top of page

Μάγοι & Αλχημιστές - Ελληνική Μυθολογία & Θεραπεία του Ψυχισμού

Μυθικές δυνάμεις αντιπαλεύουν και δρουν μέσα στον ψυχισμό μας. Με την βοήθεια των Ελληνικών μυθικών μορφών μαθαίνουμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας στο επίπεδο του ψυχισμού, να έχουμε επίγνωση των δυναμικών του, και να φέρνουμε θεραπεία και ισορροπία στις θεμελιώδεις δυνάμεις της ζωής μας.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλείσει.
Δείτε άλλες Εκδηλώσεις
Μάγοι & Αλχημιστές - Ελληνική Μυθολογία & Θεραπεία του Ψυχισμού
Μάγοι & Αλχημιστές - Ελληνική Μυθολογία & Θεραπεία του Ψυχισμού

Ημερομηνία & Τοποθεσία

03 Μαρ 2021, 7:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ.

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

~ Κατάλαβε εσένα και θα καταλάβεις όλον τον κόσμο ~

Μυθικές δυνάμεις αντιπαλεύουν και δρουν μέσα στον ψυχισμό μας. Με την βοήθεια των Ελληνικών μυθικών μορφών μαθαίνουμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας στο επίπεδο του ψυχισμού και να φέρνουμε θεραπεία και ισορροπία στις σπηλιές και τα άγρια δάση του Εσωτερικού Αμαζόνιου.

Το θέμα αυτής της συνάντησης είναι "Μάγοι & Αλχημιστές."

---------------------------------------------------------------------

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ;

Μία σειρά συναντήσεων με σκοπό την κατανόηση και θεραπεία του πιο απρόσιτου μέρους του εαυτού μας, τον ψυχισμό μας, Χρησιμοποιώντας συμβολικές μορφές της Ελληνικής μυθολογίας που καθεμία αντιπροσωπεύει διαφορετικές ποιότητες και δυνάμεις του ασυνειδήτου μας θα οδηγηθούμε να καταλάβουμε ουσιαστικότερα τον εαυτό μας και να θεραπεύσουμε “τυφλά” σημεία της συνειδητότητάς μας που επηρεάζουν και χρωματίζουν την ποιότητα της ζωής και λειτουργίας μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ

Πολλά συνέβησαν και πολλά καταλάβαμε από τότε που ξεκινήσαμε την πορεία της Επιστροφής. Μάθαμε για την συμπεριφορά σαν καθρέφτη των σκέψεων και των συνασθημάτων μας, αναγνωρίσαμε κύριες ψυχικές ποιότητες, και είμαστε στα χρόνια όπου η θεραπεία του ψυχισμού γίνεται μέγα ζητούμενο.

Ο ψυχισμός μας είναι ένα πεδίο κοσμικών διαστάσεων, όπου τεράστιες δυνάμεις χορεύουν και αναμετριούνται κάτω από το όριο της συνειδητής αντίληψης. Αυτό είναι το ενδιάμεσο πεδίο ανάμεσα στην προσωπικότητα και στην ψυχή μας. Το μεγάλο ασυνείδητο όπου όλες οι δυνάμεις είναι καθολικά απρόσωπες παρότι τις βιώνουμε πολύ προσωπικά. Οι κινήσεις αυτών των δυνάμεων στον ψυχισμό προσδιορίζουν την οπτική μας, τις αντιδράσεις μας, την ψυχολογία μας, και την συμπεριφορά μας. Είναι η εποχή όπου αυτές οι δυνάμεις αντιπαλεύουν πιο έντονα μέσα σε κάθε άνθρωπο και ζητούν απελευθέρωση και ισορροπία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ & ΨΥΧΙΣΜΟΣ

Αυτή είναι μία σειρά συναντήσεων με σκοπό την κατανόηση και θεραπεία του πιο απρόσιτου μέρους μας, τον ψυχισμό, χρησιμοποιώντας συμβολικές μορφές της Ελληνικής μυθολογίας που καθεμία αντιπροσωπεύει διαφορετικές ποιότητες και δυνάμεις του ασυνειδήτου μας.

Με ιστορίες και παραμύθια, με μύθους, ήρωες και δαίμονες, καθε εποχή της ανθρωπότητας εξερεύνησε το πεδίο του ψυχισμού και των αόρατων δυνάμεων δίνοντάς τους ονόματα. Η ελληνική μυθολογία ζει μέσα στα δικά μας κύτταρα και βρίθει από μυθικές μορφές και ιστορίες που όλες παραπέμπουν στον ανεξερεύνητο και αδάμαστο Αμαζόνιο του Ασυνείδητου μας.

