top of page

Σχόλια για τις Συνεδρίες Χρυσής Ουσίας

«Η επαφή μου με τη Χρυσή Ουσία μου, με συγκίνησε βαθιά. Μου θύμισε πτυχές του εαυτού μου που είχα ξεχάσει. Αισθάνθηκα δύναμη και ελπίδα.  Σ ευχαριστώ πολύ Χαριτίνη για το μοναδικό αυτό δώρο.» - Μ.Ρ.

 

Μια ζεστή αγκαλιά η Χρυσή Ουσία, ένα χάδι στη καρδιά, ένα γλυκό αεράκι στην αύρα της ενσαρκωμένης μας ψυχής, αλλά κι ένα γερό σπρώξιμο στο δρόμο της εξέλιξης της. Με την ακτινοβολία και την γενναιοδωρία της ενέργειας της Χαριτίνης γέμισε ο χώρος χρυσό σε όλες τις αποχρώσεις! Μια πανέμορφη εμπειρία γεμάτη επιγνώσεις, που την προτείνω σε όλους! Σε ευχαριστώ Χαριτίνη, να είσαι ευλογημένη!

Με εκτίμηση και αγάπη, Λιάνα Τελειώνη

Αγαπημένη μου Χαριτίνη,ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω την αγάπη κ την ευγνωμοσύνη που νιώθω για Σένα.Φτάνοντας σ΄ένα αδιέξοδο της ζωής μου,ζήτησα απο τους αγγέλους να μου ανοίξουν το κουβάρι του σκοπού της ενσάρκωσής μου. Κ τότε ζήτησα την βοήθεια σου μέσω της Χρυσής Ουσίας.Το κουβάρι ξετυλίχτηκε κ τα πάντα φωτίστηκαν.Τεράστια η βοήθεια, η φώτιση, η καθοδήγηση,η θεραπεία στο πως να εκπληρώσω αυτό το σκοπό.Σου στέλνω την αγάπη μου, κ εύχομαι να φωτιστούν κ άλλες ψυχές κ να ζητήσουν την μοναδική,εξαίσια αυτή εμπειρία της Χρυσής Ουσίας που τόσο εξαιρετικά μας δίνεις.  - Σπυριδούλα Κυριακιδου

 

Αγαπητή Χαριτίνη,
Είμαι βαθειά συγκινημένη για την άφιξη της νέας γενιάς των φωτεινών παιδιών του Θεού που έρχονται για να φέρουν την ισορροπία, το Φως και τη Γαλήνη σ΄έναν κόσμο που ακόμα "ονειρεύεται". Είθε τα παιδιά αυτά που φέρουν την ενθύμηση της Αλήθειας μέσα τους να υποστηριχθούν σωστά απ΄όλους μας και να διευρύνουν την αγάπη που διαθέτουν.

Ειλικρινά σ΄ευχαριστώ, Χαριτίνη μου, που σαν άγγελος στοργικός μεταφέρεις τα μηνύματα για τον καθένα μας και φωτίζεις το μονοπάτι της ζωής μας τόσο διακριτικά και ουσιαστικά.Γίνεσαι η Φωνή Του που μας καθοδηγεί, ώστε να πορευτούμε με ασφάλεια και ελευθερία προς τη γνώση του Αληθινού Εαυτού μας. Με πολλή αγάπη , Πόπη.

Ευχαριστώ για την άμεση αποστολή της συνεδρίας. Αυτά που διάβασα μου ταιριάζουν απόλυτα. Πιστεύω ότι βαθιά μέσα μου τα ήξερα, αλλά πολλές φορές ο φόβος και οι ενοχές με κατεύθυναν αλλού. Πήρα δύναμη για να συνεχίσω.  (Δ.Κ.)

 

Μόλις έλαβα την συνεδρία της Χρυσής Ουσίας και ενθουσιάστηκα!! Πραγματικά ένιωσα ότι με ξέρεις.
Κατάλαβες αμέσως τι "βαραίνει" την ψυχή  μου και με γέμισες με αισιοδοξία και φωτεινά μηνύματα.
Μου επιβεβαίωσες ποιος είναι ο σκοπός μου σε αυτή τη ζωή.
Σ ευχαριστώ πολύ.
Κ.Ψ.

 

Θέλω πρώτον να ευχαριστησω την Χαριτινη που μου πρότεινε να κανω τη συνεδρια της χρυσης ουσιας. Δευτερον θελω να ευχαριστησω τους αγγελους που μεσα απο τα λογια της Χαριτινης φωτισαν τα σκοτεινα σημεια της ψυχης μου και μου εδωσαν μια ανωτερη κατανοηση για πρόσωπα, γεγονότα, σκεψεις, ιδεες και προβληματισμους. Μανωλης Κανδερακης, Hρακλειο Κρήτης.

