top of page

Προσευχητική Συνειδητότητα

Μία αισθαντική, πλειάδεια, νοοτροπία και στάση ζωής για τον σύγχρονο άνθρωπο, για κάθε θέμα, για κάθε μέρα. Ακαριαίοι, αποτελεσματικοί τρόποι "προσευχής" - πρακτικά πνευματικά εργαλεία ψυχικής και νοητικής αλχημείας, και εξέλιξης.

Η περίοδος εγγραφής έχει κλείσει.
Δείτε άλλες Εκδηλώσεις
Προσευχητική Συνειδητότητα
Προσευχητική Συνειδητότητα

Ημερομηνία & Τοποθεσία

25 Ιαν 2023, 10:00 π.μ. – 11:00 π.μ. EET

Online μέσω Zoom

Περιγραφή

Πέντε πρωϊνές συναντήσεις

Επιγραμματικα περιεχόμενα:

Η προσευχητική συνειδητότητα ως αλχημική συνειδητότητα για την πραγματικότητα

Η προσευχητική συνειδητότητα ως πνευματικό μονοπάτι

Τα σκαλιά εξέλιξης και ενδυνάμωσης της προσευχητικής - ιερής ροής της συνειδητότητας;

Η ευκολία και η πρακτικότητα των τρόπων της προσευχητικής συνειδητότητας

Η αβλαβής αποτελεσματικότητά της

Η απλότητα και αμεσότητα χρήσης των προσευχητικών τρόπων.

Οι άμεσες ευλογίες και θεραπείες που έρχονται μέσω αυτών των τρόπων

Οι αντιστοιχίες των τρόπων – σκαλιών με την ανύψωση της συνείδησης από το ένα ενεργειακό κέντρο στο επόμενο.

Οι λειτουργίες που αφορούν κάθε κέντρο από ψυχολογική οπτική, και οι  «προσευχητικοί» τρόποι ανάλογα με το θέμα ή την δυσκολία και το κέντρο –  πεδίο συνειδητότητας.

Καταρχήν: οι γνωστές προσευχές είναι ήδη γνωστές.  Αυτή η σειρά συναντήσεων αφορά πολύ διαφορετικούς τρόπους «προσευχής»,  δηλαδή ανοίγματος της Θεϊκής Ροής και Επικοινωνίας μέσα στην δράση και  την καθημερινότητα.

Η Πλειάδεια ενέργεια σχετίζεται και αφορά τις ροές της αγάπης και της  δημιουργικότητας μέσα στον εαυτό μας. Κάθε φορά που η καρδιά μας  ανοίγει, συγκινείται, ονειρεύεται, αποφασίζει, ή εμπνέεται, ζωντανεύει  μέσα μας η αισθαντική - πλειάδεια ποιότητα των εαυτών μας. Κάθε φορά που  με πάθος ακολουθούμε τον δρόμο μας, που αφοσιωνόμαστε σε κάτι που έχει  νόημα για μας, η κοσμική δύναμη της καρδιάς μας πυροδοτείται.

Κοιτώντας μέσα από το πρίσμα της δημιουργικής αγάπης, βλέπουμε ότι η  έννοια και η ουσία της προσευχής είναι πολύ διαφορετικές απ’ ότι έχουμε  μάθει και έχουμε πράξει και έχουμε πιστέψει. Κοιτώντας με Αισθαντικά -  Πλειάδεια μάτια τον κόσμο μας, το μόνο που μπορεί κάποιος να κάνει είναι  να τον αγαπήσει παράφορα… μυρωδιές, αρώματα, χρώματα, γεύσεις, πληθώρα  πλασμάτων, νερά, λίμνες, ωκεανοί, τροπικά δάση, γαλάζιοι ουρανοί,  πουλιά…

Ας κοιτάξουμε λοιπόν με τέτοια Αισθαντικά μάτια, ανακαλύπτοντας τους  100 + 1 προσευχητικούς τρόπους, ανακαλύπτοντας τι σημαίνει να έχουμε και  να καλλιεργούμε μία προσευχητική συνειδητότητα, πώς μπορούμε να την  καλλιεργούμε, και πόσες ευλογίες, θεραπείες, και δώρα, κομίζει σε μας.

Για την Πλειάδεια ποιότητα, η προσευχητική συνειδητότητα είναι ένας  ιερός δρόμος και καρδιακός τρόπος να βαδίζει κάποιος στην γη, τιμώντας  το είναι του, τιμώντας την ζωή, τιμώντας την ανάσα που του δίνεται.  Είναι επίσης ένας συγκεκριμένος τρόπος να τοποθετεί την σκέψη του,  δηλαδή την στάση του όταν βρίσκεται απέναντι σε δυσκολίες και  προκλήσεις.

Είναι μία άλλη ζωή αυτή που ζούμε όταν βαδίζουμε μαζί με το θεϊκό,  έχουμε «προσευχητικά» εργαλεία, τρόπους σκέψης και  στάσης, και μ' αυτά  στεκόμαστε δυνατοί και διαχειριζόμαστε προ-δραστικά (και όχι  αντιδραστικά) κάθε είδους δύσκολο θέμα ή αντιξοότητα – συναισθηματική,  οικονομική, οικογενειακή, ατομική, εργασιακή, υγείας, και ό,τι άλλο  φέρνει η ζωή.

