top of page

Καλοκαιρινή Πρόταση Ανανέωσης

Kάθε καλοκαίρι, που οι ρυθμοί και οι ταχύτητες μαλακώνουν, έχουμε μία ευκαιρία ν’ αξιοποιήσουμε τον χρόνο προς όφελός μας, για ν’ ανανεώσουμε πραγματικά τον εαυτό μας. Η επιθυμία ν’ ανανεωθούμε, να φορτίσουμε τις μισοάδειες μας μπαταρίες είναι μία φυσική προδιάθεση της ψυχής μας για ζωή, για χαρά, για φως, για το καλύτερο.  

Αυτή είναι η Καλοκαιρινή Πρόταση Ανανέωσης που έφτιαξα για εσάς με πολύ αγάπη, επιλέγοντας δυναμικά στοιχεία που θα δώσουν τροφή και δύναμη στο πνεύμα και στην καρδιά. 

 

Με ευχές, Χαριτίνη

ektimisi headers.png

ΑΚΟΥΣΤΕ  30 ΛΕΠΤΑ από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το εργαστήρι έχει στόχο να γνωρίσουμε το πεδίο της αλήθειας που αφορά την εκτίμηση του εαυτού και τους τρόπους να καλλιεργήσουμε και να έχουμε αληθινή αυτοεκτίμηση. Η αυτοεκτίμηση είναι η  θεμελιώδης δύναμη της ζωής μας γιατί όλα τα πεδία και όλες οι ποιότητες συνδέονται μ’ αυτήν. 

Μάθετε περισσότερα >>

new  headers for haritini (4).png

ΑΚΟΥΣΤΕ  30 ΛΕΠΤΑ από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Αυτό το εργαστήριο έχει στόχο να γνωρίσουμε απλούς και λειτουργικούς τρόπους για να συνδεθούμε με την Αφοβία. Πώς μπορούμε να ενδυναμώνουμε τον εαυτό ώστε να εισέρχεται στο πεδίο της Αφοβίας μέσα στην καθημερινότητα. Τι χρειάζεται να αναγνωρίσουμε, να συνειδητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε.  

  

Μάθετε περισσότερα >>

nea anoigmata shop header (2).png

ΑΚΟΥΣΤΕ  30 ΛΕΠΤΑ από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Σε αυτό το εργαστήρι θα δούμε τον πρακτικό τρόπο και την μέθοδο με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο στη ζωή μας ή να δώσουμε τέλος σε οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί επί καιρώ. 

Μάθετε περισσότερα >>

Ο λόγος που επέλεξα τα συγκεκριμένα στοιχεία για την Καλοκαιρινή μας Ανανέωση είναι επειδή κάθε ανανέωση σχετίζεται με την ουσία μας και συμβαίνει επειδή κάτι αλλάζει μέσα μας.

Καθένας φέρει μέσα του ένα πεδίο Αφοβίας, που συνδέεται με τον ψυχικό μας κόσμο, την ίδια την ψυχή μας και την πνευματική μας ροή.

Η καρδιά μας παροτρύνει να εκτιμήσουμε αληθινά τον εαυτό μας, όχι επιδιώκοντας κατορθώματα και κατακτήσεις, αλλά βρίσκοντας τον τρόπο ν’ αναγνωρίσουμε αυτό που ήδη είμαστε ώστε αληθινά να μας εκτιμήσουμε. Το σύμπαν μας παρέχει μία μεθοδολογία και τεχνογνωσία για να έχουμε μία ξεκάθαρη αντίληψη της διαδρομής για να δημιουργήσουμε Νέα Ανοίγματα στην ζωή μας ώστε να κινηθούμε συνειδητά προς το καλύτερο.

Τέλος, εμείς από την δική μας μεριά, ξέρουμε πως το πιο ισχυρό εργαλείο για να τολμήσουμε ένα Άνοιγμα στο Καλύτερο, είναι να νιώσουμε ότι αγαπιόμαστε.  Νιώθοντας ότι αγαπιόμαστε, γινόμαστε τολμηροί και ψυχικά δυνατοί. Αισθανόμενοι ότι γύρω μας υπάρχει τόση αγάπη που δεν μπορούμε να την φανταστούμε, απογειωνόμαστε προς την χώρα των ανοιγμάτων και των δυνατοτήτων.Η αγάπη είναι ο μυστικός μοχλός, πίσω από την Αφοβία, την Αληθινή Αυτοεκτίμηση και την τόλμη κάθε Ανοίγματος, όπως θ’ ακούσετε στην δίωρη ομιλία που συνοδεύει την Καλοκαιρινή μας Πρόταση Ανανέωσης.

Ελπίζω η Καλοκαιρινή αυτή Πρόταση να θρέψει το πνεύμα σας, να δροσίσει την ψυχή σας, και να φλογίσει την επιθυμία σας για Ανανέωση και Ανοίγματα! 

Εύχομαι ο Σεπτέμβριος να μας συναντήσει σε μία πολύ υψηλότερη και αποτελεσματικότερη δυναμική.

 

Με σκέψεις αγάπης,

Χαριτίνη

Με την αγορά εργαστηρίου ΔΩΡΟ το 2ωρο ηχητικό σεμινάριο με θέμα:

"Αγάπη που δεν μπορείς να φανταστείς…"

Ο στόχος αυτής της δίωρης ομιλίας είναι ν’ αποκαλύψει τον κρυμμένο κόσμο της αγάπης που βρίσκεται κάτω από τα πόδια μας, πίσω από τα μάτια μας και μέσα από τα αυτιά μας. Κοιτώντας τα πάντα με μία δι-αισθητική οπτική ανακαλύπτουμε τον κόσμο μίας αγάπης που κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί, που διαπερνά κάθε στιγμή την ζωή και εμάς, που υπερβαίνει κάθε όριο και κάθε συνηθισμένη ανθρώπινη κατανόηση.

Στην διαδρομή προς την αποκάλυψή της, πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν κι ένα νέο πλαίσιο οπτικής θα προκύψει. Που και πώς ψάχνουμε για την αγάπη; Πώς θα είμαστε ικανοί να  την αναγνωρίσουμε; Πώς κινείται και ποιοι είναι οι τρόποι της αγάπης στην γη; Ποια είναι τα θεμελιώδη κίνητρα και η δική της σκοπιμότητα; 

Είναι ώρα να γνωρίσουμε αυτή την αγάπη που δεν μπορείς να φανταστείς!

Καλοκαιρινές Προτάσεις Ανανέωσης

bottom of page