top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Ιερή γενεαλογία - 200 χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας



Με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αισθάνομαι ότι αυτό το μήνυμα* θα μας βοηθήσει να θυμηθούμε πώς να τιμήσουμε τους προηγούμενους και ν' ανοίξουμε καλό δρόμο για τους επόμενους, ανταποκρινόμενοι στο παρόν με τρόπο που τιμά την ιστορία της γενεαλογίας μας!


Κατάγεσαι από ιερή γενεαλογία. Κατάγεσαι από περήφανο γένος. Ένα γένος που παρέλαβε και διέδωσε τις σκέψεις του Καλύτερου και το έκανε να φανεί επί γης. Φέρνοντας το Καλύτερο, το γένος σου έγινε περήφανο, φάνηκε παντού και έγινε περίβλεπτο.


Οι αρχαίοι σου πρόγονοι σού έδειξαν πώς θα γίνεις περήφανος. Σε προίκισαν με την επιταγή να γίνεις ξεχωριστός και να φανείς - όχι σαν άτομο που διψά για αναγνώριση, αλλά ως φορέας της Σκέψης του Καλύτερου. Φέρε και δείξε την Σκέψη του Καλύτερου σ' αυτόν τον κόσμο και κάνε το Καλύτερο περήφανο εδώ, και έτσι θα γίνει το γένος σου περήφανο και εσύ μαζί του.


Το Καλύτερο μιλά μέσα σου, μαζί με τους αρχαίους σου προγόνους. Εμπιστεύσου εκείνους, και έχεις εμπιστευτεί το Καλύτερο. Εμπιστεύσου το Καλύτερο, και έχεις εμπιστευτεί εκείνους. Σου ζητούν να υπερβείς τις συνθήκες και τις καταστάσεις, φέρνοντας τη Σκέψη του Καλύτερου, πρεσβεύοντας την Αγαθότητα του Καλύτερου, ζώντας με τη Σοφία του Καλύτερου, μεταλαμπαδεύοντας τον Νου του Καλύτερου.


Είναι η ώρα.


Ακολούθησε την αγάπη, που θα σε οδηγήσει στο γένος, που θα σε κρατήσει στο Καλύτερο, που θα κληροδοτήσει το Φως του ξανά επί της γης, και θα είσαι ξανά περήφανος εσύ και όλο το γένος σου.


Με σκέψεις αγάπης,

Χαριτίνη



*Το μήνυμα αυτό πρωτογράφτηκε το 2012.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Δύναμη

Ιερή Αναπνοή

bottom of page