Στις συναντήσεις θα μιλήσουμε και θα εξηγηθούν οι Πλειάδειες οπτικές  για προσευχές για κάθε ενεργειακό κέντρο, με δεδομένο ότι κάθε  ενεργειακό κέντρο ρυθμίζει  την ψυχολογία μας μέσα στην καθημερινότητα, η  οποία αλλάζει ανάλογα με αυτά που συναντάμε μέσα στην μέρα. Επίσης, θα  γνωρίσουμε πάμπολους τρόπους – εργαλεία προσευχητικής σκέψης που  αλλάζουν κάθετα την δυναμική της στιγμής και του θέματος, μόλις τα  εφαρμόσουμε.

Θα μάθουμε πρακτικές στιγμιαίες εφαρμογές, ώστε σε όλα τα χρόνια που  θα ακολουθήσουν, σε κάθε περίσταση, για κάθε περίπτωση, θα έχουμε το  εργαλείο για διαχείριση στην πνευματική μας φαρέτρα, και αυτό θ’ αλλάξει  όλη την ψυχολογία μας, το αίσθημα ενδυνάμωσης και κυριότητας στην ζωή  μας.

Προσεγγίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την προσευχή, θ’ ανακαλύψουμε  καινούργιους κόσμους, αρχαίους τρόπους, σοφές διαδρομές, που είναι όλα  διαθέσιμα σε εμάς. Κάποιοι προσευχητικοί τρόποι θα μάς «μιλήσουν»  προσωπικά, θα μας «καλέσουν», θα μας φανούν πολύ οικείοι και θα  ταιριάξουν «γάντι» στην ατομική μας ψυχοσύνθεση και στην ψυχική μας  ιδιοσυγκρασία. Αυτοί θα είναι οι θησαυροί ζωής, για τον καθένα για τα  χρόνια που θ’ ακολουθήσουν!

Η προσευχητική συνειδητότητα είναι γεμάτη άπλετο φως, άπλετη αγάπη,  άπλετη γλυκύτητα, άπλετη απαλότητα, άπλετη αμεσότητα, άπλετη  αποτελεσματικότητα. Είναι ένα ταξίδι σε περιβόλια γεμάτους καρπούς,  αμέτρητων ειδών – καθέναν μοναδικό, ιδιαίτερο, και εξαίσιο.

Εκεί καθένας θα βρει τους δικούς του τρόπους και καρπούς, και το  αίσθημα του «τι να κάνω τώρα μ’ αυτό», «πώς να το αντιμετωπίσω», που  γεννά αισθήματα φόβου και αδυναμίας μπροστά στην δυσκολία, θα σβήσει  απαλά από τα βάθη του ψυχισμού, ανοίγοντας χώρο για μία βαθιά  ενδυναμωμένη και «τεχνικά» (πνευματικά) εφοδιασμένη αίσθηση του εαυτού  μας.

Σύνοψη:

Απλοί, θεϊκοί, αλχημικοί και αποτελεσματικοί τρόποι όπου η προσευχή είναι μέρος της κάθε πράξης, στην κάθε μέρα. 

Η προσευχή είναι μία αλχημεία, όταν γίνεται με φυσικότητα, απλότητα, καθημερινότητα. Τότε η προσευχή γίνεται κλίμακα προς την φώτιση, προς την κοσμική νοημοσύνη. 

Η πραγματική προσευχή είναι απλή. Γι' αυτό και είναι αποτελεσματική. Αλλάζει ακαριαία τις δυνατότητες και, κυρίως, μας κρατά "στα ίσια" μας όταν το ψυχικό μας ρευστό πάει να τουμπάρει με τις προκλήσεις ή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. 

Σε κάθε συνάντηση θα μιλήσουμε για διαφορετικούς τρόπους ψυχικής και νοητικής Προσευχητικής Αλχημείας, που αντιστοιχούν σε διαφορετικά στάδια και επίπεδα της συνειδητότητας. Όπως όλα όσα αφορούν την εξέλιξη, έτσι και η προσευχή είναι μία σκάλα ανόδου και ανάπτυξης. 

Τα στάδια της προσευχής αντιστοιχούν -κάπως χονδροειδώς- με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) και κάθε ενεργειακό κέντρο ή πτυχή του εαυτού μας έχει διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και ανταπόκρισης.  

Θέματα ανά συνάντηση:

1. Εισαγωγή - Αισθαντικές και πλειάδειες οπτικές για την προσευχή

2. Βαρύτητα και ανθρώπινη πύκνωση

3. Υποσυνείδητο και ψυχισμός

4. Προστασία

5. Πρόθεση και Προφορικότητα

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ :

 • Χρόνος για ερωτήσεις και απαντήσεις
 • Παρακολούθηση σεμιναρίου ζωντανά online
 • Πρόσβαση στο βίντεο της συνάντησης για 7 ημέρες

-------------------------------------------------------

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ημερομηνία & Ώρα: 11 Ιανουαρίου 2023, 10.00 - 11.00 πμ.

Συμμετοχή: 20 ευρώ + Φ.Π.Α.

*Περισσότερες πληροφορίες για την online παρακολούθηση του σεμιναρίου δίνονται μετά την  δήλωση συμμετοχής.

Δήλωση Συμμετοχής

 • Εγγραφή με Κατάθεση

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

  0,00 €
  Η πώληση τελείωσε
 • Εγγραφή

  Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε online την εξόφληση του ποσού για την συμμετοχής σας σε αυτήν την συνάντηση.

  20,00 €
  Φόρος: +4,80 € Φ.Π.Α
  Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση

bottom of page