top of page

Μυστικιστικά Χριστούγεννα : Η γέννηση της Θαυματουργής Συνειδητότητας

Σας προσκαλώ σε τέσσερις συναντήσεις ψυχικής διεύρυνσης και καρδιακής ενδυνάμωσης , που θα μας δώσουν την θέρμη και την έμπνευση να ζήσουμε με ουσία και ιερότητα τα φετινά Χριστούγεννα.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλείσει.
Δείτε άλλες Εκδηλώσεις
Μυστικιστικά Χριστούγεννα : Η γέννηση της Θαυματουργής Συνειδητότητας
Μυστικιστικά Χριστούγεννα : Η γέννηση της Θαυματουργής Συνειδητότητας

Ημερομηνία & Τοποθεσία

21 Δεκ 2020, 8:30 π.μ. – 24 Δεκ 2020, 10:00 π.μ.

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Π Ε Ρ Ι Λ Η Π Τ Ι Κ Α

Φίλοι μου, ξεκινώντας από την ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου,  μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί, σας προσκαλώ σε τέσσερις συναντήσεις ψυχικής διεύρυνσης και καρδιακής ενδυνάμωσης με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτές οι σύντομες πρωινές συναντήσεις διάρκειας 1.30 ώρας θα μας δώσουν την θέρμη και την έμπνευση να ζήσουμε με ουσία και ιερότητα τα φετινά χριστούγεννα.

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Η πνευματικότητα γεννιέται από την εσωτερικότητα της συνειδητότητας. Μέσα στον εαυτό μας, όλα συμβολίζονται και όλα οδηγούν την συνείδησή μας προς το ιερό και φωτεινό χώρο του πυρήνα της συνείδησής μας. 

Αυτές οι συναντήσεις θα είναι μία ευκαιρία για να ζήσουμε την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με ψυχική θαλπωρή, με νοητική ανάταση και καρδιακή δεκτικότητα. Στις μυστικιστικές μας συναντήσεις θα αποκωδικοποιήσουμε την ουσία των γεγονότων που αφορούν την γέννηση του Χριστού και θα δούμε πώς αυτά μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσα στην δική μας συνειδητότητα, αποτελώντας μέρη των άχρονων εαυτών μας.

Τέτοιες επιγνώσεις και αναγνωρίσεις είναι πρακτικά χρήσιμες επειδή μπορούμε να τις εφαρμόζουμε μέσα στην καθημερινότητά μας κρατώντας τον εαυτό μας στην πορεία της σοφίας και της ιερότητας. Η Αλήθεια πάντα ενδυναμώνει την ατομική αλήθεια μας. Μας βοηθά να μένουμε εστιασμένοι στην πορεία προς το φως, μας στηρίζει να υπερβαίνουμε αβεβαιότητες, μας δείχνει με πρακτικούς τρόπους τα στηρίγματα χρειαζόμαστε για να νιώθουμε ότι είμαστε παρόντες και να μην χανόμαστε στην ζωή.

Το πνεύμα αέναα ενώνει και ενοποιεί αυτά που ο νους διαχωρίζει και χωρίζει. Σ’ αυτές τις συναντήσεις θα λάβουμε τα δώρα των Χριστουγέννων μία μυστικιστική διαδρομή προς την φάτνη, προς την ιερή στιγμή, προς την ανάδυση της φωτισμένης συνείδησης.

Η  Δ Ι Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Α 

Μέσα στο πλαίσιο της «μετάφρασης» ενεργειών που κάνω εδώ και δύο δεκαετίες, μεταφέροντας πληροφορίες από άλλα πεδία με σκοπό να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, την ζωή και την κρυμμένη ουσία πίσω απ’ όσα ζούμε, έχω κατανοήσει ότι η ουσία της εργασίας μου είναι η «γεφύρωση» πτυχών της συνειδητότητας. Αυτή η «μετάφραση» είναι μία εγγενής ικανότητα και μου φαίνεται απόλυτα φυσική, καθόλου ιδιαίτερη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν, αλλά και για όλα όσα έχουν δοθεί σε μένα και σε άλλους χάρη σ’ αυτήν. Αυτήν την γεφύρωση προτίθεται να κάνω αυτά τα Χριστούγεννα ώστε ο Θεϊκός Θεραπευτής να «μπαλώσει» τις καρδιές μας και να «συρράψει» τον νου μας από τις ρήξεις και ρωγμές που η χρονιά που τελειώνει έφερε.

Οι ενότητες που θα καλυφθούν είναι:

 1. Μυστικιστική γέννηση και το βάθος της ψυχής
 2. Εικόνες και το Άμωμο του Πνεύματος
 3. Η γέννηση του Θεού μέσα μας, από την ιστορία στην αιωνιότητα
 4. Γέννηση & αιωνιότητα στον χρόνο

Οπότε, από την Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη στις 8.30 :

 • Θα ξεκινώ περιγράφοντας την αντίστοιχη ενότητα που αφορά την Γέννηση του Χριστού
 • Θα «μεταφράζω» τα συμβολικά γεγονότα για εμάς και την συνειδητότητά μας στο τώρα.
 • Θα εξηγώ πώς αυτά μπορούν να εφαρμοστούν ώστε να ενδυναμωθεί το φως του εαυτού
 • Θα εξηγώ πώς η ουσία της συκεκριμένης ενότητας καθρεφτίζεται στην συλλογική πορεία της ανθρωπότητας, και
 • Θα δίνω κάποια δήλωση, η προσευχή, η διαλογισμό, που θα μας βοηθά να κρατήσουμε ζωντανή την πνευματική ποιότητα μέσα μας.

Ο Σκοπός των Μυστικιστικών Χριστουγέννων είναι:

Να ζωντανέψουμε την θέρμη της καρδιάς, την δύναμη της ψυχής και το φως μέσα στην συνείδησή μας, ως ποιότητες της Αγάπης και του Ιερού / Χριστού. Να γεφυρώσουμε το ανθρώπινο με το θεϊκό, φέρνοντας νόημα, σκοπό, γαλήνη, και αντοχή μέσα στον εαυτό μας και στην καθημερινότητα της ζωής μας. Να ενοποιήσουμε την ενέργεια του βάθους του Χειμερινού Ηλιοστασίου με την ενέργεια του ύψους της Χριστικής Φώτισης.

Ελάτε να ζήσουμε την μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με ψυχική θαλπωρή,

με νοητική ανάταση και καρδιακή δεκτικότητα.

Με σκέψεις αγάπης,

Χαριτίνη

-----------------------------------------------------

Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν:

 • 4 Συναντήσεις με ζωντανή παρακολούθηση online
 • Θέματα για περισυλλογή
 • Διαλογισμούς - Προσευχή
 • Πρόσβαση στο υλικό για 14 ημέρες

Τόπος: Online. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την online παρακολούθηση των ομιλιών δίνονται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας.

  60,00 €
  Φόρος: +14,40 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page