 

 

«Ζήτησα από τον πνευματικό μου οδηγό να με καθοδηγήσει και να μου δείξει τον τρόπο με το οποίο θα έρθω σε επαφή με τον ανώτερο μου εαυτό. Ζήτησα βοήθεια στο πώς να συνεχίσω το ταξίδι μου στο πνευματικό μου μονοπάτι και στο πώς να υπερνικήσω την επιβάρυνση το πεδίου της ενσάρκωσής μου.

Η βοήθεια και η καθοδήγηση ήρθε μέσω της συνεδρίας της Χρυσής Ουσίας! Τη συνεδρία αυτή από μια παρόρμηση της στιγμής – όχι τυχαία - ζήτησε να την κάνει και ο σύζυγός μου ο οποίος δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα. Νιώσαμε και οι δύο μεγάλη συγκίνηση καθώς τις διαβάζαμε γιατί πραγματικά άγγιξε τις πιο λεπτές και προσωπικές ποιότητες του εαυτού μας και έριξες φως στο δρόμο μας. Για το σύζυγό μου πιστεύω αποτελεί ένα σημείο αφετηρίας για να ενασχοληθεί ενεργά με το πνεύμα και για μένα ένα καθοδηγητικό φως εξέλιξης. Το έχω συστήσει ήδη σε πνευματικούς φίλους εδώ στην Κύπρο. Το έχω ονομάσει «Διατριβή Ψυχής», γιατί πραγματικά αποτελεί μια σοβαρή και σε βάθος μελέτη των φανερών αλλά και των καλά κρυμμένων πλευρών του εαυτού μας.

Μη διστάσετε να το ζητήσετε. Είναι ένα τεράστιο δώρο στον εαυτό σας. Χαριτίνη μου ο Θεός να σε ευλογεί και σε ευγνωμονούμε με όλη μας τη ψυχή για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που προσφέρεις.»

Ζωή - Κύπρος

 

«Η συνεδρία της Χρυσής Ουσίας με έφερε σε επαφη με την Αληθινή μου Υποσταση. Ένιωσα δέος και συγκίνηση οταν ενωθηκα με το Ανωτερο Εαυτο μου. Η συνεδρια μου εδωσε προσανατολισμο και κατευθυνση στη ζωη μου.Με παρακινησε να αναζητησω τις κρυμμενες δυνατοτητες και ταλεντα που ειναι ''Κρυμμενα''μεσα στην Υπαρξη μου.Με βοηθησε να μαθω τον σκοπο της τωρινης μου ενσαρκωσης και πως θα τον εκπληρωσω.Στην αναζητηση του Υψιστου Δυναμικου μου η ζωη μου εχει αποκτησει νοημα αλλα και ενα αισθημα ευθυνης που με κανει να προσπαθησω οσο πιο πολυ μπορω για να φτάσω στον στόχο μου».  Μ.Ν.

 

"Η ανάγνωση της συνεδρίας ήχησε μέσα μου σαν την "γνωστή-άγνωστη" ιστορία μου.

 Όλα τα στοιχεία, όλες οι πληροφορίες που διάβαζα ήταν σαν να βρίσκονταν σε ένα πεδίο ακριβώς στη μέση αυτών που γνώριζα για μένα αλλά και που δεν κατείχα εντελώς ή με σαφήνεια. Όλα τα στοιχεία είχαν αυτό το στοιχείου του γνωστού μεν αλλά και της μεγάλης έκπληξης συγχρόνως. Οι εκπλήξεις αυτές, είχαν τελικά μεγάλη επίδραση. Ήταν οι "λύσεις" σε αινίγματα χρόνων. Τα στοιχεία που μου μεταφέρθηκαν είχαν την δυναμική να μετατοπίσουν μέσα μου τη σειρά με την οποία είχα καταχωρήσει τις πληροφορίες μου, ανακίνησαν τους τρόπους που τις είχα 'δέσει' μεταξύ τους, και μου έδωσαν  διαφορετικά επιτέλους συμπεράσματα, με αποτέλεσμα,  να έχω μια εντελώς νέα έσω-εικόνα! Αυτή, η νέα εικόνα, καινούρια, δυνατή, με γονιμοποίησε με πρωτόγνωρη έμπνευση,  ανακαίνισε με μιας ολότελα το όραμά μου και συν-κίνησε το είναι μου για μια νέα εκκίνηση ώστε να πραγματώσω αυτό το όραμα, να πραγματώσω την Χρυσή μου Ουσία! Ευχαριστώ βαθύτατα αγαπητή  Χαριτίνη και ενώνω το 'είθε' μου με το δικό σου. Παρασκευή Κ.

