top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Το κλειδί της θεραπείας


Κάθε μέρα που περνάς παρέα με το Καλύτερο, αυξάνεται με μυστήριο τρόπο η καλοσύνη σου.

Δεν είναι ότι όλοι οι άλλοι είναι καλοί, ο λόγος που η δική σου καλοσύνη αυξάνει. Δεν είναι που το φως του ήλιου δεν έχει εδώ σκιές που την δυναμώνει. Κάτι άλλο συμβαίνει μέσα σου. Κάτι βαθύ, δυσδιάκριτο.

Μέρα με τη μέρα η φυσική σου μεγαλοψυχία έρχεται στην επιφάνεια και η φυσική σου μεγαλοθυμία φανερώνεται. Η φυσική σου ανεκτικότητα βρίσκει ανοιχτούς δρόμους και εκδηλώνεται. Και ο ξεχασμένος εαυτός σου μέρα με την μέρα ανακτάται.

Πώς το καταφέρνει αυτό το Καλύτερο; Πώς φέρνει στην επιφάνεια την ξεχασμένη ομορφιά σου; Τι είδους θεϊκή αλχημεία είναι αυτή; Πώς μπορείς εσύ να την μάθεις,

ώστε να την αξιοποιήσεις στην ανθρώπινη καθημερινότητά σου;

Είναι που το Καλύτερο είναι απλώς ο εαυτός του. Είναι που δεν προσπαθεί να σε κάνει όπως αυτό. Είναι που δεν προσπαθεί να σε πείσει πως το Καλύτερο - που αυτό είναι - είναι το καλύτερο και για σένα. Είναι η πραγματικότητα της ελευθερίας μέσα στην οποία νιώθεις ότι αγαπιέσαι, η οποία θεραπεύει ό,τι δεν είσαι και ανοίγει χώρο για ό,τι αληθινά είσαι.

Πάρε λοιπόν το Κλειδί της Θεραπείας και χρησιμοποίησέ το σε κάθε πόρτα που είναι κλειστή και σε κάθε καρδιά που φαίνεται κλειδωμένη. Πάρ' το από το Καλύτερο και δώσ' το σε όποιον και σε ό,τι έχει την ανάγκη του.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page