top of page
new headers for haritini(1).jpg

7 Συναντήσεις Ευλάβειας & Ανάτασης

 

9 ώρες Διάρκεια Ηχητικών - Audio Course

Φίλοι μου, η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα
αποτελείται από:

7 συναντήσεις όπου θα συνενώσουμε  την θρησκευτική ευλάβεια με την ψυχικά ευσεβή ενδυνάμωση.

Θα συνενώσουμε το παρελθόν, όπως πάλλεται στο τώρα, με το μέλλον χτίζοντας κάθε μέρα μία

γέφυρα συνειδητότητας όπου η ευλάβεια και η ενδυνάμωση συνυφαίνονται, συνυπάρχουν,

και συνδημιουργούν μία ευεργετική και δυναμική συνέχεια για εμάς και το σύνολο.

7 Συναντήσεις Ευλάβειας & Ανάτασης

 

 • 9 ώρες Διάρκεια Ηχητικών
   

 • 7 Ηχητικά & Σημειώσεις με προσευχή και θέματα για στοχασμό

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μυστικιστική είναι επί της ουσίας κάθε εβδομάδα της ζωής μας, γιατί κάθε μέρα της κάθε εβδομάδας, η ίδια διδασκαλία επαναλαμβάνεται. Η πνευματική αφύπνιση δεν έχει αλλάξει ουσία, νόημα, κατεύθυνση ή περιεχόμενο. Παραμένει ίδια μέσα στους χρόνους της ανθρωπότητας. Εμείς όμως αλλάζουμε. Καταλαβαίνουμε περισσότερα. Έχουμε υψηλότερο βαθμό επίγνωσης και αντίληψης.

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα είναι διαθέσιμη για σας οποτεδήποτε εσείς θελήσετε να ζήσετε μία ουσιαστική, μεταμορφωτική, εαυτού αναστήσιμη εβδομάδα. Οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε ότι χρειάζεστε να σας «αναστήσετε», να βγείτε από ένα αδιέξοδο, να βγείτε από μία θλίψη ή μία απογοήτευση, να βγείτε από ένα λαβύρινθο, τότε είναι για σας η ώρα να κάνετε την Μυστικιστική σας Εβδομάδα.

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα έγινε με αφορμή την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά για εσείς μπορείτε να έχετε την δική σας Αναστάσιμη Εβδομάδα, όποτε υπάρχει η ανάγκη της. Η Μυστικιστική Ιερότητα θα θεραπεύσει πληγές, θα επουλώσει χάσματα, θα γεφυρώσει κενά, θα γεφυρώσει εσάς με τον Εαυτό σας. Θα επαναφέρει το ιερό στην ζωή σας, θα φωτίσει τον δικό σας κόσμο, και θα δώσει ξανά ζωή στο δικό σας σύμπαν.

Με σκέψεις αγάπης,

Χαριτίνη

Η ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα που έχω ετοιμάσει για εσάς θα μας δώσει την δυνατότητα να γεφυρώσουμε την θρησκευτική ευλάβεια του πριν, με την πνευματική και ψυχικά ευσεβή ενδυνάμωσή μας. Η σοφία μέσα στους εαυτούς μας μάς οδηγεί να ενώσουμε και όχι ν’ αποκόψουμε. Ό,τι είμαστε σήμερα οφείλεται σε όλο το παρελθόν μας ανά τους αιώνες. Αυτό που ο πλανήτης, η ανθρωπότητα και ο εαυτός μας ζητά είναι την δύναμη να συνενώσουμε δημιουργικά. Αυτή η δύναμη συνένωσης εμπεριέχει εκτίμηση, σεβασμό, αναγνώριση όλης της πορείας μέχρι σήμερα, για εμάς και το σύνολο. Αυτό είναι το ζυμάρι που μπορεί να πλάσει άπειρους άρτους για το μέλλον.