 

Είμαι ευγνώμων για τα υπέροχα λόγια σου που μιλάνε στην ψυχή μου! Με θεία καθοδήγηση εύχομαι να τα υλοποιήσω άμεσα! ΣΜ

Η ψυχη μου ξεκλειδωθηκε με την Χρυση Ουσια.Ισως να εχω ακουσει αρκετες φορες συμβουλες για το πως πρεπει να φερθω ή να κινηθω.Ισως να εχω κατηγορηθει απειρες φορες για τον τροπο που εγω φερομαι ή κινουμαι. Ομως τα δικα σου λογια ειναι αυτα που μου ανοιξαν το πεπλο.που ανοιξαν τα ματια της ψυχης μου και καταλαβα αυτο που ειμαι και αυτο που πραττω.Τωρα καταλαβαινω γιατι οι ανθρωποι απανταχου της γης ειναι ευτυχισμενοι και θεραπευμενοι οταν εγω γελαω και λαμπω απο χαρα και αγαπη.Τωρα προσλαμβανω το νοημα των κινησεων τους . ο Ανωτερος Εαυτος μου αντιλαμβανομαι ποσο με καθοδηγει στο ανθρωπινο διάβα μου σε αυτη την ενσαρκωση . ποσο τέλεια και αρχιτεκτονικα δομημενα εχει χτισει το μονοπατι μου ανταμα με την αρχεγονη ψυχη μου για να εκπληρωσω τον κυκλο μου. δακρυα κυλουν γιατι νοιωθω οτι επιτελους εστω και σε αυτη την ανθρωπινη ηλικια μου δικαιωνομαι.

Σε ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου.   

Ανδρονικη Αποστολου

 

Στην πορεία της ζωής μας , σ΄αυτό το μακρύ και συγχρόνως  σύντομο διάστημα , έχουμε αναπάντητα ερωτήματα : Ποιος είμαι,  ποια είναι η αποστολή μου,  υπάρχει ευτυχία....και συνεχίζεις την αναζήτηση  μέχρι να πάρεις την απάντηση εκείνη που θα κάνει την ψυχή σου να σκιρτήσει , να νοιώσει μια βαθειά γαλήνη και να πει: Σ ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι΄αυτή την αλήθεια που μου αποκαλύφθηκε και είναι η δική μου επιλογή ζωής που με τη γέννησή μου είχα ξεχάσει. Μέσα από την συνεδρία της "χρυσής ουσίας" ένοιωσα να ενώνονται τα κομμάτια του εαυτού μου και μια βαθειά αίσθηση ελευθερίας , χαράς και πληρότητας.Είναι ευλογία ένας άγγελος να σου φέρει το μήνυμα που κρατά η ψυχή κλειδωμένο και να φωτίζεται ολόκληρη η πορεία της ζωής σου.    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!                Α.Π.

 

Οσοι  βρισκονται κοντα στην Χαριτινη βλεπουν, ακουν, νιωθουν, το Χαρισμα της, την ανιδιοτελη ενεργεια της προσφορας της, ενός μεγαλου χαμογελου και της αδιαμφισβητητης ικανοτητα της στο channeling. Ημουν σιγουρη για το αποτελεσμα, γιαυτο και της ζητησα να με διαβασει,όπως εκεινη ξερει, πραγμα που εκανε. Κάθε λεξη της, κάθε εννοια της, ακουμπουσε κομματια μου γνωριμα, αλλα και αγνωστα, που όμως μου εκαναν νοημα, μου εκαναν κλικ, με οδηγουσαν ένα βημα παρα- κάτω, προχωρωντας με στο επομενο επιπεδο. Mε βοηθησε να συνειδητοποιησω, προς τα πού να κινηθω,  ποιο είναι το θεμα και τι μπορω να κανω για αυτό. Πώς να ακολουθησω την καρδια μου. Ποιος είναι ο δρομος μου, πώς να συνδεθω με την θεικοτητα  μου. Συγχρονως  σου δινει απαντησες , λυσεις που αν θελησεις να ακολουθησεις σε πανε στον στοχο σου, στο σχεδιο της ψυχης σου. Μεσα από τα βαθυ της ψυχης μου, Χαριτινη σε ευχαριστω!!!

  Ρ.Σ.Ε.

