top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Παιδιά της Δύναμης


Έχεις την ιδέα ότι χρειάζεσαι προστασία από τις αντιξοότητες της ζωής, από τις σκληρές ξαφνικές της ανατροπές, από τις απρόβλεπτες καταιγίδες της,

από τα απροσδόκητα ξεσπάσματα της μοίρας... Έχεις τέτοιες ιδέες γιατί δεν θυμάσαι καθαρά ποιος είσαι. Πόσο πέρα από οποιαδήποτε δύναμη αυτού του κόσμου είναι η δύναμη του πνεύματος που κατοικεί μέσα σου... του ανώτερου εαυτού σου.

Φοβάται η πέτρα ότι θα την λιώσεις, εάν πατήσεις πάνω της; Φοβάται ένα δένδρο

ότι θα το ξεριζώσεις, εάν ακουμπήσεις στον κορμό του; Φοβάται το χώμα κάτω από τα πόδια σου ότι θα το καταστρέψεις, εάν το πατήσεις; Φοβάται το βουνό τον δυνατό άνεμο; Πόσο μάλλον εσύ, που είσαι παιδί της Δύναμης που δημιούργησε τα πάντα! Είσαι παιδί του πνεύματος, εμποτισμένος μέσα σε κάθε κύτταρό σου από την δύναμή του. Σήμερα πέταξε από τους ώμους σου το κουκούλι της αδυναμίας και τις ιδέες της προστασίας. Σήκω όρθιος, ατένισε την ημέρα συντροφιά με το πνεύμα μέσα σου,

και τόσο δυνατός, που σου είναι περιττή οποιαδήποτε προστασία. «Σήμερα εγώ και το πνεύμα είμαστε ένα. Σήμερα δεν έχω ανάγκη καμίας προστασίας» Έλα λοιπόν, παιδί της δύναμης, ζήσε σήμερα όπως είναι πεπρωμένο σου να ζεις:

Παρέα με το πνεύμα μέσα σου, άφοβος και δυνατός, σαν ένα βουνό. Σήμερα το πέπλο του Θεού μέσα σου απλώνεται ελεύθερο και εσύ γνωρίζεις ότι δεν χρειάζεσαι προστασία από τίποτα και από κανέναν! Σήμερα δεν έχεις τίποτα και κανέναν να φοβηθείς! Σήμερα εσύ και το πνεύμα είστε ένα!

Καλημέρα λοιπόν παιδί της αληθινής δύναμης.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page