top of page

Μυστικιστικός Δεκαπενταύγουστος - Η Θαυματουργή Συνειδητότητα της Μαρίας

Φίλοι μου, σας προσκαλώ σε πέντε συναντήσεις ψυχικής αναζωπύρωσης με αφορμή την Μεγάλη Γιορτή της Παναγίας. Αυτές οι σύντομες πρωϊνες συναντήσεις διάρκειας 1.30 ώρας θα μας δώσουν την ευκαιρία να προετοιμαστούμε μυστικιστικά για την ημέρα που όλη η χώρα και η χριστιανοσύνη γιορτάζουν την Μαρία.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλέισει.
Δείτε άλλα events
Μυστικιστικός Δεκαπενταύγουστος - Η Θαυματουργή Συνειδητότητα της Μαρίας
Μυστικιστικός Δεκαπενταύγουστος - Η Θαυματουργή Συνειδητότητα της Μαρίας

Ημερομηνία & Τοποθεσία

10 Αυγ 2020, 9:00 π.μ. – 14 Αυγ 2020, 10:30 π.μ.

Online Συναντήσεις

Περιγραφή

Φίλοι μου, σας προσκαλώ σε πέντε συναντήσεις ψυχικής αναζωπύρωσης με αφορμή την Μεγάλη Γιορτή της Παναγίας. Αυτές οι σύντομες πρωϊνες συναντήσεις διάρκειας 1.30 ώρας θα μας δώσουν την ευκαιρία να προετοιμαστούμε μυστικιστικά για την ημέρα που όλη η χώρα και η χριστιανοσύνη γιορτάζουν πανηγυρικά την Μαρία.

Η πνευματικότητα έχει τις ρίζες της στην εσωτερικότητα της συνειδητότητας. Γι’ αυτό και κάθε θρησκεία φέρει κομμάτια της Αλήθειας μέσα της. Κάτω από την επιφάνεια, όλα συμβολίζονται και ερμηνεύονται με την εσωτερική γλώσσα της ψυχής που αποτελεί τον πυρήνα της συνείδησής μας.

Αυτές οι συναντήσεις θα είναι μία ευκαιρία για να ζήσουμε την μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου με πνευματική ουσία φέρνοντας την ουσία στην καθημερινότητα της ζωής μας. Στις μυστικιστικές μας συναντήσεις θα παρακολουθήσουμε την πορεία της ζωής της Παναγίας αποκωδικοποιώντας τις διδασκαλίες που η ζωή της μεταδίδει σ’ εμάς. Θα κατανοήσουμε την ουσία των γεγονότων της δικής της ζωής. Θα δούμε πώς αυτές οι διδασκαλίες συνεχίζουν να ισχύουν μέχρι και σήμερα, και πώς μπορούμε να τις εφαρμόσουμε πρακτικά ανοίγοντας σε θαυμτουργές και θεραπευτικές δυνάμεις που το σύμπαν φυλά για μας.

Η προσέγγιση της Αλήθειας πάντα ενδυναμώνει την ατομική αλήθεια μας. Μας βοηθά να μένουμε εστιασμένοι στην πορεία προς το φως, μας στηρίζει να υπερβαίνουμε αβεβαιότητες, μας δείχνει με πρακτικούς τρόπους ποια στηρίγματα χρειαζόμαστε για να νιώθουμε ότι εμείς κινούμε την ζωή μας, και όχι η ζωή εμάς.

Το πνεύμα πάντα συνενώνει αυτά που ο νους διαχωρίζει. Το πνεύμα πάντα ενοποιεί αυτά που το μυαλό χωρίζει. Σ’ αυτές τις συναντήσεις θ’ ακολουθήσουμε το πνεύμα. Θα λάβουμε τα δώρα του κάνοντας μία μυστικιστική διαδρομή προς την αλήθεια, χρησιμοποιώντας τα ιστορικά γεγονότα ως δείκτες και πυξίδες.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μέσα στην χρονιά της Μεγάλης Θεραπείας και την πρόκληση που παράγει, το Δεκαπεντάγουστο δεν είναι σαν κανένα προηγούμενο. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλαγμένοι, επηρεασμένοι, τραυματισμένοι, ψυχικά πιεσμένοι. Αυτό μας κάνει όλους πιο δεκτικούς στην Ουσία της Μαρίας, στην συνειδητοποίηση της θαυματουργής ποιότητας της συνειδητότητας, στην ανακάλυψη αυτής της ποιότητας μέσα μας. Αυτό μας κάνει πιο έτοιμους να ζωντανέψουμε ψυχικές δυνάμεις που έμεναν ανενεργές.