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ

Είναι κυτταρικά καταγεγραμμένη στα βάθη των εαυτών μας. Δονείται, μιλά, πάλλεται. Αναζητούμε χώρους ησυχίας, προσευχής,δέους, και επαφής με το Ιερό. Διψάμε για την κατάνυξη που έχουμε νιώσει ανά τους αιώνες μέσα σε εκκλησίες -  εικόνες αναμμένων κεριών με φλόγες που λικνίζονται, ψαλμοί που μας ταξιδεύουν στα βάθη του εαυτού μας προς ένα κόσμο αόρατο και εσωτερικό, λειτουργίες που όλοι έχουμε ακούσει και φυλάμε στα τρίσβαθα της ύπαρξής μας ως ψυχικές μνήμες της επαφής μας με το Αόρατο, το Ιερό, το Άγιο. Αυτές φέρουν τεράστια ψυχική δύναμη ακριβώς λόγω της επαφής τους με το ιερό επί χιλιετίες.

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ
Από την άλλη, μας ωθεί να αναγνωρίσουμε ότι το θεϊκό ζει μέσα μας, ότι φέρουμε άπειρη δυνατότητα, ότι δεν είμαστε υποχείρια της ύλης. Η πνευματική ενδυνάμωση μας στηρίζει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε δημιουργοί, ότι ο νους και οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι δημιουργικές ενέργειες που παίρνουν μορφή και γίνονται εξωτερικές καταστάσεις και συνθήκες.

Όμως, η πνευματική ενδυνάμωση χωρίς την ευσέβεια που αποτελεί ποιότητα της ιερής καρδιάς μας καταλήγει να περιορίζεται στο νοητικό και στερείται το βάθος της δύναμης και το σθένος της ψυχής. Μία πνευματική ενδυνάμωση που είναι γεμάτη κβαντικές ιδέες χωρίς να συνοδεύεται από ανθρωπιά, ανθρωπισμό, σθένος ψυχής, και ιερότητα, γίνεται ένα σώμα χωρίς ψυχή. Και πολλά έχουν γίνει στην ανθρωπότητα από το υπερφίαλο νοητικό χωρίς την ισορροπία της ιερότητας της καρδιάς.

Θέλουμε να βρούμε την προσωπική μας δύναμη και αυτη ενώνει το ευλαβικό με το ενδυναμωτικό. Θέλουμε να σταθούμε ψυχικά ισχυροί και νοητικά διαυγείς για την ζωή μας, για τον εαυτό μας, και αυτό θέλει να ενώσουμε τις χορδές των ψαλμών με τις χορδές των νοοτροπιών της ενδυνάμωσης.

Θέλουμε να είμαστε ένα υγιές και φωτεινό κύτταρο μέσα στο σύνολο και αυτό ζητά να γεφυρώσουμε παρελθόν και παρόν, με τρόπο που σέβεται, τιμά και ενδυναμώνει ταυτόχρονα.

"Εδώ και δεκαετίες «μεταφράζω» ενέργειες, μεταφέρω πληροφορίες από άλλα πεδία κάνοντάς τις λόγια που είναι κατανοητά στο δικό μας πεδίο.

Αυτό είναι η γεφύρωση των πεδίων της συνειδητότητας, και είναι μία εγγενής μου ικανότητα,

για μένα φυσική, και όχι ιδιαίτερη. Έχω ευγνωμοσύνη γι’ αυτή την εσωτερική λειτουργία

και την σοφία που μεταφέρεται, επικοινωνείται και βοηθά,

 και κάνω το καλύτερο για να την φέρω με αξιοπρέπεια, ουσία,  και ακεραιότητα.

