top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Με εμπιστοσύνη



Δεν ξέρεις πώς, δεν ξέρεις πότε, δεν ξέρεις πού. Απλώς δεν ξέρεις. Και μέσα από αυτήν τη φαινομενική σου άγνοια, η Δημιουργία σε κινεί, τώρα, εκεί, έτσι.

Είναι τόσο βαθιά η εμπιστοσύνη σου στη Δημιουργία, που έχεις αφεθεί πλήρως στα χέρια της, με βεβαιότητα ότι θα σε κινήσει τέλεια εκείνη, τώρα, εκεί, έτσι.

Δεν χρειαζόσουν να ξέρεις. Αυτό δεν είναι ένα ταξίδι για να βεβαιώσεις τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει. Είναι ένα ταξίδι επιβεβαίωσης της γνώσης μέσα σου. Ένα ταξίδι που μόνο η εμπιστοσύνη μπορεί να κάνει, φεύγοντας από τους τόπους

της μελωδίας και της χαράς, ταξιδεύοντας σε καινούργια μέρη, με πυξίδα και οδηγό της την εμπιστοσύνη στη Δημιουργία και την αγάπη Της.

Δεν ξέρεις πώς, πότε, πού, αλλά κάθε κύτταρό σου και το μεδούλι της ύπαρξής σου

γνωρίζει πως τα νήματα της Δημιουργίας θα σε οδηγήσουν, σήμερα, τώρα, εδώ, έτσι.

«Είσαι το παιδί της τέλειας αγάπης, γιατί είσαι το παιδί της τέλειας εμπιστοσύνης.»

Σήμερα, δεν χρειάζεσαι να γνωρίζεις πώς, που, πότε, γιατί σήμερα θυμάσαι ότι έχεις εμπιστοσύνη να σε κινήσουν τα νήματα της τέλειας αγάπης, που τέλεια τα εμπιστεύεσαι σε κάθε βήμα και στιγμή, με κάθε τρόπο.

Σήμερα θυμάσαι ότι δεν ήρθες εδώ για να ξέρεις, αλλά για να θυμηθείς ότι γνωρίζεις. Γνωρίζεις την τέλεια αγάπη, και είσαι η τέλεια εμπιστοσύνη.

«Είσαι η τέλεια εμπιστοσύνη, γιατί γνωρίζεις την τέλεια αγάπη.»

Καλημέρα λοιπόν με τέλεια εμπιστοσύνη.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page