top of page
background ισημερία.jpg
header ισημερία 2021.jpg

Σχετικά με την Εαρινή Ισημερία 2021

Αγαπητοί φίλοι,

 

Κάθε εαρινή ισημερία είναι το σημάδι για ένα νέο ξεκίνημα ανθοφορίας - εσωτερικά και εξωτερικά. Η ισορροπία που υπάρχει στην ενέργεια της γης (ίση μέρα, ίση νύχτα) μας παρακινεί να "αδράξουμε την ευκαιρία". Αυτή είναι μία ουσιαστική δυνατότητα να "ισημερίσουμε" τον εαυτό μας! Να επανασυγχρονίσουμε τα αόρατα ρολόγια της ύπαρξής μας στον ισορροπημένο ρυθμό της ισημερίας.

Η διαδικασία για την "ισημέριση των εαυτών", τον επανασυγχρονισμό μας, είναι βιντεοσκοπημένη και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την διαδικασία παρέα μου όποια ώρα της 21ης Μαρτίου σας βολεύει!

 

Έτσι είμαι συντροφιά με καθέναν σας, εκεί όπου καθένας σας βρίσκεται, και εσείς παρέα μου, εκεί όπου εγώ είμαι! Αυτή είναι η "μαγεία" της τεχνολογίας.

Θα είναι χαρά μου να ζήσουμε μαζί την φετινή Εαρινή Ισημερία παρέα, επανασυγχρονίζοντας τα ενεργειακά μας ρολόγια και "ισημερίζοντας" με αγάπη και αρμονία τον εαυτό μας!

 

Καλή αντάμωση,

Με σκέψεις αγάπης,

Χαριτίνη

"Καθώς ανεβάζουμε την επίγνωσή μας, νέοι τρόποι να βοηθήσουμε τον εαυτό μας γίνονται αντιληπτοί.

 

Η επανασυγχρόνιση του εαυτού είναι ένας τέτοιος τρόπος που μας βοηθά να «ξανα-φέρουμε στα ίσια» του τον εαυτό μας, όπως και όπου βρίσκεται. "

ONLINE ισημερια χαριτίνη.jpg
ONLINE.jpg

Κάθε μέρα αλλάζουμε με αδιόρατους τρόπους. Τα πάντα μας επηρεάζουν και επηρεάζονται. Ο εαυτός μας πλάθεται και πλάθει κάθε στιγμή. Γιατί να μην το κάνουμε συνειδητά, γλυτώνοντας χρόνο μαθητείας και εξέλιξης

 

Υπάρχουν φορές που καθένας μας νιώθει ότι είναι "εκτός κέντρου ισορροπίας" για διάφορους λόγους. Μερικές φορές και μόνο το καθημερινό στρες αρκεί για να μας βγάλει εκτός κέντρου. Η Πλειάδεια Τελετή Επανασυγχρονισμού μας δίνει την δυνατότητα να επανέλθουμε στην μαγική χρυσή τομή μας. Φέρνει όλα τα μέρη του εαυτού μας – αυτά που αναγνωρίζουμε και όλα τ’ άλλα που είναι λεπτά, φευγαλέα και γι’ αυτό αναγνώριστα - στην καλύτερη δυνατότητά τους.

 

Όταν συνειδητά αναγνωρίζουμε την ευρύτητα της ύπαρξής μας και βρίσκουμε τρόπους να δώσουμε ουσιαστική φροντίδα στον εαυτό μας, αυτό συνιστά πράξη προς τον εαυτό μας, γι' αυτό και μας ενοποιεί.

Τ Ο  Θ Ε Μ Α   Τ Η Σ  Τ Ε Λ Ε Τ Η Σ

Η τελετή έχει θέμα την αναγνώριση και βελτιστοποίηση χρονοπτυχών του εαυτού. Αυτές οι χρονοπτυχές είναι συναισθηματικές και νοητικές ποιότητες που ακόμα είναι σε επεξεργασία και διεργασία μέσα μας προς ολοκλήρωση. Η συνειδητότητα επεξεργάζεται διαφορετικές σκέψεις και συναισθήματα σε διαφορετικούς χρόνους και με διαφορετικές ταχύτητες. Η επίγνωση είναι ευλογία επειδή συντομεύει τους χρόνους.

