top of page

Πανδημία & Κοσμικές Αλλαγές

Σ’ αυτό το δίωρο θα μιλήσουμε για τις κοσμικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, επειδή συμβαίνουν σε καθέναν από μας, αλλά και σε πανανθρώπινο πεδίο. Θα γνωρίσουμε την νέα πραγματικότητα του πλανήτη και των εαυτών μας, ώστε να μείνουμε συνειδητοί των κοσμικών αλλαγών.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλείσει.
Δείτε άλλα events
Πανδημία & Κοσμικές Αλλαγές
Πανδημία & Κοσμικές Αλλαγές

Ημερομηνία & Τοποθεσία

20 Νοε 2020, 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Π Ε Ρ Ι Λ Η Π Τ Ι Κ Α

Ζούμε την εποχή του απρόβλεπτου, του αδιανοήτου και του χωρίς προηγούμενο. Σ’ αυτό το δίωρο θα μιλήσουμε για τις κοσμικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, επειδή συμβαίνουν σε καθέναν από μας, αλλά και σε πανανθρώπινο πεδίο. Θα γνωρίσουμε την νέα πραγματικότητα του πλανήτη και των εαυτών μας,  ώστε να μείνουμε συνειδητοί των κοσμικών αλλαγών, και να πλοηγηθούμε πολύ καλύτερα, πνευματικότερα, και πρακτικότερα στους καιρούς.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ;

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Όλοι οι ενήλικες το γνωρίζουν. Πότε κάτι δεν έχει μία μόνο πτυχή. Για να καταλάβουμε, χρειάζεται να κοιτάξουμε όλο το νόμισμα και  τότε συνειδητοποιούμε την έννοιά του, το νόημά του, την σημασία του. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στην μεγάλη κλίμακα των κοσμικών αλλαγών που συντελούνται. Εμείς βλέπουμε την μία όψη, αλλά χρειαζόμαστε να δούμε και την άλλη όψη ώστε να δούμε την συνολική εικόνα και να βγάλουμε νόημα.

H συνολική εικόνα μας επιτρέπει να δούμε κάτι μεγαλύτερο από τα μέρη, και κάτι ουσιαστικότερο από ό,τι διαδραματίζεται στο παρόν. Η συνολική εικόνα μας δείχνει το Παρελθόν, που οδήγησε στο Παρόν, και το Μέλλον που το ακολουθεί και ξεδιπλώνεται. Μας δείχνει την δυναμική πορεία του εαυτού και της ανθρωπότητας. Και είναι αυτό που γεμίζει νόημα την ζωή μας και την Ζωή.

Είναι αυτή η εξαγωγή νοήματος που ελευθερώνει και ανακουφίζει τον εαυτό μας. Είμαστε πλάσματα του νοήματος. Χωρίς νόημα είμαστε σαν ναυαγοί στον ωκεανό. Αυτό το νόημα που αναζητάμε θα το βρούμε στην «άλλη όψη», εκεί που οι κοσμικές αλλαγές συμβαίνουν - στην κρυφή πλευρά, στην αόρατη και δυναμική.

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ζούμε την εποχή του απρόβλεπτου, του αδιανοήτου και του χωρίς προηγούμενο. Όλα μας δείχνουν το τεράστιο, κοσμικό μέγεθος των αλλαγών. Ζούμε αυτές τις αλλαγές μέρα με την μέρα και ο κόσμος που ξέραμε «γλυστρά» μέσα απ’ τα χέρια μας παρότι φαίνεται ίδιος. Όμως πόσα περισσότερα γλυστρούν αόρατα, απαρατήρητα όταν συμβαίνουν μέσα μας; Πόσο αλλάζουμε εμείς οι ίδιοι; Και πόσα αλλάζουν στα αόρατα πεδία της ζωής που δεν μπορούν να παρατηρήσουν οι αισθήσεις μας ή η λογική μας;

Το κοσμικό μέγεθος των αλλαγών δεν αφορά τόσο αυτά που μπορούν να παρατηρηθούν αλλά τα πεδία της δομής των ενεργειών που φτιάχνουν την πραγματικότητα γύρω μας και εμάς τους ίδιους, όπως η σχέση μας με τον χώρο και τον χρόνο, η πραγματικότητα και το εσωτερικό ενιαίο δικτύωμα, η σχέση συνειδητότητας και ύλης, και πολλά άλλα.

Προσπαθούμε να μας καταλάβουμε με όρους του παρελθόντος και παλιά δεδομένα, και γι’ αυτό ο εαυτός μας δεν βγάζει νόημα. Οι αιτίες των γεγονότων είναι διάσπαρτες και εμείς προσπαθούμε να λύσουμε την τωρινή εξίσωση του εαυτού με υλικά του προηγούμενου εαυτού. Νιώθουμε ότι όλα αλλάζουν αλλά δεν καταλαβαίνουμε πώς. Το αισθανόμαστε, απλώς δεν μπορούμε να το δούμε.

Σ’ αυτό το δίωρο θα μιλήσουμε για τις κοσμικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, επειδή συμβαίνουν σε καθέναν από μας, αλλά και σε πανανθρώπινο πεδίο. Όλα τα πεδία που γνωρίζαμε μεταπλάθονται. Ο άνθρωπος μεταπλάθεται. Οι εσωτερικές προσλαμβάνουσες μεταπλάθονται, η σκέψη, το συναίσθημα, ο ψυχισμός. Γινόμαστε κάτι άλλο, αλλά επειδή το ζούμε μέρα την μέρα και ώρα με την ώρα, κοιτώντας εκ των έξω, δεν το συνειδητοποιούμε.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

 • Θα δούμε αυτά που αλλάζουν και συντελούνται στα πολλαπλά πεδία της συνειδητότητας και της ενέργειας.
 • Θα γνωρίσουμε την νέα πραγματικότητα του πλανήτη και των εαυτών μας,  ώστε να μείνουμε συνειδητοί των κοσμικών αλλαγών.
 • Θα κοιτάξουμε τις πολλές διαφορετικές πτυχές των αλλαγών, και
 • Θα δημιουργήσουμε μία «άγκυρα» επίγνωσης ώστε να πλοηγηθούμε πολύ καλύτερα, πνευματικότερα, και πρακτικότερα στους καιρούς.

Στο τέλος της συνάντησης θα υπάρχει χρόνος για Ερωτήσεις & Απαντήσεις.

Σχετικά με την Χαριτίνη:  Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μητέρα 2 παιδιών, πνευματική δασκάλα, συγγραφέας, και ομιλήτρια από το 1998, καθώς και channeler εδώ και 18 χρόνια. Διδάσκει εδώ και 20 χρόνια πάνω στην ανθρώπινη ενδυνάμωση και σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα, και έχει κάνει πάνω από 8.000 προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης.

Τ Ι   Π Ε Ρ Ι Λ Α Μ Β Α Ν Ε Ι   Η   Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η :

 • Ζωντανή παρακολούθηση Online
 • Πρόσβαση στο Βίντεο (Recording) της συνάντησης 
 • Χρόνος για Ερωτήσεις – Απαντήσεις

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ   Π Α Ρ Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Η Σ Η Σ

Ημερομηνία & ώρα: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, 19.00 - 21.00

Παρακολούθηση: 20 ευρώ + ΦΠΑ

Τόπος: Online. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την online παρακολούθηση της συνάντησης δίνονται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή Online

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας.

  20,00 €
  Φόρος: +4,80 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page