον βοηθήσουμε αφού αναχωρήσει; Με ποιούς τρόπους μπορούμε να διευκολύνουμε και να τιμήσουμε τον άνθρωπο και την ψυχή του, όταν βρίσκονται σε μία τέτοια διαδικασία;

Η περίοδος εγγραφής έχει κλέισει.
Δείτε άλλα events
Ατομική Αναχώρηση Ψυχής – Μύηση στην Αγάπη
Ατομική Αναχώρηση Ψυχής – Μύηση στην Αγάπη

Ημερομηνία & Τοποθεσία

06 Μαρ 2022, 10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. EET

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν, η διδασκαλία της Ατομικής Αναχώρησης που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο να έχει τόσο νόημα, ουσία και σκοπό. Η αναχώρηση πολλών ψυχών από τον πλανήτη, ραγίζει την καρδιά της ανθρωπότητας, ακριβώς επειδή η ίδια η αναχώρηση είναι για τον άνθρωπο μία Μύηση στην Αγάπη που είμαστε, στην Αγάπη της Ουσίας του είναι μας. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που αναχωρεί; Πώς μπορούμε να τον βοηθήσουμε αφού αναχωρήσει; Με ποιούς τρόπους μπορούμε να διευκολύνουμε και να τιμήσουμε τον άνθρωπο και την ψυχή του, όταν βρίσκονται σε μία τέτοια διαδικασία;  Ίσως, η παρούσα συγκυρία ή η συγχρονικότητα μας καλεί να αγγίξουμε αυτό το λεπτό, καρδιακό πεδίο που τιμά τις ψυχές μας, τις ανθρώπινες ζωές μας και την διπλή εμπειρία μας ως ψυχές/σώματα, που όλοι βιώνουμε.

Κάθε ατομική αναχώρηση μπορεί να είναι μία διαδικασία γεμάτη αγάπη, γαλήνη, σοφία και θεραπεία, εάν την ζούμε απαλλαγμένοι από φόβο. Η μετάβαση που αφορά την αναχώρηση βρίσκεται πιο κοντά στον κόσμο των Αγγέλων και της ολικής αγάπης από κάθε άλλη διαδικασία της ψυχής και αποτελεί μύηση στην σοφία της αγάπης και στην νοημοσύνη της Πνευματικής Πραγματικότητας.

Η ατομική αναχώρηση περιλαμβάνει:

 • Τα στάδια ετοιμασίας για την αναχώρηση
 • Σημάδια και ενδείξεις της αναχώρησης
 • Προετοιμασία και βοήθεια προς τον αναχωρούντα για να βρει την δική του γαλήνια αποδοχή και να κλείσει ήρεμα και με ασφάλεια  τον ανθρώπινο κύκλο του.
 • Σύγκλιση και διαχείριση ενεργειών προσωπικότητας και ψυχής αμέσως μετά την αναχώρηση.
 • Ψυχική προετοιμασία αυτών που είναι κοντά του.

Σ χ ε τ ι κ ά   μ ε   τ ι ς   Μ ε τ α β ά σ ε ι ς

Κάθε  σεμινάριο μετάβασης - είτε αφορά τον ερχομό, είτε αφορά την αναχώρηση -  αποτελεί ένα μεγάλο Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και  απελευθέρωσης. Οι μεταβάσεις αφορούν κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας  και εκπαίδευσης διότι μας οδηγούν ν’ αντιληφθούμε τον εαυτό μας και τους  άλλους, με όρους ιερότητας, σοφίας, ψυχής και μεγαλείου. Η βιωματική εμπειρία της ενέργειας των μεταβάσεων διευρύνει την  ανθρώπινη αντίληψη, ανοίγει την καρδιά και μυεί τον νου σε μια ευρύτερη  πραγματικότητα που ενώνει τους ανθρώπους, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις  ψυχές.

Ερχόμαστε  στην ζωή και πηγαίνουμε τουλάχιστον 12 χρόνια σχολείο. Κι όμως δεν  μαθαίνουμε τίποτα για εμάς, για το νόημα της ζωής μας. Δεν μαθαίνουμε  τίποτα για την ψυχή μας, για το πώς φτάσαμε εδώ, γιατί είμαστε εδώ, τι  σημαίνει ότι είμαστε εδώ.

Τα σεμινάρια των μεταβάσεων σηκώνουν το πέπλο της λήθης. Η  ενθύμηση και γνώση των σταδίων κάθε μετάβασης -ερχομών και αναχωρήσεων-  αφυπνίζει την καρδιά μας, μας θυμίζει ότι είμαστε άχρονες παρουσίες  μέσα στον χρόνο, και γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην πνευματική μας φύση  και την υλική μας εμπειρία. Οι Μεταβάσεις μας οδηγούν ν’ αντιληφθούμε  τον εαυτό μας και τους άλλους, με όρους ιερότητας, σοφίας, ψυχής και  μεγαλείου.

Από  το 2002 που έγινε η πρώτη βιωματική διδασκαλία μετάβασης με καθοδήγηση,  τα σεμινάρια του 2003 και 2005, την Ανώτερη Επικοινωνία (Αναχωρήσεις,  Μνήμες 3ης διάστασης, Θεϊκός Μεσολαβητής) που έγινε το 2007 για θέματα  που αφορούν την μετάβαση, και όλα τα σεμινάρια/διδασκαλίες μετάβασης που  έγιναν μετέπειτα, είδα τόσα θαύματα και χαρούμενες θεραπείες να  συμβαίνουν στην ψυχή και στην καρδιά των ανθρώπων που πλησίασαν και  γνώρισαν αυτό το εξαίσιο ενδιάμεσο πεδίο που συνενώνει την ανθρώπινη  εμπειρία με την πνευματική πραγματικότητα της ψυχής.

Μάθετε περισσότερα για τις Μεταβάσεις εδώ >>

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας.

  50,00 €
  Φόρος: +12,00 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή - Πακέτο Προσφοράς

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας σε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις (Μαρτίου και Απριλίου), και να επωφεληθείτε της ειδικής τιμής. Επίσης, κατόπιν της εγγραφή σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες υλικό των προηγούμενων συναντήσεων (Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου) που περιλαμβάνει αρχεία βίντεο και σημειώσεις PDF.

  220,00 €
  Φόρος: +52,80 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page