top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Ιερή Αναπνοή



Κλείσε για μία στιγμή τα μάτια σου και φαντάσου ότι βρίσκεσαι μέσα στο δικό σου ιστιοφόρο. Το πανί του περήφανα ατενίζει τον ουρανό και ο ήλιος λάμπει πάνω στην καταγάλανη θάλασσα. Ταξιδεύεις μέσα σε καθαρά, γαλήνια νερά, έχοντας ξεκόψει από τη στεριά. Απολαμβάνεις τον φρέσκο θαλασσινό αέρα, την ησυχία, τα πουλιά που ταξιδεύουν με χάρη στον ουρανό, το κύμα που ευγενικά σκάει στο σκαρί του ιστιοφόρου σου.

Προς τα πού να βάλεις ρότα; Προς τα πού να πας; Μία φωνή ψιθυρίζει στα βάθη του νου σου: Φύσα παιδί της δημιουργίας στο πανί σου...Αμέσως καταλαβαίνεις. Παίρνεις μία βαθιά εισπνοή και με στρογγυλεμένα τα χείλη, αφήνεις να βγει από την κοιλιά και το στήθος σου μία στοχευμένη πνοή αέρα προς το ιστίο σου, και προς το Μέλλον που εσύ ζωγράφισες...Παίρνεις άλλη μία βαθιά εισπνοή, στρογγυλεύεις τα χείλη και ξαναστέλνεις την πνοή σου στο ιστίο σου και στο Μέλλον σου... Και ξανά με μία τρίτη ανάσα, στέλνεις την πνοή της ζωής στο Μέλλον σου... Γύρω σου, εμφανίζονται από το πουθενά, πολλά ιστιοφόρα...Όλα κινούνται με τις πνοές των επιβατών τους. Σήμερα η πνοή της δημιουργίας εμφυσά ζωή στο δημιούργημα για άλλη μία φορά... Σήμερα, η αναπνοή σου είναι το μέσον

για να θυμηθείς την ιερή τέχνη της δημιουργίας... Φυσήξτε λοιπόν παιδιά της δημιουργίας, ζωγράφοι του Μέλλοντος. Φυσήξτε στα πανιά σας, προς το Μέλλον που ιερά δημιουργήσατε. Φυσήξτε με δύναμη, φυσήξτε στοχευμένα, προς τη ζωγραφιά σας... «Σήμερα η ανάσα μου δίνει πνοή στο Μέλλον που δημιούργησα.» Καλημέρα, παιδί της Πνοής της Δημιουργίας.

Καλημέρα, παιδί της Ιερής Αναπνοής.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Δύναμη

bottom of page