 

Πολυαγαπημένη μου Χαριτίνη,

«…ζητώντας σου τη συνεδρία της Χρυσής Ουσίας, ήθελα να κάνω ένα ουσιαστικό, αληθινό δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα και πραγματικά ήταν το καλύτερο… Διαβάζοντας τα λόγια σου, δημιουργήθηκε μέσα μου απόλυτη ησυχία, και ο χώρος μου σιώπησε και ένιωσα φοβερή μακαριότητα και δέος για τη ζωή την ίδια, για εμένα την ίδια. Όλα όσα γράφεις κάπου μέσα μου τα ξέρω, αλλά ο τρόπος που τα παρουσιάζεις, πραγματικά με τόση αγάπη και φροντίδα με συγκίνησε το πως βοηθά στο να έρθουν σε συνειδητό επίπεδο επίσης. Είναι ξέρεις σαν μέσα και γύρω από την καρδιά σου να αιωρούνται μικροί σπόροι ευτυχίας, να πετάνε από εδώ και από εκεί και διαβάζοντας αυτά τα λόγια , κάποιος να έκανε φριζ με το τηλεκοντρόλ, οι σπόροι να σταμάτησαν την τρελή τους πορεία πετώντας πέρα δώθε και φαπ να έπεσαν  και να φώλιασαν σε μία χούφτα. Τώρα υπάρχει γαλήνη, οι σπόροι είναι στη μήτρα, δεν υπάρχει άλλο από τα να ανθίσουν. Πώς να στο πω, νιώθω σαν να κατάκατσε η σκόνη, όλα να ηρέμησαν. Ξέρεις κάποιες φορές μία μόνο λέξη αρκεί για να γίνει η υπέρβαση, ένα μόνο βήμα για να ενωθεί η καρδιά με το μυαλό σου. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση, προφανώς όχι πολύ, αφού όλα είναι παροδικά, απλά με βοήθησες κι εσύ όπως και όλα με την Χρυσή σου Ουσία να νιώθω χαρά, θαυμασμό, σεβασμό για εμένα και να έχω αυτοπεποίθηση, μα πάνω από όλα πίστη ότι ξέρω που πάω και πάω κάπου καλά, το καράβι δεν είναι ακυβέρνητο, πότε δεν ήταν, ποτέ δεν θα είναι. - Άρτεμις Καραχρήστου

Χαριτνη,ευχαριστω πολυ!εχει μεγαλο βαθος ο χρυσος!νομιζω εκανα ενα βημα πιο κοντα για να τον αισθανθω κ να τον καταλαβω,συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα σας,η δουλεια σας μεγιστα αποδοτικη σε αυτους τους δυκολους καιρος.Κ παλι σε ευχαριστω(παρακαλω να δημοσιευτει με αρχικα!) E.Π.

 

Αγαπημενη κα Χαριτινη, Συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που πραττετε. Ειμαι ευγνώμων για τη Συνέδρια της Χρυσής Ουσίας και την καθοδήγηση σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, Ε.Ο.

 

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη "ΧΡΥΣΗ" σου καθοδήγηση! Οι "κραυγές έκπληξης" που έβγαιναν αυθόρμητα διαβάζοντας τα γραφόμενά σου, μετατράπηκαν ταυτόχρονα σε ένα τεράστιο ερωτηματικό! Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που με γνωρίζει τόσο λίγο διάστημα (λόγω της απουσίας μου δυστυχώς από την Ελλάδα), να μπορεί να δει, να διαβάσει, να διεισδύσει με τέτοια ακρίβεια και καθαρότητα τη ψυχή μου, το είναι μου !!! Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να βάλω στην άκρη τη "βολική αναβλητικότητά μου" για τα τόσα πράγματα που θέλω να κάνω! Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να συνειδητοποιήσω τις προτεραιότητές μου! Σε ευχαριστώ πολύ που με έπεισες να αλλάξω πρόγραμμα και πορεία προς το

καλύτερο! Νάσαι πάντα καλά και να μας βοηθάς με το μοναδικό σου τρόπο! Με πολλή αγάπη, Παρασκευή (Ευη) Λογοθέτη

 

Διαβάζοντας όμως την «Χρυσή Ουσία» που με πολύ αγάπη μου έστειλες, η συγκίνηση είναι απερίγραπτη. Καθώς διάβαζα, η ενέργεια της  «Χρυσής Ουσίας» διαπερνούσε όλα μου το είναι και την ένοιωθα να περνά μέσα στα τρίσβαθα της ψυχής μου και να την αγκαλιάζει με στοργή κι αγάπη, να την γαληνεύει και να την καθησυχάζει, να την στηρίζει και να την ενδυναμώνει. Είδα την αληθινή μου ουσία, την «Χρυσή Ουσία» της ύπαρξής μου να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου….. σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, Χαριτίνη μου!!! Και Χαριτίνη μου, συνέχισε έτσι, να μας βοηθάς, να βρούμε και να ενωθούμε με τον Χριστό Εαυτό μας.   Αγγελική Βασιλοπούλου

