top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Ονειρευτής


Υπάρχει ένας Ονειρευτής πίσω από όλες τις σκέψεις σου, πίσω απ' όλα όσα νιώθεις

και πίσω απ' όσα κάνεις. Σ' αυτόν τον Ονειρευτή βασίζεσαι… κι ας μην τον γνωρίζεις συνειδητά. Είναι αυτός που δεν παύει να προχωρά, να πιστεύει, να βρίσκει σθένος μέσα από τις δυσκολίες, ν' αναγνωρίζει την αγάπη πίσω από την δυσφορία. Σ' αυτόν τον Ονειρευτή μέσα σου, κρυμμένο και αόρατο, ισχυρό και ακλόνητο, στηρίζεσαι.

Υπάρχει ένας Ονειρευτής μέσα σου που ανήκει μόνον και πάντα στο Καλύτερο.

Που δεν γνωρίζει την ήττα. Που δεν ξέρει τον διαχωρισμό. Που δεν κατανοεί την απογοήτευση. Που δεν νιώθει ποτέ μόνος. Που δεν σταματά να ονειρεύεται δημιουργικά. Που δεν παύει να πιστεύει στην αλήθεια. Που είναι γεμάτος όνειρα αγάπης, επιτυχίας, υγείας, αφθονίας και δημιουργίας.

Υπάρχει ένας Ονειρευτής, που βασιλεύει μέσα στο Φως, μέσα στην χαρά, μέσα στην ακλόνητη πίστη. Γνωρίζει ποιος είναι. Δεν ξεχνά.

Και το βελούδινο χέρι του μερικά βράδια ακουμπά το μέτωπό σου και εμφυσά

σθένος και δύναμη, κουράγιο και εμπιστοσύνη. Το απαλό του άγγιγμα θεραπεύει τους πόνους σου και ανακουφίζει τις πληγές της καρδιάς σου.

Υπάρχει ένας Ονειρευτής μέσα σου, πιο αληθινός από το σώμα, τον κόσμο, τα πράγματά σου. Υπάρχει ένας Ονειρευτής μέσα σου που δεν ξέχασε ποτέ ν' αγαπά, να πιστεύει, να θυμάται. Υπάρχει Ένας Ονειρευτής. Και είναι Ένα, με Σένα...

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page