top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Φύλακες της αγάπης


Ίσως ένα μέρος του εαυτού σου να πιστεύει πως είσαι απλά ένας άνθρωπος. Ίσως ένα μέρος του εαυτού σου να νομίζει ότι είσαι αυτή ή αυτός που ο κόσμος βλέπει και μιλά. Ίσως αυτό το μέρος του εαυτού σου να θεωρεί πως επηρεάζεσαι από τα αισθήματα και τις σκέψεις και τις προθέσεις του κόσμου γύρω σου. Ίσως αυτό το μέρος του εαυτού σου να νομίζει πως, εάν οι άλλοι δεν είναι καλά, δεν μπορείς ούτε εσύ να είσαι!

Η καρδιά σου όμως είναι σαν τη γέφυρα. Μπορεί να στέκεται ανάμεσα σε δύο διαφορετικά τοπία, και να είναι ανεπηρέαστη και άτρωτη, δυνατή και γαλήνια,

σιωπηλή και ατάραχη, υπομονετική και σοφή.

Σήμερα στάσου πάνω στη γέφυρα μαζί με την καρδιά σου. Φαντάσου πως από τη μία υπάρχει ένας κόσμος πόνου και φόβου και από την άλλη είναι ένας κόσμος γαλήνης και αγάπης.

Όσο εσύ μένεις πάνω στη γέφυρα, είσαι άτρωτος από τον πόνο και τον φόβο. Όσο εσύ είσαι πάνω στη γέφυρα, νιώθεις μέσα σου δύναμη, ηρεμία, βεβαιότητα.

Σήμερα απλώς μείνε αποφασισμένος και σταθερός πάνω στη γέφυρα. Μην κάνεις βήμα προς τον φόβο και τον πόνο. Μείνε αποφασισμένος εκεί και θα διαπιστώσεις αληθινά πόσο άτρωτος, ανεπηρέαστος και δυνατός είσαι!

"Ό,τι και κάνει σήμερα ο κόσμος για να φύγω από την αληθινή μου θέση, εγώ σήμερα θα παραμείνω άγρυπνος φύλακας της καρδιάς μου, πάνω στη γέφυρα που ενώνει τους κόσμους». Καλημέρα λοιπόν σε όλους τους άγρυπνους φύλακες της καρδιάς.


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page