top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Αξιοποιώντας τα δώρα...


Θεωρούμε φυσικό για έναν άνθρωπο να νιώθει ότι δεν έχει καμία βοήθεια εξ ουρανού στη ζωή του. Θεωρούμε φυσικό ο άνθρωπος να νιώθει συχνά μόνος και φοβισμένος. Ίσως κάπου βαθιά μέσα μας να πιστεύουμε ότι το θεϊκό είναι μακριά και δεν ασχολείται μαζί μας ή ότι μας τιμωρεί ή ότι έχει σημαντικότερα θέματα από το ν’ ασχοληθεί μαζί μας.


Έχετε αναρωτηθεί όμως μήπως εμείς είμαστε που τοποθετούμε την παρουσία του Θείου και της ουράνιας βοήθειας μακριά από τη ζωή μας; Έχετε αναλογιστεί μήπως ο Θεός είναι μαζί μας, αλλά εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και γυρνάμε την πλάτη μας στην βοήθεια που μας είναι διαθέσιμη;


Το κλειδί για την επαφή με το θεϊκό και την σοφία του, το κλειδί για την καθοδήγησή μας είναι στο πώς εμείς επιλέγουμε να σκεπτόμαστε, να νιώθουμε και να πράττουμε, στον τρόπο που εμείς επιλέγουμε να κρίνουμε, να εκτιμάμε, και να παίρνουμε θέση απέναντι στα γεγονότα της ζωής. Αυτή είναι η παντοδυναμία της δικής μας επιλογής και της ελεύθερης βούλησής μας! Αυτά καθορίζουν τον βαθμό που μπορούμε ν’ αντιληφθούμε, να αισθανθούμε, να δούμε και να βιώσουμε την παρουσία του Θεϊκού μέσα μας και γύρω μας.


Όταν εργαζόμουν με πυρετώδεις ρυθμούς ως δικηγόρος, η βοή των ασχολιών μου ήταν τέτοια που ήταν αδύνατον ν’ ακούσω ή να αισθανθώ τίποτα άλλο εκτός απ’ όσα έλεγε το μυαλό μου. Ο γρήγορος ρυθμός δεν μου άφηνε περιθώρια να νιώσω. Η πνευματική μου σύνδεση και οι ικανότητες που πηγάζουν από αυτήν ενυπήρχαν, αλλά εγώ ήμουν πολύ απασχολημένη με «σοβαρά» ζητήματα για ν’ ασχοληθώ μ’ αυτές ή ακόμα και να τις πιθανολογήσω!


Το ίδιο συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους, που έχουν εξαιρετική προαίσθηση ή ενόραση, που βλέπουν προφητικά όνειρα ή παίρνουν ξεκάθαρα τηλεπαθητικά μηνύματα. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι αυτές είναι εγγενείς πνευματικές σας ικανότητες, ποιότητες, και δυνάμεις. Είναι δώρα του Πνεύματος, και αποτελούν την σύνδεσή σας με την θεϊκή σας ουσία και καταγωγή.


Η ευχή μου είναι να μην τα φοβάστε, ούτε να τα θεωρείτε προβλήματα, γιατί προτίθενται να είναι δώρα και να είναι χρήσιμα για σας και για άλλους. Προορισμός τους είναι να σας δίνουν πληροφορίες, ώστε να διευκολύνουν την ζωή σας ή την ζωή άλλων ανθρώπων, ή να σας προειδοποιούν για γεγονότα ώστε να μπορέσετε εσείς με την πρόθεση και την προσευχή σας να τ’ αλλάξετε!


Με αγάπη,

Χαριτίνη

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Στήριγμα

bottom of page