top of page

ΝΕΟ ΚΑΜΕΛΟΤ : Συμμετέχοντας στην Ανα-δημιουργία του Κόσμου

Αυτή η συνάντηση έρχεται για ν’ απαντήσει σε καίρια και μύχια ερωτήματα, αλλά και να βοηθήσει να δούμε καθαρά την αναδημιουργία που συμβαίνει «κάτω από την μύτη μας» και να βάλουμε το λιθαράκι μας οικοδομώντας ένα Νέο Κάμελοτ.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλείσει.
Δείτε άλλες Εκδηλώσεις
ΝΕΟ ΚΑΜΕΛΟΤ : Συμμετέχοντας στην Ανα-δημιουργία του Κόσμου
ΝΕΟ ΚΑΜΕΛΟΤ : Συμμετέχοντας στην Ανα-δημιουργία του Κόσμου

Ημερομηνία & Τοποθεσία

19 Δεκ 2020, 11:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Π Ε Ρ Ι Λ Η Π Τ Ι Κ Α

Ο κόσμος μας μεταμορφώνεται και εμείς είμαστε μέρη των δημιουργικών δυνάμεων αυτής της μεταμόρφωσης. Καθένας έχει την θέση του και τον ρόλο του σ’ αυτή την ανα-δημιουργία. Όλοι έχουμε δώρα να δώσουμε, και όλοι αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να μετέχουμε σ’ ένα Οράμα τόσο Μεγάλο, που μας υπερβαίνει – ποιος είναι ο ρόλος και η θέση μας.

Αυτή η συνάντηση έρχεται για ν’ απαντήσει σε καίρια και μύχια  ερωτήματα, αλλά και να βοηθήσει να δούμε καθαρά την αναδημιουργία που  συμβαίνει «κάτω από την μύτη μας» και να βάλουμε το λιθαράκι μας  οικοδομώντας ένα Νέο Κάμελοτ. 

Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Πολλοί νιώθουν τους τελευταίους μήνες ότι υπάρχει μία βαθιά αλλαγή μέσα τους, μία ανακατάταξη στο κύτταρό τους, η οποία έχει την δυνατότητα ν’ ανασυγκροτήσει την εσωτερική και εξωτερική τους πραγματικότητα. Επίσης νιώθουν ότι η αναγέννηση του κόσμου μας θα συμβεί εκ των έσω και αναζητούν το νόημα των ζυμώσεων και πώς αυτές μπορούν να μας βοηθήσουν να ζήσουμε ενεργά στην ανα-δημιουργία του κόσμου μας.

Αυτό το σεμινάριο είναι η απάντηση στην αναζήτηση νοήματος αλλά και κατεύθυνσης ζωής στην ατομική και συλλογική ανα-δημιουργία που ξετυλίγεται.

Ο μόνος τρόπος να παραλληλίσω αυτό που συμβαίνει στον πανανθρώπινο ψυχισμό είναι να σας ταξιδέψω πίσω στον χρόνο, στην εποχή του Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τράπεζας – στον θρύλο μίας Δημιουργίας που έφερε ελπίδα στην κοινωνία για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισονομία, ειρήνη.

Η αναφορά στην αρχετυπική ποιότητα του Αρθρούρου μάς βοηθά να καταλάβουμε την τωρινή δυνατότητα και τον συσχετισμό της με τις παρούσες συνθήκες. Η τωρινή δυναμική μπορεί να οδηγήσει σ’ ένα Νέο Διαφωτισμό – Ολιστικό σε σχέση με τον πρώτο Διαφωτισμό της ανθρωπότητας.

Είμαστε οι κομιστές αυτού που περιμένουμε. Μέσα σε καθέναν, η δημιουργική δύναμη προσμένει την έκφραση. Ο εαυτός μας καλεί να πάρουμε την θέση μας σ’ αυτήν την ανα-δημιουργία, η οποία είναι η μεγαλύτερη που ζήσαμε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να έχουμε διευρυμένη οπτική, ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε τους δράκους μέσα και έξω. Χρειάζεται να καταλάβουμε τους γίγαντες και τους μάγους που αποδυναμώνουν και χειραγωγούν ή βοηθούν και στηρίζουν. Χρειάζεται να διακρίνουμε τους αληθινούς φίλους και υποστηρικτές, και να βαδίσουμε με ζώσα συνείδηση τον δρόμο μπροστά.

Στην τωρινή ανα-δημιουργία η συμμετοχή του ατόμου είναι ανυπέρβλητης σημασίας. Το νιώθουμε στο μεδούλι μας ότι καλούμαστε να είμαστε ενεργοί και συμμέτοχοι. Η καρδιά έχει ανάγκη να συνδεθεί με κάτι μεγαλύτερο από μας, να βρει τον παλμό του Μεγάλου Πανανθρώπινου Οράματος για το μέλλον. Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Και τι σημαίνει αυτή η συμμετοχή για μας ατομικά και τον κόσμο μας;

Αυτή η συνάντηση έρχεται για ν’ απαντήσει σε καίρια και μύχια ερωτήματα, αλλά και να βοηθήσει να δούμε καθαρά την αναδημιουργία που συμβαίνει «κάτω από την μύτη μας» και να βάλουμε το λιθαράκι μας οικοδομώντας ένα Νέο Κάμελοτ.

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

 • Η ανάδυση του Αρχέτυπου του Αρθρούρου στον τρέχοντα δημιουργικό κύκλο
 • Ο σύγχρονος Αρθρούρος στον πυρήνα του ψυχισμού μας
 • Η σύγκλιση Ατλαντίδας και Λεμουρίας στην συνειδητότητα
 • Κοσμικές Προκλήσεις –ο ρόλος τους
 • Η καταλληλότητα του Οράματος για το Μέλλον
 • Η συμμετοχή
 • Από την Ανθρώπινη στην Συμπαντική συμμετοχική Δημιουργία
 • Προσωπική και Απρόσωπη δημιουργία
 • Πώς μετέχει το άτομο / τι ζητείται, τι δωρίζεται.

Η ομιλία περιέχει:

Ζωντανή παρακολούθηση online

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Θέματα για περισυλλογή

Πρόσβαση στο υλικό για 7 ημέρες

-----------------------------------------------------

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τόπος: Online. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την online παρακολούθηση των ομιλιών δίνονται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας.

  50,00 €
  Φόρος: +12,00 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page