Το Μυστικιστικό Δεκαπενταύγουστο είναι μία μυστικιστική διαδρομή που μας οδηγεί ν’ αναγνωρίσουμε και να συναισθανθούμε τις αναγνώριστες ποιότητες και δυνάμεις της συνειδητότητας – εκείνες που καπακώνονται από την βιασύνη και το στρες για τον επιούσιον, κάνοντάς μας να χάνουμε τον άρτον, μένοντας ψυχικά νηστικοί και ασίτιστοι.

Σας προσκαλώ σε μία καθημερινή συνάντηση από Δευτέρα έως και Παρασκευή, πριν την ημέρα της Γιορτής της Μαρίας, ώστε ν’ ανοίξουμε χώρο μέσα μας για την Θαυματουργή Παρουσία της και ν’ αναζωπυρώσουμε τις διψασμένες μας ψυχές.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μέσα στο πλαίσιο της «μετάφρασης» ενεργειών που κάνω εδώ και δύο δεκαετίες, μεταφέροντας πληροφορίες από άλλα πεδία με σκοπό να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, την ζωή και την κρυμμένη ουσία πίσω απ’ όσα ζούμε, έχω κατανοήσει ότι η ουσία της εργασίας μου είναι η «γεφύρωση» πτυχών της συνειδητότητας. Αυτή η «μετάφραση» είναι μία εγγενής ικανότητα και μου φαίνεται απόλυτα φυσική, καθόλου ιδιαίτερη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν, αλλά και για όλα όσα έχουν δοθεί σε μένα και σε άλλους χάρη σ’ αυτήν. Αυτήν την γεφύρωση προτίθεται να κάνω και σ’ αυτό το Μυστικιστικό Δεκαπενταύγουστο ώστε να φτιάξουμε ή επιδιορθώσουμε την εσωτερική ψυχική γέφυρα με την Μυστικιστική Μαρία και να ισχυροποιηθούμε θαυματουργά και ψυχικά.

Οι ενότητες που θα καλυφθούν με βάση την ζωή της Μαρίας είναι:

1. Η ζωή έως την άμωμο σύλληψη

2. Από την σύλληψη μέχρι την γέννηση του Ιησού

3. Μεγαλώνοντας το θεϊκό παιδί

4. Ολοκληρώνοντας την πορεία

5. Αναχώρηση

Οπότε, από την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή στις 9.00 :

· θα ξεκινώ περιγράφοντας την αντίστοιχη ενότητα της ζωής της Μαρίας - Παναγίας

· θα «μεταφράζω» την ουσία των συμβολικών γεγονότων και τις αντιστοιχίες με το σήμερα, με εμάς και την συνειδητότητά μας.

· θα εξηγώ πώς η συγκεκριμένη ενότητα της ζωής της μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα έτσι ώστε να ενδυναμώσει τον ατομικό ψυχισμό

· Θα εξηγώ πώς η ουσία της διδασκαλίας της συκεκριμένης ενότητας καθρεφτίζεται και οδηγεέι την συλλογική πορεία της ανθρωπότητας προς το μέλλον.

· Με αφορμή το τμήμα της ζωής της Μαρίας που θα αναλύεται κάθε μέρα, θα δίνω κάποια δήλωση, η προσευχή, η διαλογισμό, που θα μας βοηθά να συνδέσουμε / ζωντανέψουμε την αντίστοιχη ποιότητα μέσα μας.

Ο Σκοπός του Μυστικιστικού Δεκαπενταύγουστου είναι:

Να ζωντανέψουμε την ψυχική χορδή της θαυματουργής συνείδησης μέσα μας, να καταλάβουμε πώς μπορούμε να την ζωντανεύουμε ή να την κρατάμε ζωντανή όποτε εμείς το επιλέξουμε. Να γεφυρώσουμε το ανθρώπινο με το ψυχικό, και να δημιουργήσουμε καλύτερη συγκρότητηση, βαθύτερη ασφάλεια, περισσότερο θάρρος, τόλμη, και θετικότητα μέσα στον εαυτό μας, για εμάς και την ζωή μας. Να δούμε το μεγάλο ιστορικό γεγονός της ζωής της Μαρίας και να το κατανοήσουμε ως πνευματική καθοδήγηση, άχρονη διδασκαλία και πυξίδα δράσης και λειτουργίας για την καθημερινότητα της ζωής.

Κόστος Παρακολούθησης: 60 ευρώ (η τιμή δεν περιλαμβάνει φπα)

Κοινοποίηση

bottom of page