 

Αγαπημένη μας Χαριτίνη, χαίρομαι πάρα πολύ που ακολούθησες αυτό που σου είπε το πνεύμα και γράφεις περί χρυσής ουσίας, για όποιον το επιλέξει, πράγματι είναι χρυσή και γεμάτη ροζ!
Ο τρόπος που προσεγγίζεις τα συναισθήματα και τις καταστάσεις είναι πάντα πολύ φωτεινός και γεμάτος αγάπη. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν να δώσουν μια τόσο φωτεινή οπτική μέσα από μια "διαφορετική" κατάσταση. Από αυτούς που μπορούν να δουν, να ακούσουν την αγάπη πίσω από όλα τα προσωπεία που μπορεί να παίρνει.
Για μένα η Χρυσή ουσία είναι μια βαθιά θεραπεία με τον μαγικό σου, πολυδιάστατο τρόπο να λες στον άλλον κάτι και αυτό ήδη να έχει ξεκινήσει και να δουλεύει σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης του, αν ο ίδιος το επιτρέψει. Επίσης είναι από αυτά τα γραπτά που μπορείς να διαβάζεις πολλές φορές στον χρόνο γιατί όλο και κάτι παραπάνω έχεις να αντιληφθείς.
Χαίρομαι πάρα πολύ για την ικανότητα που έχεις αναπτύξει, έχοντας πολύ απλά αφήσει την ροή της ενέργειας να κυλήσει μέσα σου, και μπορείς να κατανοείς μέσα και βαθιά από τα μάτια της ψυχής, την ψυχή του άλλου και να την ενεργοποιείς. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα λόγια σου βγάζουν μόνο αγάπη, φως και ζεστασιά.
Σ' ευχαριστώ πρώτα από όλα για την δική σου χρυσή ουσία, γιατί αν δεν είχες συνδεθεί μαζί με αυτήν δεν θα μπορούσαμε να είχαμε αυτά τα υπέροχα γραπτά βομβαρδισμένα με την αγάπη , την πρόθεση για την συγχρονικότητα της υλοποίησης και όλη αυτή την μαγική χρυσόσκονη που έχεις ρίξει βγαλμένη από την βαθιά ουσία της καρδιάς σου.
Σε ευχαριστούμε πολύ και σε αγαπάμε πολύ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!
Σάββατο 15-02-2014 ΄Έλενα Γαβρά

 

Χαριτίνη μου, Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!  Με άγγιξε βαθειά και από εχθές είμαι πολύ συγκινημένος! Τα λόγια σου περιγράφουν αυτό που ένοιωθα από μικρός αλλά δεν μπορούσα να το εκφράσω! Μου έριξες φώς στις πτυχές της ύπαρξης μου και τώρα μόνο μπροστά μπορώ να προχωρήσω!  Με ευγνωμοσύνη, Πέτρος Πολυχρονόπουλος

Καλησπέρα Χαριτίνη.  Μόλις διάβασα τα υπέροχα λόγια που μου έστειλες!!!  Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω το πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Διάβαζα και παράλληλα κούμπωναν κομμάτια της ζωής μου και ξαφνικά ξεκαθάρισαν πολλοί προβληματισμοί μου. Αισθάνομαι πολύ δυνατή και πολύ σίγουρη για το μέλλον και πραγματικά νιώθω επιτέλους ότι έχω βρει το νόημα της ζωής μου. Αισθάνομαι πολλά περισσότερα που είμαι σίγουρη ότι ήδη ξέρεις και δεν μπορώ να τα εκφράσω!!! Διάβαζα και έβλεπα κομμάτια της ζωής μου να ξεκαθαρίζουν. Η Χρυσή Ουσία αλλά και πολύ περισσότερο το διήμερο για τον Ανώτερο Εαυτό ήταν πραγματικά ο τυφώνας που έδιωξε την ομίχλη και τα σκουπίδια από γύρω μου. Πλέον όλα είναι ξεκάθαρα!!! Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που μόλις γνωρίζει τον κόσμο. Τον πραγματικό και υπέροχο κόσμο!!! Είναι τόσο συναρπαστική εμπειρία και τόσο ξεκάθαρο που θέλω να το φωνάξω σε όλους!!! Πραγματικά αισθάνομαι τόσα πολλά αλλά δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια!!! Είναι τιμή μου να αναρτήσεις στο site το σχόλιό μου με όλο το ονοματεπώνυμό μου. Εύχομαι να σκουντήξει έστω και έναν αναγνώστη ώστε να μπει στη διαδικασία να μάθει την πραγματική αλήθεια!!! Ευχαριστώ το Θεό που είχε σχεδιάσει έτσι τη ζωή μου ώστε να αισθανθώ ότι αρχίζω να πιάνω πάτο, για να μπορέσω έτσι να αφυπνιστώ και να σε γνωρίσω!! Ευχαριστώ το Θεό και εσένα που με δέχτηκες στην αγκαλιά σου!!! Εύχομαι να ξαναβρεθούμε σύντομα και να μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε πάλι από κοντά!!! Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλα!!!!! Σ' ευχαριστώ!!!!