 

Κάνοντας την Τελετή Επανασυγχρόνισης, επιτρέπουμε να επανασυγ«χρονιστούν» όλες αυτές οι  αόρατες ατομικές διεργασίες με την χρυσή τομή του πυρήνα μας. Η συνειδητή πράξη της επανασυγ«χρόνισης» μάς γλυτώνει κόπο, χρόνο, πόνο, ταλαιπωρία. Έρχεται από ένα υψηλότερο σημείο επίγνωσης δίνοντάς μας την ευκαιρία να μειώσουμε «χρόνο μαθητείας».

 

Φανταστείτε εσάς από ένα μελλοντικό σημείο χρόνου όπου έχετε λύσει πολλά τέτοια «θέματα» να καλείτε τον τωρινό σας εαυτό να «κάνει ένα άλμα» και να ενωθεί μαζί του. Αυτή είναι η επανασυγ«χρόνιση» του εαυτού και της συνειδητότητας και αυτή η εαρινή ισημερία φέρνει αυτή την δυνατότητα προς αξιοποίηση.

Η  Δ Ι Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Α

1. Τι σημαίνει η ισημερία για την συνειδητότητα. Ισημερίζοντας τον εαυτό

2. Τελετή θεραπευτικής δύναμης κατευθύνσεων και κάλεσμα θεραπευτικών δυνάμεων

3. Πώς γεννιέται ο χρόνος. Τι είναι η συνειδητότητα του χρόνου, πώς λειτουργεί σε μας

4. Ουσία χρονοπτυχών του εαυτού και αναγνώριση

5.  Ετοιμασία και επανασυγχρόνιση εαυτού

6. Διαλογισμός επανασυγχρόνισης για την ανθρωπότητα

Τ Ι  Σ Η Μ Α Τ Ο Δ Ο Τ Ε Ι

H επανασυγχρόνιση σηματοδοτεί μία επανεκκίνηση, από ένα καλύτερο σημείο του εαυτού. Μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε ένα άλμα σε μία πολύ καλύτερη συνολική λειτουργία του εαυτού μας - όχι επειδή είμαστε ξεχωριστοί, αλλά επειδή είμαστε συνειδητοί της δυνατότητας.

 

Τ Ι  Ν Α   Ε Χ Ε Τ Ε   Μ Α Ζ Ι  Σ Α Σ

Όταν θα κάνετε την τελετή φροντίστε να έχετε το δικό σας μικρό γλαστράκι για να γίνει μέρος,  ένα μπουκαλάκι νερό, και πριν ξεκινήσετε θυμήστε στον εαυτό σας ότι «με τον Θεό όλα είναι δυνατά» και όλα θα είναι!

Απολαύστε την δική σας επανασυγχρόνιση, στον δικό σας χρόνο, στον δικό σας χώρο!

​​Με σκέψεις αγάπης,

Χαριτίνη

πληροφοριες παακολουθησης
52.jpg
20.png

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας αποκτάτε

24ωρη Πρόσβαση στο 2ωρο Video Course Online

 

Κόστος :  20 ευρώ + Φ.Π.Α.

Σχετικά με την Πλειάδεια Τελετή Επανασυγχρόνισης

Αυτή η τελετή μπορεί να γίνει οποτεδήποτε κάποιος νιώσει ότι χρειάζεται να «φέρει στα ίσια»

τον εαυτό του.  Τα βίντεο βοηθούν να κάνετε την τελεή κάθε φορά παρέα με την Χαριτίνη.

 

Κάνοντας την τελετή βοηθάτε στην αναγνώριση και βελτιστοποίηση χρονοπτυχών του εαυτού σας.

Όταν συνειδητά επανασυγχρονιζόμαστε γλυτώνουμε κόπο, χρόνο, πόνο, και ταλαιπωρία.

Αυτή η τελετή έγινε με αφορμή την εαρινή ισημερία του 2020, αλλά καθένας μπορεί να την κάνει

 καθ' όλη την διάρκεια του έτους και να έχει μέγιστη απόδοση και ωφέλεια.

 

Τους μήνες του Δεκεμβρίου και Ιουνίου που οι ενέργειες της γης βρίσκοναι σε υπέρμετρη πόλωση

η τελετή πάλι θα ωφελήσει και βελτιώσει, αλλά λόγω της πόλωσης δεν θ' αποδώσει τα μέγιστα.

(Δεκέμβριος, Χειμερινό Ηλιοστάσιο, μέγιστη νύχτα/ Ιούνιος, Θερινό Ηλιοστάσιο, μέγιστη μέρα).

c9816a1b30b39ac46735504367d1d481-swirlin
σχολια επανασυγχρόνιση

Σχόλια για την Πλειάδεια Τελετή Επανασυγ-χρόνισης

bottom of page