top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Παιδιά του Ουρανού* Οι Ευχαριστίες


Άναψε ένα ρεσώ ή ένα κεράκι, και έλα να κάτσουμε παρέα φτιάχνοντας όλοι μαζί έναν μεγάλο κύκλο από μικρά κεράκια. Κοίτα τις μικρές φλόγες που φωτίζουν τα πρόσωπα αυτών που κάθονται μαζί σου στον κύκλο... Αμέτρητες μικρές φλόγες έχουν φτιάξει μαζί σου σήμερα έναν μεγάλο ιερό κύκλο υποστήριξης και αγάπης... Μπορεί μέσα στην καθημερινότητα εσύ να νιώθεις ότι βαδίζεις μόνος την δική σου πορεία ζωής... Η αλήθεια είναι ότι βαδίζεις μαζί με όλους αυτούς, γνωστούς και άγνωστους, που έχουν συνδεθεί μαζί σου γιατί θέλουν και εκείνοι να ανοίξουν

νέους ορίζοντες για τον εαυτό τους και τη ζωή τους, γιατί πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης να θεραπεύει τον πόνο και να λύνει τα προβλήματα.

Αυτός ο κύκλος με τις φλόγες γύρω σου είναι ένας κύκλος αγάπης και υποστήριξης

που συνδημιούργησες μαζί με όλες τις άλλες ψυχές. Είναι ένας κύκλος που σου δίνει δύναμη και κουράγιο, εδώ στη γη. Να ξέρεις ότι είναι πραγματικός. Να ξέρεις ότι είναι αληθινός. Να ξέρεις ότι είναι η εκδήλωση και η έκφραση, επί της γης, της ουράνιας βοήθειας. Κοίτα αυτόν τον μεγάλο ιερό κύκλο ψυχών και πες: «Ευχαριστώ όλους εσάς που ταξιδεύετε παρέα μου. Εσείς είστε η ουράνια αόρατη βοήθεια για μένα επί γης».

Κοίτα άλλη μία φορά τον κύκλο με τις αιθέριες μορφές που φωτίζονται από το φως των κεριών. Ευχαρίστησέ τις για τη βοήθεια, την υποστήριξη και την αγάπη... Όσες φορές μέσα στην ημέρα πας να νιώσεις μόνος, φέρε στον νου σου την εικόνα αυτού του μεγάλου ιερού κύκλου... Αμέσως θα θυμηθείς ότι δεν είσαι αληθινά μόνος, θα νιώσεις ακαριαία την ενέργειά τους, την αγάπη τους, την παρουσία τους, τη ζεστή τους καρδιά, τον σοφό τους νου να σου δίνει δύναμη και να σε καθοδηγεί! «Σήμερα ευχαριστώ όλους εσάς που ταξιδεύετε παρέα μου». Καλημέρα με μία καρδιά γεμάτη ευχαριστίες για όλους εμάς που ταξιδεύουμε μαζί.


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page