 

Διαισθανόμουν πάντα, από παιδί κάτι όμορφο, σημαντικό, αληθινό, ευτυχισμένο που κατοικούσε στο κέντρο της καρδιάς , να αποζητά αγωνιωδώς να εκδηλωθεί στην ανθρώπινη εμπειρία μου. Απέναντί Του ένας κόσμος τόσο διαφορετικός. Μάχες,συγκρούσεις ατελείωτες ,αμφισβητήσεις και Κείνο επέμενε πάντα....πάντα... με υπομονή με επιμονή να βρει το τρόπο να εκδηλωθεί... Μέσα στην ανθρώπινη εμπειρία μου, Αναγνώρισα το πολύτιμο της καρδιάς μου σε έναν Ανθρώπινο Άγγελο. Ο Αγγελος αναχώρησε... Και το πολύτιμό μου παρόλο που τώρα πλέον το αναγνωρίζω ως το μόνο ΑΛΗΘΙΝΟ   ακόμη αναζητεί τον τρόπο να εκδηλωθεί.

Χαριτίνη,  με τη συνεδρία της Χρυσής Ουσίας μίλησες με τρυφερότητα στο Πολύτιμό μου. Το αναγνώρισες, το βοήθησες να κατανοήσει τις «δυσκολίες» στην εκδήλωσή Του και Το καθοδήγησες πως να τις ξεπεράσει για να προχωρήσει στην πλήρη Του έκφραση.

Χαριτίνη, Αναγνωρίζεις την Ιερότητα Εσύ πρώτα και μετά εμείς.

Χαριτίνη, Απλώνεις το χέρι παραλαμβάνεις την Ιερότητα την γειώνεις Εσύ πρώτα και μετά εμείς.

Είθε, να βρω τη Δύναμη να επιτρέψω στο Πολύτιμό μου, τη Χρυσή Ουσία μου να εκδηλωθεί επί της Γης. Θάναι ο Θρίαμβος της Αλήθειας πούναι Αγάπη, όπως το εξέφρασα ως ευσεβή πόθο πριν πολλά πολλά χρόνια. Σε Ευχαριστώ Χαριτίνη, σε Ευγνωμονώ από καρδιάς και Ευχαριστώ και Ευγνωμονώ το Θείο Σχέδιο που είσαι μαζί μας. Μαρία Τ.

Δεν βρίσκω λόγια να σου εκφράσω πόσο μίλησε μέσα στην καρδιά μου η συνεδρία της Χρυσής Ουσίας. Είναι απίστευτο πόσο εύστοχα ήταν κάποια πράγματα που αναφέρονταν μέσα, ακόμα και πράγματα που δεν θα τολμούσα να παραδεχτώ για τον εαυτό μου, και όμως είναι αληθινά. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου, είναι και τα δύο ανεκτίμητα. Οι καλύτερες ευχές μου για σένα και τους συνεργάτες σου...

Εύα Κ.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Αυτά που διάβασα ήταν συγκλονιστικά! Ηταν ακριβής περιγραφή και ερμηνεία των συναισθημάτων μου και έλαβα μία επιβεβαίωση της κατεύθυνσης την οποία νοιώθω και θέλω να πάρω εδώ και αρκετό καιρό. Νοιώθω ότι η ψυχή μου θέλει να κάνει αυτό ακριβώς που περιγράφεις και ψάχνω τον τρόπο. Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι το κάνω όλη μου την ζωή με τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο σε καθημερινή βάση. Η διάθεσή μου τα τελευταία δύο χρόνια όμως είναι να ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτό και από αυτό να εξασφαλίζω την διαβίωσή μου ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να σπαταλώ χρόνο σε κάτι άλλο. Ηταν μεγάλη βοήθεια για εμένα και ξεκαθάρισμα σκέψης το κείμενο που έλαβα.Ξεκαθάρισε στο μυαλό μου πως είναι στημένο το "παιχνίδι" όπως λες και οι προκλήσεις μέσα από τις οποίες αναδύονται σιγά-σιγά οι πραγματικές ποιότητες, δυνατότητες και δυνάμεις.

Ευχαριστώ και πάλι.      Α.Π.

