Εποχές Μοναχικότητας και Αγάπης

Μέσα στην ατμόσφαιρα Αγάπης της εποχής των Χριστουγέννων, είναι η ευκαιρία να αποσυρθούμε για λίγο από το εξωτερικό σπατάλημα του εαυτού και ν’ ανακαλύψουμε την Χάρη της Αγάπης μέσα μας, ώστε ν’ αγαπήσουμε και ν’ αγαπηθούμε μ’ έναν νέο, φρέσκο και ιερό τρόπο – ν’ αγαπήσουμε και ν’ αγαπηθούμε σε μία
Η περίοδος εγγραφής έχει κλέισει.

Ημερομηνία & Τοποθεσία

Dec 16, 2018, 4:00 PM – 7:00 PM
Σεμιτέλου 2 (ένταντι Μεγάρου Μουσικής), Semitelou 2, Athina 115 28, Greece

Περιγραφή

Μέσα στην ατμόσφαιρα Αγάπης της εποχής των Χριστουγέννων, είναι η ευκαιρία να αποσυρθούμε για λίγο από το εξωτερικό σπατάλημα του εαυτού και ν’ ανακαλύψουμε την Χάρη της Αγάπης μέσα μας, ώστε ν’ αγαπήσουμε και ν’ αγαπηθούμε μ’ έναν νέο, φρέσκο και ιερό τρόπο – ν’ αγαπήσουμε και ν’ αγαπηθούμε σε μία νέα αντίληψη της ζωής μας, της πορείας μας και των εποχών της μοναχικότητας που πια δεν φοβίζουν αλλά εναγκαλίζονται.

Περιγραφή: Οι εποχές της μοναχικότητας βιώνονται είτε ως σωματική μοναχικότητα – απουσία άλλων ανθρώπων γύρω μας, είτε ως ψυχική μοναχικότητα – το αίσθημα μοναξιάς μέσα μας παρότι μπορεί να περιτριγυριζόμαστε από άλλους ανθρώπους. Εκτιμώντας τα δώρα και το περιεχόμενο που κρύβουν μέσα τους οι εποχές της μοναχικότητας, την δύναμη μεταμόρφωσης που αυτές οι εποχές φέρουν ως δυνατότητα για μας, μπορούμε ν’ αποδιώξουμε τον φόβο μας για την ζωή μας και την πορεία μας.

Οι εποχές μοναχικότητας έρχονται παρά την θέλησή μας και παρά την αποστροφή μας γι’ αυτές. Γνωρίζουμε ότι τέτοιες εποχές φέρουν μεγάλη μεταμορφωτική δύναμη και σηματοδοτούν την δυνατότητα και πιθανότητα για μεγάλες αλλαγές στον εαυτό και/ή στη ζωή μας. Είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης στάσης να μην αρέσκεται σε αλλαγές, να επιθυμεί την σταθερότητα των πραγμάτων, να στοχεύει στην μη – μεταβολή.

διαβάστε περισσότερα εδώ

Η περίοδος εγγραφής έχει κλέισει.

Κοινοποίηση

  • Instagram
Επικοινωνία

T: (+30) 2114058145

M: (+30) 6931582291

E: contact@haritini.org

 

©2021 Haritini Christakou. Πολιτική Απορρήτου