Αυτό ακριβώς θα κάνω αυτή την Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα: θα "μεταφράσω"

το ευλαβικό στο σύγχρονο πνευματικό, γιατί έτσι μπορεί ν' αξιοποιηθεί

όλη η δύναμη του συλλογικού και της ιστορίας με την τωρινή ανάγκη για υψηλότερη δυναμική. "

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


7 Συναντήσεις Ευλάβειας & Ανάτασης


Σε κάθε συνάντητηση :

 • Ξεκινώ με βάση το περιεχόμενο της λειτουργίας που γίνεται στην εκκλησία εκείνη την ημέρα
   

 • Μιλώ για την ουσία, το νόημα και τον πυρήνα της διδασκαλίας που μεταφέρει η λειτουργία της ημέρας, γιατί έτσι συνδεόμαστε με το συλλογικό της χώρας μας και την δύναμή του
   

 • Στην συνέχεια «μεταφράζω» το περιεχόμενο υπό το πρίσμα της σύγχρονης αντίληψης και πνευματικότητας, και δίνω δηλώσεις, προσευχές, επικλήσεις ή διαλογισμούς, ανάλογα με την καθοδήγηση, με σκοπό την ατομική ενδυνάμωση και το άνοιγμα της ευσέβειας της καρδιάς
   

 • Εξηγώ πώς και γιατί αυτή η σύνδεση με το συλλογικό μέσω της θρησκευτικότητας δεν είναι εμπόδιο, αλλά μεγάλη δύναμη που, αν κατανοηθεί και «μεταγλωττιστεί» σωστά για την αντίληψή μας, μπορεί να μας δώσει φώτιση, διεύρυνση αντίληψης, βαθιά πρόοδο στην ενδυνάμωσή μας
   

 • Μιλάμε για την ενέργεια της ημέρας, παίρνουμε την ουσία και την κάνουμε σημερινή πνευματική επίγνωση και βοήθεια,  απαλείφοντας τις επιβαρύνσεις. Αυτό κάνει η πνευματική δημιουργικότητα: ενώνει καινοτομώντας, αλλά δεν σπάει τις ρίζες

Ο Σκοπός της Μυστικιστικής Μεγαλής εβδομάδας είναι:

Να μπορεί καθένας να πάρει την δύναμη της ρίζας από την συλλογική θρησκευτική ευλάβεια των αιώνων, η οποία γι’ αυτό έχει τεράστια δύναμη, και να την ανεβάσει στα κλαδιά του ατομικού δένδρου του της αυτοπραγμάτωσης, της ενδυνάμωσης του πνεύματός του, και της καθημερινής  ολοκλήρωσής του.

Έτσι η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσει ενδυναμώνοντας και  γεφυρώνοντας την ψυχική ανάγκη με την επιθυμία για ενδυνάμωση, αυτοπραγμάτωση, πνευματική πρόοδο και ψυχική άνθιση.

Ενώνοντας, ολοκληρωνόμαστε και ισχυροποιούμαστε.

πληροφορες παρακολουθησης

Η Μυστικιστική Μεγάλη Εβδομάδα Περιλαμβάνει :

 

Κόστος 50 ευρώ

​7 Ηχητικά Αρχεία Διάρκειας 9 ωρών

7 Σημειώσεις με προσευχή & θέματα για στοχασμό

Αποθήκευση του υλικού

Life Time Access

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Τι Περιλαμβάνει;

 • Το υλικό αποτελείται από ζωντανά ηχογραφημένο σεμινάριο και σημειώσεις (PDF).

 • 7 Ηχητικά αρχεία - Συνολικής διάρκειας 9 ωρών.

 • 7 σημειώσεις με προσευχή και θέματα για στοχασμό.

 

Κόστος Παρακολούθησης:  100 ευρώ + Φ.Π.Α

Τρόποι Πληρωμής: Το ποσό εξοφλείται online ή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Τα στοιχεία του λογαριασμού και οι πληροφορίες παρακολούθησης σας αποστέλλονται, αφότου συμπληρώσετε την φόρμα πληρωμής πατώντας εδώ.

Πρόσβαση στα αρχεία: Κατόπιν της Αγοράς σας, τα ηχητικά αρχεία σας αποστέλονται μέσω email και μπορείτε να τα κατεβάσετε και αποθηκεύσετε. Έτσι έχετε πρόσβαση όποτε το θελήσετε και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε δικό σας χρόνο.

Επικοινωνία: Για ότιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία στο +30 2114058145,  +30 6931582291 ή στο contact@haritini.org.

bottom of page