Χαριτίνη μου, γλυκιά είσαι ένας ένσαρκος άγγελος πάνω στη γη!  Η χρυσή ουσία ήρθε κι έδεσε πολύ όμορφα μέσα στην καρδιά μου.  Συντόνισε πληροφορίες που μου είχαν δοθεί.  Ξεκαθάρισαν σημαντικά βήματα της ζωής μου.  Σου είμαι βαθύτατα ευγνώμων.  Είμαστε όλοι, πάντα, μέσα στο φως, τη γαλήνη, τη χαρά!  Κ.Ν.

 

Σε μια περίοδο αμφιβολιών και αβεβαιότητας ζήτησα την βοήθεια της Χρυσής Ουσίας μέσω της αγαπημένης μου Χαριτίνης. Από τις πρώτες γραμμές ένιωσα να συνδέομαι με την χρυσή ουσία μου, με κάτι μέσα μου δυνατό, βέβαιο, αληθινό. Με αποτέλεσμα  να δυναμώσει η πίστη, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, να δυναμώσει η σιγουριά, η ασφάλεια ότι μπορώ να οδηγήσω την ζωή μου εκεί που τα όνειρα, οι στόχοι μου είναι. Αργότερα με τις ίδιες αυτές ποιότητες διαχειρίστηκα απαιτητικές καταστάσεις , η αυτοεκτίμηση μου ανέβηκε ...ήρθαν σαν ασκήσεις σταθεροποίησης της σύνδεσης με την χρυσή ουσία!! Σε ευχαριστώ Χαριτίνη για το δώρο σου!! Χ.Φ.

Αγγελική, ΧΥΣΗ ψυχή !,Είμαι ευγνώμον για την συνεδρία . Κάθε πρόταση σου είναι ένα κομμάτι της ύπαρξης μου, με βοήθησες να συνειδητοποιήσω προς τα πού να κινηθώ και σε ποια πορεία να κατευθυνθώ .Γλυκιά μου Χαριτίνη, Σε Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και νοιώθω τυχερή που βρέθηκα στο δρόμο σου .Καλή συνέχεια !! Άβα Βάρδα

 

Mε το μήνυμα της χρυσής ουσίας έχω ξεχωρίσει το ’παιγνίδι’ από τον  ’ρόλο’ μου.  Ήταν σαν να μου μιλούσε όχι με την μητρική μου γλώσσα αλλά με τη γλώσσα του Ουράνιου Πατέρα  και κάθε πρόταση της αγγέλισας/Χαριτίνης διοχετευόταν στον σκληρό δίσκο μου από κάτω από το υλικό μου σώμα, πιο βαθειά και επεξεργαζόταν με ένα τρόπο που είχε μόνο συναίσθημα και φωτεινή ενθύμηση, και ένα αποτέλεσμα πλήρης ευδαιμονίας, απόλυτου εαυτού μιας ουσίας με μια εξήγηση.. Εγώ Είμαι..  Αναγνώρισα τη βασίλισσα μέσα μου… που λέγεται Αγάπη… Ευχαριστώ Χαριτίνη μου!!!!!! Ελένη Χρίστου – Κύπρος

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όσα μου έχετε γράψει, μου έχετε επιβεβαιώσει τα όσα νιώθει και γνωρίζει η ψυχή μου, χάρηκα πάρα πολύ συγκινήθηκα με τα όσα έχω διαβάσει, πάντα ευχόμουν να βρεθεί κάποιος να μου διαβάσει την ψυχή μου έτσι γιατί πολλές φορές αμφέβαλλα για μένα, αυτό με το ψυχογράφημα που λέτε νόμιζα ότι είμαι τρελή, για τα όσα αισθάνομαι, και πολλές φορές δεν ακολούθησα την διαίσθηση μου κ το ένστικτο μου και ταλαιπωρήθηκα περισσότερο ψυχικά, άδειασμα όπως λέτε και εσείς, Από τώρα και στο εξής με την θεία καθοδήγηση όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα και να συνεχίσετε το όμορφο έργο σας να βοηθάτε τις ψυχές να βρίσκουν τον δρόμο τους. Αγάπη και φως  Ρ.Π.

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΙΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ , ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ, ΠΑΡ ΟΤΙ ........ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .....ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ....Η ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΟΥΣΙΑ  !!!! ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ !!!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΣΤΟ ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΩ ...! ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ !!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΜΕ ΑΓΑΠΗ, Α.Ε.

 

"Τα λόγια αυτά άγγιξαν την ψυχή μου βαθειά, γιατί αφενός επιβεβαίωσαν όσα διαισθανόμουν, αφετέρου μου έδωσαν ώθηση και βοήθεια για την πορεία και τις επιλογές μου. Είναι ευλογία να έχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνουμε τέτοιες πολύτιμες πληροφορίες,από καθαρά κανάλια όπως η Χαριτίνη.
Ευχαριστώ που την γνώρισα!" Γιώργος Β.

