top of page

Haritini's Blog

Αναζήτηση

Ταξιδιώτες του Θεού


Μία φορά και έναν καιρό, ήταν μία μεγάλη παρέα από φίλους. Τους άρεσε να ταξιδεύουν μαζί σε ασυνήθιστα μέρη, να γνωρίζουν καινούργια ήθη, κουλτούρες και έθιμα. Είχαν βγάλει όλοι ένα ξεχωριστό διαβατήριο που έγραφε πάνω «Ταξιδιώτης του Θεού» και αυτό τους έδινε άδεια εισόδου σε τόπους ασυνήθιστους, όπου οι κάτοικοι είχαν ξεχωριστά ήθη και έθιμα, πολύ διαφορετικά από τον δικό τους τόπο καταγωγής.

Αυτή η παράξενη, πολύμορφη συντροφιά ταξιδιωτών είχε έναν στόχο: να κάνει τον γύρο του Κόσμου, να φτάσει τα Πέρατα του Κόσμου, εκεί που κατοικεί το Όνειρο της Ζωής. Κάποτε, σε ένα όνειρο τους είχε επισκεφτεί ένας σοφός γέρος και είχε πει σε καθέναν από αυτούς πως υπάρχει ένας μακρινός τόπος στον οποίο κατοικεί το Όνειρο της Ζωής.

Καθώς αυτοί μεγάλωσαν, κανένας τους δεν ξέχασε εκείνο το παράξενο όνειρο. Χωρίς να το ξέρουν, σαν να ήταν συνεννοημένοι, την ίδια μέρα συναντήθηκαν όλοι στο ίδιο σημείο και, από τυχαία σύμπτωση, εξομολογήθηκαν ο ένας στον άλλον το παράξενο όνειρο της παιδικής τους ηλικίας. Τότε ήταν που αποφάσισαν να βάλουν μπρος όλοι μαζί το μεγαλεπήβολο σχέδιό τους: να ταξιδέψουν παρέα στα πέρατα του κόσμου, για να βρουν τον κόσμο όπου το Όνειρο της Ζωής κατοικεί. Η σημερινή μέρα είναι μία καινούργια μέρα σε αυτό το μαγικό ταξίδι τους...

Φαντάσου ότι σε περιβάλλει μία μεγάλη γαλάζια σφαίρα φωτός. Φαντάσου ότι αυτό το γαλάζιο φως είναι παντού γύρω σου. Σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις σήμερα...

Θέλεις χαρά; ξεγνοιασιά; απελευθέρωση; ασφάλεια; στοργή; Ψάξε με τα κλειστά σου μάτια μέσα στη γαλάζια σφαίρα... Σε κάποιο σημείο της θα νιώσεις αυτό που θέλεις. Μπες μέσα σ' εκείνο το σημείο σαν να είναι ένας διάδρομος που σε βγάζει σ' έναν χώρο, όπου μπορείς να γευτείς και να χορτάσεις αυτό που θέλεις... Μείνε όσο χρειάζεσαι και όταν έχεις ευχαριστηθεί, γύρνα πίσω από τον ίδιο διάδρομο της γαλάζιας σφαίρας σου.

Σήμερα θυμήσου: Είσαι ένα μαγικό πλάσμα. Μπορείς να φτάσεις μέχρι τα πέρατα του κόσμου, μπορείς να γνωρίσεις κάθε μικρή και μεγάλη γωνιά της δημιουργίας, μπορείς να βρεις κάθε στιγμή αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις πλήρης.

Αναζήτησέ το, ονόμασέ το, και θα σου δοθεί! «Είμαι ένας Ταξιδιώτης του Θεού.

Ό,τι χρειάζομαι, το ονομάζω, και αυτό μου δίνεται».

Καλημέρα, Ταξιδιώτη του Θεού!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Δύναμη

Ιερή Αναπνοή

bottom of page