top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Μετά το παιχνίδι


Θέλεις να έχεις ξεκάθαρη καθοδήγηση για κάθε θέμα της ζωής σου, μικρό και μεγάλο. Θέλεις να έχεις απάντηση σε κάθε τι που αναρωτιέσαι. Μέσα σου κατοικεί όλη η αγάπη του σύμπαντος, μέσα σου κατοικεί η ψυχή σου.

Άσε λοιπόν όλη την αγάπη σήμερα ν' απαντήσει σε κάθε μικρό ή μεγάλο ερώτημα. Λάβε σήμερα με απλότητα και χωρίς επιτήδευση κάθε απάντηση που ζητούσες.

Ευλάβεια είναι να λαμβάνεις καλώς. Το μόνο που χρειάζεται για να λάβεις καλώς είναι να είσαι απλός, φυσικός, και ανεπιτήδευτος. Δηλαδή να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου.

Άσε λοιπόν τα δόγματα, τις σοβαροφάνειες, τις υποθέσεις δέους, τους στόμφους, να φύγουν από πάνω σου και να τα πάρει το ποτάμι. Με όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια πώς να μπορέσεις να λάβεις καλώς; Η ευλάβεια μέσα σου σε παροτρύνει να είσαι απλός και απλώς όπως αληθινά είσαι. Μην νοιαστείς να φορέσεις τα καλά σου ρούχα, να είσαι πλυμένος και καθαρός.

Έλα μετά το παιχνίδι σου, λερωμένος απ' τα χώματα,με τα ρούχα βρώμικα, το δέρμα σου ιδρωμένο, τα μαλλιά σου ανάκατα.Έλα απλώς όπως είσαι. Με την καρδιά σου ανοιχτή και ένα χαμόγελο απ' το παιχνίδι στα χείλη. Η ευλάβειά σου θ' ανοίξει την Ιερή Πύλη, και εσύ θα περάσεις φυσικός και ανεπιτήδευτος στα άγια των αγίων της. Εκεί, μέσα σε μία ανύποπτη στιγμή απόλυτης απλότητας, θα λάβεις όλες τις απαντήσεις και εξηγήσεις για κάθε απορία σου.


Με σκέψεις αγάπης,

Χαριτίνη

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page