 

Χαριτίνη μου σ' ευχαριστώ πολύ για τη συνεδρία της Χρυσής Ουσίας μου. Ήταν μια τεράστια αγκαλιά και βοήθεια η πιο συνειδητή μου σύνδεση με αυτό που είμαι. Ξέρω πολύ καλά ότι αυτού του είδους οι συνεδρίες συντομεύουν διαδρομές αναζήτησης του Εαυτού και καταννόησής του.Σ' ευχαριστώ που μέσα απ αυτή τη συνεδρία, με βοηθάς να έρθω ακόμα πιο κοντά στην αλήθεια αυτού που είμαι ! Ήταν βάλσαμο ! ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΙΑΡΓΚΟΒΑ

 

Χαριτίνη, έλαβα με πολύ χαρά την Χρυσή Ουσία μου κ ένιωσα βαθιά συγκινημένη για όλα αυτά που αφουγκράστηκα..οι δονήσεις από την φορτισμένη με αγάπη  και ευλογίες για την πραγμάτωσή της, Χρυσή Ουσία, με συνοδεύουν και μου επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη γνώριζα με έναν τρόπο ότι είμαι κι εγώ ένα πνευματικό παιδί ενός επουράνιου σχεδίου κ όχι ένα ζάρι ριγμένο στον τάπητα του σύμπαντος...Ο λόγος σου έτσι όπως αφέθηκα να ανακαλύψω την Χρυσή Ουσία μου,  μου έδωσε τη δυνατότητα να αισθανθώ το φωτεινό πέρασμα στις εικόνες οι οποίες έχτισαν μέσα μου έναν καινούριο κόσμο...έναν κόσμο που με χαρά μου αποκαλύπτεται η θεία ενότητα του.. Σε ευχαριστώ από καρδιάς, Α.Κ (ΜΝ)   

 

Προσπαθώ ακόμα να αφομοιώσω όλη αυτή την ομορφιά του δώρου της Χρυσής Ουσίας μου. Με συγκίνησε πάρα πολύ αλλά και μ' έκανε να χαρώ ταυτόχρονα.  Αυτό το Θείο Δώρο ήρθε εξ ουρανού την κατάλληλη στιγμή που κάνω ένα ξεκίνημα σε πολλά επίπεδα της ζωής μου. Ήρθε σαν Ουράνιο Τόξο μετά την καταιγίδα, να μου δώσει δύναμη, πίστη, αυτοπεποίθηση, ελπίδα, χαρά και πολλά άλλα όμορφα συναισθήματα. Ήρθε να αγγίξει τις κατάλληλες χορδές της Ψυχής μου και του Είναι μου και να με βοηθήσει να προχωρήσω στην ζωή μου χωρίς να φοβάμαι τίποτα. Με βοήθησε να βρω και να κεντράρω στον στόχο μου, που δεν ήταν ξεκάθαρος μέσα μου. Με γλύτωσε από πολύ χρόνο και κόπο, γιατί ενώ ήταν πράγματα που τα γνώριζα και είχαν περάσει από το μυαλό μου, δεν ήμουν σίγουρος γι' αυτά και τ'αναζητούσα, χωρίς να έχω τις απαντήσεις που ήθελα. Μου κάλυψε το κενό που είχα μέχρι τώρα. Τέλος μ'έκανε να συγχωρήσω και ν'αγαπήσω πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου, γιατί συνειδητοποίησα, ότι έχω ζήσει μέχρι σήμερα, το είχα στήσει εγώ, για να μπορέσω να φτάσω στη Χρυσή Ουσία μου. Απο την μέρα που την διάβασα, σαν να ξεκίνησε η μύηση μου και αρχίζει να υλοποιείται. Θα χαράξω την Δική μου πορεία, στην καινούργια φωτεινή ζωή μου, έχοντας δίπλα μου λαμπερούς ανθρώπους και καθαρά κανάλια σαν εσάς. Ευχαριστώ πολύ Χαριτίνη και Χαριτο-Ελενάκι.

Γεράσιμος

 

Αγαπημενη Χαριτινη ,

Εφτασε στα χερια μου, η Χρυση Ουσια της Ψυχης μου, και διαβαζοντας, πρωτα επρεπε να ανοιξω διαπλατα τα βιολογικα μου ματια, τοσο πολυ ... που δακρυσαν. Να διαβασω και να ξαναδιαβασω, με κομενη την ανασα, με μια ανατριχιλα σε ολο το μηκος της σπ&omicr