top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Ελεύθερος...



Κάθε μέρα γεννιέσαι ελεύθερος μέσα στην απεριόριστη αγάπη. Kάθε στιγμή που έρχεται σε σένα είναι ελεύθερη, απόλυτα και άπειρα. Είναι άγραφη, και φέρει όλες τις δυνατότητες και την δύναμη του απείρου. Έρχεται σε σένα, για σένα προσωπικά

και την ζωή σου ατομικά. Στην στέλνει το Άπειρο με όλη την αγάπη του.

Μην περάσεις τις στιγμές ίδιες. Ήταν ίδιες πριν έρθουν σε σένα.

Άπειρες, Άγραφες, Απεριόριστες.

Τώρα που έρχονται σε σένα έρχονται με τα δώρα του Άπειρου στα χέρια τους, ώστε εσύ να μπορέσεις να κάνεις το Άπειρο ό,τι εσύ θελήσεις, ό,τι εσύ αποφασίσεις.

Κάθε στιγμή είναι άγραφη. Κάθε στιγμή γράφεται από σένα. Κάθε στιγμή μπορείς να κάνεις Αυτό που δεν είχες κάνει ποτέ ξανά. Κάθε στιγμή μπορείς να ξεκινήσεις Αυτό

που δεν είχες τολμήσει. Κάθε στιγμή μπορείς ν' αλλάξεις, να ρεύσεις αλλιώς, να χορέψεις άλλον χορό, να βάλεις μπρος το όνειρο, να κάνεις το ένα βήμα προς μία άλλη κατεύθυνση.

Μην σκεφτείς την επόμενη στιγμή ή το επόμενο βήμα. Είναι ανούσιο.

Η επόμενη στιγμή θα έρθει ελεύθερη στην ώρα της.

Βρες λοιπόν την δική σου στιγμή που θα κάνεις ένα βήμα προς μία νέα κατεύθυνση. Βρες την επόμενη στιγμή που θα κάνεις άλλο ένα βήμα προς μία ακόμα νέα κατεύθυνση.

Και εκείνη τη στιγμή, ο αέρας της ελευθερίας θα εισχωρήσει στον Οίκο σου, και η Ψυχή σου θ' αναθαρρήσει και ο Νους σου θα φωτίσει και το χαμόγελο της ελευθερίας που γράφεται από την Αγάπη θα λάμψει σαν ήλιος στο ελεύθερο πρόσωπό σου.


Με αγάπη,

Χαριτίνη

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

留言


bottom of page