Ερχομός Ψυχής Β' Μέρος: Η Διαδικασία του Ερχομού

Η βιωματική εμπειρία της ενέργειας των μεταβάσεων διευρύνει την ανθρώπινη αντίληψη, ανοίγει την καρδιά και μυεί τον νου σε μια ευρύτερη πραγματικότητα που ενώνει τους ανθρώπους, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις ψυχές.
Η περίοδος εγγραφής έχει κλέισει.
Ερχομός Ψυχής Β' Μέρος: Η Διαδικασία του Ερχομού

Ημερομηνία & Τοποθεσία

11 Οκτ 2020, 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Η διαδικασία για τον Ερχομό μίας ψυχής είναι μία βαθιά πνευματική, συνειδησιακή, και μεταμορφωτική εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει :

 • Η ενεργοποίηση της καθόδου για ενσάρκωση.
 • Επάλληλες Ενεργειακές Επιστρωματώσεις συχνοτήτων της ψυχής
 • Τα στάδια του ερχομού – οι σταθμοί
 • Αλλαγές και ενεργειακές εργασίες κατά τον ερχομό.
 • Υποδοχή της ψυχής μετά την γέννηση.
 • Αναγνώριση και επικύρωση του ερχομού της ψυχής.
 • Αναδρομική αναγνώριση και επικύρωση ερχομού ψυχής.

Σ Χ Ε Τ Ι Κ Α   Μ Ε   Τ Ι Σ   Μ Ε Τ Α Β Α Σ Ε Ι Σ

Κάθε  σεμινάριο μετάβασης - είτε αφορά τον ερχομό, είτε αφορά την αναχώρηση -  αποτελεί ένα μεγάλο Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και  απελευθέρωσης. Οι μεταβάσεις αφορούν κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας  και εκπαίδευσης διότι μας οδηγούν ν’ αντιληφθούμε τον εαυτό μας και τους  άλλους, με όρους ιερότητας, σοφίας, ψυχής και μεγαλείου. Η βιωματική εμπειρία της ενέργειας των μεταβάσεων διευρύνει την  ανθρώπινη αντίληψη, ανοίγει την καρδιά και μυεί τον νου σε μια ευρύτερη  πραγματικότητα που ενώνει τους ανθρώπους, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις  ψυχές.

Ερχόμαστε  στην ζωή και πηγαίνουμε τουλάχιστον 12 χρόνια σχολείο. Κι όμως δεν  μαθαίνουμε τίποτα για εμάς, για το νόημα της ζωής μας. Δεν μαθαίνουμε  τίποτα για την ψυχή μας, για το πώς φτάσαμε εδώ, γιατί είμαστε εδώ, τι  σημαίνει ότι είμαστε εδώ.

Τα σεμινάρια των μεταβάσεων σηκώνουν το πέπλο της λήθης. Η  ενθύμηση και γνώση των σταδίων κάθε μετάβασης -ερχομών και αναχωρήσεων-  αφυπνίζει την καρδιά μας, μας θυμίζει ότι είμαστε άχρονες παρουσίες  μέσα στον χρόνο, και γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην πνευματική μας φύση  και την υλική μας εμπειρία. Οι Μεταβάσεις μας οδηγούν ν’ αντιληφθούμε  τον εαυτό μας και τους άλλους, με όρους ιερότητας, σοφίας, ψυχής και  μεγαλείου.

Από  το 2002 που έγινε η πρώτη βιωματική διδασκαλία μετάβασης με καθοδήγηση,  τα σεμινάρια του 2003 και 2005, την Ανώτερη Επικοινωνία (Αναχωρήσεις,  Μνήμες 3ης διάστασης, Θεϊκός Μεσολαβητής) που έγινε το 2007 για θέματα  που αφορούν την μετάβαση, και όλα τα σεμινάρια/διδασκαλίες μετάβασης που  έγιναν μετέπειτα, είδα τόσα θαύματα και χαρούμενες θεραπείες να  συμβαίνουν στην ψυχή και στην καρδιά των ανθρώπων που πλησίασαν και  γνώρισαν αυτό το εξαίσιο ενδιάμεσο πεδίο που συνενώνει την ανθρώπινη  εμπειρία με την πνευματική πραγματικότητα της ψυχής.

Μάθετε περισσότερα για τις Μεταβάσεις εδώ >>

Δήλωση Συμμετοχής
Τιμή
Ποσότητα
Σύνολο
 • Εγγραφή
  €50
  +€12 Φ.Π.Α
  €50
  +€12 Φ.Π.Α
  0
  €0
 • Εγγραφή με Κατάθεση
  €0
  €0
  0
  €0
 • Εγγραφή - Πακέτο Προσφοράς
  €170
  +€40.80 Φ.Π.Α
  €170
  +€40.80 Φ.Π.Α
  0
  €0
Σύνολο€0

Κοινοποίηση