Μπορούμε να δαμάσουμε τους δράκους μας, να νικήσουμε τους γίγαντες, να ξεγελάσουμε τα ξωτικά, να γλυτώσουμε από την Χάρυβδη, να προασπίσουμε την ανθρωπινότητα των Κενταύρων,  και να ξεφορτωθούμε τα στοιχειά μας. Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούμε να τα κάνουμε μόνο μέσα στον ψυχισμό μας. Εκεί λύνονται τα θέματα, εκεί κατανοούνται οι δυνάμεις, και εκεί κατανοείται και ο ίδιος μας ο εαυτός. Αυτή είναι μία διαδρομή για να το κάνουμε.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ;

Η σειρά συναντήσεων της Πνευματικής Αυτογνωσίας αφορούν:

 •  Όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν μία καλύτερη κατανόηση του εαυτού τους, ώστε να νιώθουν τον εαυτό τους ως τον μέγα άγνωστο και μυστήριο.
 •  Όλους εκείνους που καταλαβαίνουν ότι το επίπεδο γνώσης του εαυτού τους είναι το επίπεδο της ικανότητάς τους να διαχειριστούν τα πάντα στην ζωή : σχέσεις, αποφάσεις, διλήμματα.
 •  Όσους νιώθουν την ανάγκη να επαυξήσουν τον βαθμό αυτογνωσίας και αυτοκυριαρχίας
 •  Όσους αισθάνονται ότι υπάρχουν “μυστήριοι κόμποι” μέσα τους και θέλουν να καταλάβουν τι είναι αυτοί και πώς να τους θεραπεύσουν.
 •  Όσους ανιχνεύουν μία “υπόγεια ψυχο-συναισθηματική δυσλειτουργία” και θέλουν να τελειώνουν μ’ αυτήν και να την θεραπεύσουν.
 •  Όσους δεν νομίζουν ότι η ζωή κρίνεται στις εξωτερικές πράξεις και λόγια, αλλά κατανοούν ή υποψιάζονται ότι η συμπεριφορά καθενός στην ζωή κρίνεται από άλλους πιο δυσδιάκριτους ή αφανείς παράγοντες.
 •  Όσους θέλουν να καταλάβουν τα “γιατί” της ανθρωπότητας επί της ουσίας και σε βάθος, ώστε να κατανοούν όλα όσα συμβαίνουν στην εξωτερικότητα της ζωής

Οφέλη Παρακολούθησης:

 •  Ουσιαστική επαύξηση βαθμού αυτο-γνωσίας
 •  Καλύτερη διαχείριση ψυχοσυναισθηματικών ροών
 •  Μεγαλύτερη κατανόηση δράσεων μέσα στον ψυχισμό
 •  Μάθηση του τρόπου εισόδου στο πεδίο του ψυχισμού
 •  Υψηλότερη διάκριση των ροών
 •  Αύξηση ικανότητας αυτο-διάγνωσης ψυχοσυναισθηματικών δυνάμεων

_________________________________________________

1ος κύκλος - 10 Φεβρουαρίου – 17 Μαρτίου

Δυνάμεις στον Ψυχισμό και Θεματικές Ενότητες : 

- Κοιτώντας με τον Πανόπτη, Συνομιλώντας με τους Φύλακες

- Δαμάζοντας τους εσωτερικούς δράκους και τυφώνες

- Νικώντας τους γίγαντες, περνώντας από τον Ωρίωνα, αφήνοντας τον Εφιάλτη

- Με την γνώση των αλχημιστών

- Ξεγελώντας τα ξωτικά, γλυτώνοντας από τις Άρπυιες

- Προσπερνώντας τις Λάμιες και τις Σειρήνες

_________________________________________________

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ 

 • Ζωντανή παρακολούθηση online
 • Χρόνο για Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Πρόσβαση 1 εβδομάδας στην κάθε συνάντηση
 • Στοχασμοί για περισυλλογή

--------------------------------------------------------------------

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ώρες: 7.00 – 8.30 μμ

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη. Η κάθε συνάντηση είναι αυτόνομη και δεν προϋποθέτει την παρακολούθηση της προηγουμένης.

Διάρκεια 1ου Κύκλου: 6 online συναντήσεις, 10 Φεβρουαρίου - 17 Μάρτιου 2021

Τόπος: Online. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την online παρακολούθηση των ομιλιών δίνονται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Κόστος: 20 ευρώ η κάθε συνάντηση ή Ειδική τιμή για όλες τις συναντήσεις 100 ευρώ  (+Φ.Π.Α.)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +302114058145, Κ: +30 6931582291

--------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ >>

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας σε αυτήν την συνάντηση.

  20,00 €
  Φόρος: +4,80 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή - Πακέτο Προσφοράς

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας σε όλο τον κύκλο συναντήσεων (6 online συναντήσεις), και να επωφεληθείτε της ειδικής τιμής. Kατόπιν της εγγραφή σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες υλικό των προηγούμενων συναντήσεων.

  100,00 €
  Φόρος: +24,00 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page